אימונים טבעיים לאחר סייקל

נותן בראש

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
2
18
2
עשיתי סייקל אנאבר סולו לחיטוב, קיבלתי תוצאות מרשימות.
שאלתי היא האם ניתן להעלות במסה ולהשתפר באופן טבעי (במידה ולא ניצלתי את כל הפוטנציאל הגנטי שלי) לאחר שימוש בחומרים, או שיהיה לי קשה יותר להשתפר מכיון שהגוף כבר קיבל תוספים ממקור חיצוני?

זה יהיה מיותר לחלוטין ואני בכללי נגד אוראלים,אבל עדיין אנשים עושים את זה.
תיאורטית האנאבר יעשה עבודה מעט יותר יעילה מאשר טסט טבעי במצב תקין,אז הייתי לוקח את המינוס 40% האלה אם הייתי בקטע של כדורים
זו בדיוק הנקודה,
אין לי מושג כמה זמן הוא רץ על אנאבר סולו אבל בפועל הוא לא הרוויח הרבה ושיחק עם הציר ההורמונלי.
בהתחלה אולי הוא הרגיש שהוא על 150 קמ״ש וכשהטסט נפגע הוא פשוט עבר לניוטרל ופסיכולוגית הוא עדיין חשב שהוא משיג משהו כי הוא בולע הורמונים בכדורים..

מה יתן להיות על אנאבר אם מצד שני הטסט בפגיעה של 40 אחוז למשל?
שני האוראלים היחידים שניסיתי לבד הם אנאבר וטורינבול ..סייקלים קצרים של של 8-10 שבועות..תוצאות מתונות נטולות נוזלים ושייפ טבעי אך מרשים..
לא היתה לי שום נפילה באנרגיה...בחשק/פעילות המינית במהלך הפרוטוקול וההתאוששות היתה מהירה.

פגיעה בציר תהיה גם מ200mg טסט לשבוע

זה לא מתאים תמיד ולא לכל אחד.. וזה נכון להגיד שהתוצאות עם טסט יהיו גדולות יותר אם כי פחות יבשות..לא ברמה שאמורה להפריע לך.

לכל פרוטוקול שתבחר יהיו פלוסים ומינוסים אין פרוטוקול מושלם.
מי כמו אללה אמור לדעת

עשיתי סייקל אנאבר סולו לחיטוב, קיבלתי תוצאות מרשימות.
שאלתי היא האם ניתן להעלות במסה ולהשתפר באופן טבעי (במידה ולא ניצלתי את כל הפוטנציאל הגנטי שלי) לאחר שימוש בחומרים, או שיהיה לי קשה יותר להשתפר מכיון שהגוף כבר קיבל תוספים ממקור חיצוני?
בטח שאפשר,תבוא עם מיינד סט של מקצוען,תוודא שהאוכל והתזונה מספקת,התאוששות,מספיק מים
תוכנית אימונים איכותית והכל יגיע.
יש לך המון חברה טבעיים מרשימים ביותר.
לא קופצים מעל הפופיק.
תיראה כוכב אינסטגרם טבעי ואז אם לא תסופק תקפוץ לחומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית