יציאה נכונה מסייקל פסיטי פלוס חופשה

• פותח/ת השרשור allnk
  • פורסם בתאריך

allnk

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
היי חברים
אני על סייקל טסט ארוך פעם בשבועיים 250 כל פעם.
בעוד כשבועיים אסיים 16 שבועות.
משבוע 4 אני על פרגניל 500 בשבוע מחולק לשתיים.

בעוד שבועיים אחרי הזריקה האחרונה, טס לחול לשבועיים וחצי ואז אתחיל pct. בגלל טיפולי פוריות לא מתוכננים אני רוצה לאושש את הציר הכי מהר שאפשר.

יש לי 2 כלומיד ו2 חבילות טומקסי.
השאלה מה הPCT המומלץ? כמה זמן אחרי זריקה אחרונה אידאלי? שבועיים אני בכל מקרה בחול, אז האם לחכות עוד שבוע אחרי החזרה לסיים שלושה, ואז להתחיל? כמו כן, בחופשה לא אוכל לתת פרגניל. האם כדאי לקנות עוד פרגניל, לחלק ל2 ולתת 2 בוסטים לפני שמתחיל את הכלומיד טומקסי, כלומר כשבועיים לאחר זריקה, ושבוע לפני pct.

כמו כן, בנוגע לשימור, חוץ מתפריט, יש ויטמינים או תוספים מולצים שיכולים לעזור?

תודה גדולה!

250 מג פעם בשבועיים ? מי אמר לך לעשות דבר כזה ? זה לא סייקל, זה trt (וגם פרוטוקול ממש גרוע של trt).

לשאלתך... מספיק טמוקסיפן 20 מג אחרי שבועיים וחצי מהזריקה האחרונה למשך 4 שבועות.

נראה לי הוא התבלבל והתכוון לרשום פעמיים בשבוע,

בכל מקרה, 3 שבועות אחרי הזריקה האחרונה pct פרוטוקול סטנדרטי

• פותח/ת השרשור
צודק צודק סליחה. לגמרי התבלבלתי ואני מזריק פעמיים בשבוע.

בנוגע לpct רגיל, חשבתי לעשות בלאסט של פרגניל בשבוע שלפני תחילת הPCt, שוב בגלל טיפולי פוריות לא מתוכנננים (יש לי זרע מוקפא פה בארץ אבל ההטסה שלו מגיעה לכמה אלפי דולרים אז מעדיף לאושש כמה שיותר מהר, ולטוס למדינה בה אנחנו מטפלים לתת דגימת זרע).
מה אתם חושבים על זה?

צודק צודק סליחה. לגמרי התבלבלתי ואני מזריק פעמיים בשבוע.

בנוגע לpct רגיל, חשבתי לעשות בלאסט של פרגניל בשבוע שלפני תחילת הPCt, שוב בגלל טיפולי פוריות לא מתוכנננים (יש לי זרע מוקפא פה בארץ אבל ההטסה שלו מגיעה לכמה אלפי דולרים אז מעדיף לאושש כמה שיותר מהר, ולטוס למדינה בה אנחנו מטפלים לתת דגימת זרע).
מה אתם חושבים על זה?
שזה לא המקום להתייעץ לגבי זה... דבר עם רופא ושהוא יטפל בך. אתה באמת רוצה להסתמך על מישהו אנונימי בפורום לגבי משהו גדול כזה ?

• פותח/ת השרשור
זה קצת בעיה בגלל ביטוח בריאות. אסור לי שיהיה כתוב לי סייקל בשום רשומה כדי שזה לא יעבור לביטול בריאות וגם לביטוח חיים חס וחלילה . אז רוצה לברר מאנשים שעשו בלאסט של פרגניל אם זה באמת זירז או מיותר.

זה קצת בעיה בגלל ביטוח בריאות. אסור לי שיהיה כתוב לי סייקל בשום רשומה כדי שזה לא יעבור לביטול בריאות וגם לביטוח חיים חס וחלילה . אז רוצה לברר מאנשים שעשו בלאסט של פרגניל אם זה באמת זירז או מיותר.
ואם מישהו יגיד לך כן... אתה באמת הולך להסתמך על המילה שלו ? אתה הולך להשקיע לא מעט כסף ומהזמן שלך בשביל לנסות להביא ילד.

דבר עם הרופא שלך ואל תזכיר לו שום מילה על סייקל. פשוט תגיד לו שאתה לא רוצה להטיס זרע קפוא כי זה לא מעט כסף.
ספק אם זה יעזור אבל זה יותר עדיף ממישהו כאן שיתן לך הצעה ובטעות תלך עליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית