הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יציאה מסייקל

pitbull

משתמש מתחיל
263
35
נק' מוניטין:
211
263
35
יש לי חבר (חולה בראש)נמצא בסייקל כבר שנתיים רצוף!האם הוא צריך לעשותpct רגיל
ואיך אפשר לשמור על תוצאות של גוף שכבר שנתיים עם חומרים
בקיצור מה צריך לעשות בדרך הכי טובה והכי בטוחה

פשיי חתיכת דבר !!!
איך הוא עצמו מרגיש בסדר?
אני לא חושב שמשהו יכול לעזור כאן שנתיים של דיאנבול הרסו לו את הכבד אחו****** ניראה לי רק השתלה תעזור
למרות שחבר שלי העביר סייקל רק של דיאנבול למשך שנה אבל 15 מ"ג כל יום ולא קרה לו כלום..
אז לפי דעתי הוא צריך לעשות בדיקות כל כמה זמן ולראאות מה קורה איתו

נתחיל מזה שהוא קודם יעשה בדיקות דם ויראה איך הוא ממשיך מזה.
כמו שזה נראה, המצב שלו לא טוב בכלל.

נתחיל מזה שהוא קודם יעשה בדיקות דם ויראה איך הוא ממשיך מזה.
כמו שזה נראה, המצב שלו לא טוב בכלל.

את הבדיקות דם כדאי לו לעשות עכשיו או להריץ PCT ואז
או גם וגם וגם עוד כמה חודשים טובים שהוא נקי ?

במקרה שלו, PCT יעזור, אך לא יותר מדיי, הוא יהיה חייב לקחת PCT, אבל הגוף הפסיק את הייצור טסט' לאורך זמן רב, ככה שיש פגיעה משמעותית.
בכל מקרה אני אישית הייתי ממליץ פרגניל במינונים יותר גבוהים - משהו כמו 1000-1500IU ליום!, אם לא יותר.
הבעיה שזה מעלה את האסטרוגן בגוף במינונים גבוהים.
נולבדקס+כלומיד לאורך חודש. את הנולבדקס הייתי מושך לחודש וחצי ואת הכלומיד רק חודש, עקב חשש לפגיעה בראיה.

ואח"כ בדיקות דם, גם כדאי לעשות בדיקות דם לפני ה PCT כדי לראות מה המצב שלו, זה לא הולך להיות טוב, אבל עדיף לפחות להבין מה המצב כרגע.

קודם כל לעשות בידקות דם. מעבר לרמות הורמונים (שבטוח לא מיוצרות ע"י הגוף) יש לבדוק תיפקודי כבד וכליות ספירת דם אלקלוריטים וכו. על אלו לא קשורים ל PCT כזה או אחר ובמידה והם לא תקינים יש לקבל טיפול תרופתי כזה או אחר. אז קודם כל בדיקת דם ואחרי זה שרואים את כל התמונה אפשר לקבל החלטות מושכלות יותר

• פותח/ת השרשור
זה לא מה שאתה חושב זה שהוא נראה גדול זה כי חומרים עובדים הגוף שלו כלכך הרבה זמן תלוי בחומרים שכבר הוא לא מגיב לשום חומר אולי רק ב40% ממה שאני הוצאתי מסייקלים שאני עשיתי(שזה לא שנתיים רצוף זה גג 3 סייקלים בשנה)

הוא יצטרך כנראה להזריק כל ימי חייו, אבל אבחנה רפואית עם כל הבדיקות תוכל לתת מענה הרבה יותר טוב מניחושים על גבי הפורום, מעניין איך הכבד שלו שרד שנתיים רצוף 30 מ"ג דיבול

• פותח/ת השרשור
הוא יצטרך כנראה להזריק כל ימי חייו, אבל אבחנה רפואית עם כל הבדיקות תוכל לתת מענה הרבה יותר טוב מניחושים על גבי הפורום, מעניין איך הכבד שלו שרד שנתיים רצוף 30 מ"ג דיבול
לא הבנת נכון סייקל אחרון 4 שבועות הוא עם דיבול הוא פשוט קפץ מסייקל לסייקל בלי pct במשך שנתיים רצוף אבל לא עם אותם חומרים כל הזמן

---------- התגובה התווספה ב 06:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:44 ----------

סתם שאלה מה אם הוא יצטרך להזריק כל החיים יש מצב הוא יהיה עקר?

אם הוא הזריק בין הסייקלים כל הזמן טסט או סוג מסויים של טסט לא משנה אם זה פרופ, אנטט, סוסטנון וכו' הוא יצטרך להזריק כל החיים שלו טסט כי הגוף כנראה כבר לא מייצר בעצמו, האם הוא עקר? הסבירות גבוהה מאוד שכן, עקרות מבחינת ילדים, מבחינת הבולבול שלו, כנראה שיהיה תלוי במזרק (או ויאגרה או סיאליס או דברים בסיגנון).
שוב הגוף האנושי הוא דבר לא צפוי, יכול מאוד להיות שעם הטיפול הנכון עוד חצי שנה הבחור הזה יתרפא לגמרי או כמעט לגמרי ולא יצטרך שום דבר יותר, מצד שני יכול להיות שזה יהיה רק יותר ויותר גרוע, הכל פה עניין של כמה הוא הזריק, מה הוא הזריק, ומה הגנים שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית