הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצעי 11.11 במיי פרוטאין

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
יש כרגע 40 אחוז הנחה מה אומרים? שווה לקנות או לחכות בלאק פריידי?
עשיתי השוואה, שנה שעברה קניתי בבלאק פריידי אבקה 5 קילו ב190 וקריאטין קילו ב30, כרגע עם עולים 210 ו39 בהתאמה, מתלבט אם לחכות או לא...
אם אתם מוצאים דברים יותר זולים אפילו תפרסמו פה

עדיף לחכות לדעתי

תעשה כמוני,תמלא את הקופת חזיר עד כמה שניתן..

יש כרגע 40 אחוז הנחה מה אומרים? שווה לקנות או לחכות בלאק פריידי?
עשיתי השוואה, שנה שעברה קניתי בבלאק פריידי אבקה 5 קילו ב190 וקריאטין קילו ב30, כרגע עם עולים 210 ו39 בהתאמה, מתלבט אם לחכות או לא...
אם אתם מוצאים דברים יותר זולים אפילו תפרסמו פה

שנה שעברה היה הנחות בIHerb בלאק פריידי?

אני הזמנתי עכשיו ואזמין שוב בבלאק פריידיי
מזמין (או לפחות מנסה) פחות מ75 דולר כל פעם ומתחמק ממעמ
להזמין הכל בבלאק פריידי יהיה יותר סיכון למעמ, אבל אולי שווה פשוט להזמין יותר ולספוג את המעמ

אני הזמנתי עכשיו ואזמין שוב בבלאק פריידיי
מזמין (או לפחות מנסה) פחות מ75 דולר כל פעם ומתחמק ממעמ
להזמין הכל בבלאק פריידי יהיה יותר סיכון למעמ, אבל אולי שווה פשוט להזמין יותר ולספוג את המעמ
גם אני עושה ככה. רק שאני הזמנתי בסוף אוקטובר ויום אחרי זה העלו ל30% הנחה. הזמנתי עוד פעם לפני שלושה ימים והיום העלו ל40%. בקיצור אני אוהב לפספס הנחות 🤦‍♂️ אני מחכה לבלאק פריידי וזהו! 😆

• פותח/ת השרשור
ללא ספק
ההנחות עדיפות בבלאק
כן אבל כרגע הגעתי ל240 שקל לשניהם לעומת 220 בבלאק שנה שעברה, הקטע הוא אם שווה בשביל 20 שקל לחכות ואז אולי להסתכן שהמבצעים בבלאק פריידי לא יהיו כמו שנה שעברה

כן אבל כרגע הגעתי ל240 שקל לשניהם לעומת 220 בבלאק שנה שעברה, הקטע הוא אם שווה בשביל 20 שקל לחכות ואז אולי להסתכן שהמבצעים בבלאק פריידי לא יהיו כמו שנה שעברה
שאלת את הבזבזן..
אני בגישה של :WHY NOT BOTH

אני חושב שחלק מהבעיה זה שהם באופן כללי העלו מחירים

יש כרגע בהיי ארב עד 8 בערב - הנחה של 22 אחוז לכבוד יום הרווקים הסיני. שימו לב שניתן להשתמש פעם אחת בקוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית