הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגדים של מיי פרוטאין

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
לא יודע אם קשור לכאן, אבל זה הדבר היחיד שראיתי אולי שאפשר לפרסם פה, כי זה תוספים או משהו כזה חחח.

מישהו רכש אי פעם בגדים ממי פרוטאין? אם כן, אילו? ואיך הם היו?
דגש על חולצות קצרות ושורט קצר או טרלינג ארוך שיש להם שם.

וגם גרביים סתם לדעת איך הם, אם הם נוחות.

• פותח/ת השרשור
גם בגדים במיי פרוטאין??!!
שמע אני חושב לקנות בגדי ספורט משם, אם זה עולה 30 שקל בערך, לא נורא חחחח, בארץ כל מכנס ספורט שהוא נוח עולה מינימום 100 וגם זה לא.
אני גם מתלבט כי חושב שזה חרטא, רואה כל הזמן בסטורי שלהם וזה שאנשים מעלים, אבל בגלל זה אמרתי נשאל כאן חחחח.

אם מישהו מכאן קנה זה יכול לתת רעיון 😃

שמע אני חושב לקנות בגדי ספורט משם, אם זה עולה 30 שקל בערך, לא נורא חחחח, בארץ כל מכנס ספורט שהוא נוח עולה מינימום 100 וגם זה לא.
אני גם מתלבט כי חושב שזה חרטא, רואה כל הזמן בסטורי שלהם וזה שאנשים מעלים, אבל בגלל זה אמרתי נשאל כאן חחחח.

אם מישהו מכאן קנה זה יכול לתת רעיון 😃
לא מכיר את הסחורה שלהם כדי להגיד.

אני יכול להגיד לך ש נייקי,אדידס,פומה,ריבוק
סחורה א א !
חליפות,טריקויים,מכנסים קצרים וכו

ואם הצלחת לשים ת׳יד על ״חליפות״ קצרות
של דייסקורד או אווף וויט
א׳מלה איזה סחורה!!!

מישהו רכש אי פעם בגדים ממי פרוטאין? אם כן, אילו? ואיך הם היו?
דגש על חולצות קצרות ושורט קצר או טרלינג ארוך שיש להם שם.

וגם גרביים סתם לדעת איך הם, אם הם נוחות.

קניתי מהם 3 חולצות ארוכות לאימון 2 חולצות קצרות 2 גופיות ומכנסיים קצרים.
אני לא כל כך מבין את השאלה, תוכל להיות יותר ספציפי? אתה רוצה תמונות בפרטי?

קניתי גופייה כי זה הוסיף הנחה להזמנה
סהכ נחמד

די דומה למידות של נייקי/אדידס
במחיר הנכון זה שווה,ככה סתם לא
(יש מחירי שחיטה באאוטלטים בארץ)

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את הסחורה שלהם כדי להגיד.

אני יכול להגיד לך ש נייקי,אדידס,פומה,ריבוק
סחורה א א !
חליפות,טריקויים,מכנסים קצרים וכו

ואם הצלחת לשים ת׳יד על ״חליפות״ קצרות
של דייסקורד או אווף וויט
א׳מלה איזה סחורה!!!
חחח ברור שזו סחורה טובה. הם מותגים וה!מותגים
קניתי מהם 3 חולצות ארוכות לאימון 2 חולצות קצרות 2 גופיות ומכנסיים קצרים.
אני לא כל כך מבין את השאלה, תוכל להיות יותר ספציפי? אתה רוצה תמונות בפרטי?
איך הם?
החולצות הארוכות, הקצרות והמכנסיים הקצרים ( ללא גופייה )
נוחות, מחזיקות אחרי כביסה? לא מתות אחרי כביסה אחת?
קניתי גופייה כי זה הוסיף הנחה להזמנה
סהכ נחמד

די דומה למידות של נייקי/אדידס
במחיר הנכון זה שווה,ככה סתם לא
(יש מחירי שחיטה באאוטלטים בארץ)
בארץ עולה פי-מליון יותר, בגלל זה.
כי שמע, אני צריך נטו לאימונים, אז כבר אמרתי במקום לשלם 100 ש"ח מינימום לבגד של אימון שאני יכול פה ב-30 שקל, אמרתי ננסה אולי ( וככה גם נחסוך את החיפוש עד שנמצא את הבגד המתאים וכו'.. )

איך הם?
החולצות הארוכות, הקצרות והמכנסיים הקצרים ( ללא גופייה )
נוחות, מחזיקות אחרי כביסה? לא מתות אחרי כביסה אחת?

הם מאוד נוחות, מחזיקות אחלה אחרי כביסות. הם קצת צמודות בחזה שזה מפדח אבל לא נורא.

בארץ עולה פי-מליון יותר, בגלל זה.
כי שמע, אני צריך נטו לאימונים, אז כבר אמרתי במקום לשלם 100 ש"ח מינימום לבגד של אימון שאני יכול פה ב-30 שקל, אמרתי ננסה אולי ( וככה גם נחסוך את החיפוש עד שנמצא את הבגד המתאים וכו'.. )
ממש לא
קפוץ לבילו,לא מזמן קניתי טי שירט של נייקי ב39 שקל

• פותח/ת השרשור
הם מאוד נוחות, מחזיקות אחלה אחרי כביסות. הם קצת צמודות בחזה שזה מפדח אבל לא נורא.
חחחחח סבבה, תודה
ממש לא
קפוץ לבילו,לא מזמן קניתי טי שירט של נייקי ב39 שקל
טי שרט כן, אבל דיברתי על מכנס ספורט ובדיוק שמתי לב שלא ציינתי את זה, אז טעות שלי

טי שרט כן, אבל דיברתי על מכנס ספורט ובדיוק שמתי לב שלא ציינתי את זה, אז טעות שלי
יצא לי לראות שורטים של ב40 ומעלה

קפוץ תראה,יש מציאות חביבי

אם זוכר נכון,עוד נשאר שם של בארסה (לא סובל אותם כן?),ב59 שקל

• פותח/ת השרשור
יצא לי לראות שורטים של ב40 ומעלה

קפוץ תראה,יש מציאות חביבי

אם זוכר נכון,עוד נשאר שם של בארסה (לא סובל אותם כן?),ב59 שקל

לא צריך טי שירט חחח
אני רוצה חולצה שהיא נוחה, הבעיה שאני לא יודע למצוא חולצות כאלו, בד,כ לוקח דרייפיט פשוט של הצבא שיש לי.

מכנסיים אני לא מוכן למשהו פשוט, אני אוהב בד שהוא נעים כזה, לא יודע איך להסביר חח

אבל צודק עזוב, לא יודע אם כדאי ב אמת לקנות מחול שאני לא יודע איזה בד זה ואם הוא נוח...

פשוט ראיתי 30 שקל למכנס אמרתי ננסה אולי, אבל עזוב, עדיף לא לקחת סיכון ולקבל מכנס שהוא גם במידה לא טובה וגם אולי לא נוח.

תודה 😃

ובקשר למציאות אכן, אני קניתי את המכנסי ספורט שלי ב-100 כל אחד שלפני המבצע זה היה 200 ומשהו ( היה 60 ומשהו אחוז - בטח זה חרטא אבל בסדר, מכנסיים נוחים הכי חשוב )

לא צריך טי שירט חחח
אני רוצה חולצה שהיא נוחה, הבעיה שאני לא יודע למצוא חולצות כאלו, בד,כ לוקח דרייפיט פשוט של הצבא שיש לי.

מכנסיים אני לא מוכן למשהו פשוט, אני אוהב בד שהוא נעים כזה, לא יודע איך להסביר חח

אבל צודק עזוב, לא יודע אם כדאי ב אמת לקנות מחול שאני לא יודע איזה בד זה ואם הוא נוח...

פשוט ראיתי 30 שקל למכנס אמרתי ננסה אולי, אבל עזוב, עדיף לא לקחת סיכון ולקבל מכנס שהוא גם במידה לא טובה וגם אולי לא נוח.

תודה 😃

ובקשר למציאות אכן, אני קניתי את המכנסי ספורט שלי ב-100 כל אחד שלפני המבצע זה היה 200 ומשהו ( היה 60 ומשהו אחוז - בטח זה חרטא אבל בסדר, מכנסיים נוחים הכי חשוב )
הרכב בד נכון לחולצות הוא 95-5
95 אחוז כותנה
5 אחוז ספנדקס

יש תוצרת טורקיה,סין

נייקי/אדידס לערך יעלה 150₪ וצפונה
תלוי במחלקות אוריגינל וכו

לא צריך טי שירט חחח

תודה 😃

אני אדגיש, האיכות לדעתי טובה בהרבה מנייק. הרבה יותר נוח.

חחחחח זה כן אני גם, בסטורי שלהם.

בקשר לאחרים שענו, תודה רבה!
אני עכשיו באמת מתלבט שוב אז אם כדאי, נראה 😃
תודה!

אין כמו טייץ שמדגיש לך את הקפ''ק..
😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית