הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסט לאחר pct

טלטלים25

משתמש מתחיל
25
5
נק' מוניטין:
4
25
5
עשיתי בדיקות כלליות (מה שרשום בנעוץ כולל פרופיל הורמונים)
שמתי לב שהטסט שלי חזר יותר גבוהה משהיה לפני הסייקל (סייקל ראשון רק 500 test)
וגם הLH והFSH
השאלה שלי אם זה משהו זמני, חודש-חודשיים או שזה משהו שקורה לחלק מהאנשים פה?
*הבדיקות נלקחו לפני ואחרי הסייקל
*הפרולקטין גבוהה כי התעצלתי לקום מוקדם בבדיקה לפני הסייקל וצריך להיות ער שעתיים לפני בדיקה של פרולקטין
*שימו לב לשינוי בערכים של כללית (ng, nmol)
טסט היה 650 ועכשיו הוא 1050
מה דעתכם??

קבצים מצורפים

• Screenshot_20201111-162847.jpg
    Screenshot_20201111-162847.jpg
    KB 89.3 · צפיות: 160
  • Screenshot_20201111-162749.jpg
    Screenshot_20201111-162749.jpg
    KB 89.9 · צפיות: 131
נערך לאחרונה:
הpct עוד לא יצא מהדם ולכן זה ככה לפי דעתי, לא יודע מה בדיוק התזמון שלך של הבדיקות דם כדי להגיד בוודאות

• פותח/ת השרשור
הpct עוד לא יצא מהדם ולכן זה ככה לפי דעתי, לא יודע מה בדיוק התזמון שלך של הבדיקות דם כדי להגיד בוודאות
עבר שבועיים מאז שסיימתי פיסיטי
ולקחתי רק נובלדקס...

טסט e
אחרי שבועיים וחצי
פיסיטי של חודש וקצת על נובלדקס
40/40/20/10
למה לחפש בעיות כשאין!
התחלת מוקדם מידי...היית אמור להתחיל אחרי 3 שבועות אבל בגלל שבלאו הכי לא השתמשת בכלומיד אין לזה חשיבות..טמוקסיפן אפשר ולוקחים גם עם אנבוליים
אם הגעת לתוצאות האלה ללא פרגניל וכלומיד זה מצויין וגם לגוף שלך היה חלק בעניין מבחינת יכולת ההתאוששות...אם נוסיף לכך את העובדה שמדובר בסייקל ראשון עם חומר בסיס בלבד אז זה לא משהו בלתי ניתן להסברה.
רבים מתאוששים מסייקל כזה גם בלי pct..
לא יודע אם מה שעשית ראוי בכלל לכינוי pct....אולי חצי pct..שיהיה
מפה תן לגוף לעשות את שלו גם אם יהיו גלי משנה קלים...
ותהיה סבלני..אל תכניס שוב חומרים אחרי חודש חודשיים.

טסט e
אחרי שבועיים וחצי
פיסיטי של חודש וקצת על נובלדקס
40/40/20/10

זה בדיוק מה שאני מתכנן, מתחיל pct אחריי כ 18-21 יום בדיוק כמוך. תן לגוף להמשיך מפה.

איך היו התוצאות שלך מהסייקל? מבסוט?

זה בדיוק מה שאני מתכנן, מתחיל pct אחריי כ 18-21 יום בדיוק כמוך. תן לגוף להמשיך מפה.

נשמע לי מוקדם מידי קצת, למה לא להמתין 28 יום ? תריץ אוראלים עד היום ה 24 כדי לא להתרסק

נשמע לי מוקדם מידי קצת, למה לא להמתין 28 יום ? תריץ אוראלים עד היום ה 24 כדי לא להתרסק
3 שבועות נראה לי סבבה לגמריי, יכול להיות שאחכה 3 וחצי שבועות. יש מחשבה להריץ וינסטרול לקראת הסוף.

• פותח/ת השרשור

הקשבתי לגוף שלי, אחרי שבועיים ויום הרגשתי תחת אז התחלתי פיסיטי
התוצאות?
בעיקרון התחלתי סייקל 66 קילו עכשיו אני 77 קילו (הייתי 84 קילו בשיא)
למרות שאני על hgh 2 iu ביום בשביל החלמה מאימונים בבית בזמן פיסיטי (ההחלמה יותר קשה מהשנה הראשונה שלי כמתאמן) אבל אני 13% שומן בערך... כרגע בחיטוב נראה לי כשאגיע ל74 קילו אז אני אדע איך התוצאות, תוספת נחמדה זה הרמות גבוהות של טסט אחרי הסייקל, הדבר היחיד שאני מתחרט שלא התחלתי לקחת רקוטאן ב10 מג בסייקל למה עכשיו אני מחוצ'קן כמו נער בתיכון והתחלתי אנטיביוטיקה שיעבור
יש כאלה שרק טסט 500 זה כבר יותר מידי
אוראלים היו גומרים לי את הכבד, בכל זאת סייקל ראשון לא צריך לקחת הכול ואז אין לך מושג ממה התופעות לוואי
למה לחפש בעיות כשאין!
התחלת מוקדם מידי...היית אמור להתחיל אחרי 3 שבועות אבל בגלל שבלאו הכי לא השתמשת בכלומיד אין לזה חשיבות..טמוקסיפן אפשר ולוקחים גם עם אנבוליים
אם הגעת לתוצאות האלה ללא פרגניל וכלומיד זה מצויין וגם לגוף שלך היה חלק בעניין מבחינת יכולת ההתאוששות...אם נוסיף לכך את העובדה שמדובר בסייקל ראשון עם חומר בסיס בלבד אז זה לא משהו בלתי ניתן להסברה.
לדעתך התחלתי מוקדם פי סי טי אבל הייתי על סייקל 500 טסט 4 חודשים והתחלתי את הפיסיטי לדעתי בול בזמן ובחרתי רק נובלדקס כי ידעתי שלא צריך להפציץ וגם ככה יהיה הכי פחות תופעות לוואי, התחלתי לפי ההרגשה הכללית (נפילה באנרגיות) שזה יצא שבועיים וקצת
וזה עדיין לא מסביר למה הטסט שלי חזר גבוהה יותר מהבסיס
ואני לא מחפש מה לא בסדר, אני מחפש תשובות אולי יש עוד אנשים שזה קרה להם והמטרה של הפורומים זה לחלוק מידע,
אתה מעביר ביקורת כאילו יישבת לידי וראית מה עשיתי בסייקל והפיסיטי, יאח לדעתי הסייקל הזה עזר לי להבין שבשנה הקרובה אני לא מתקרב לסטרואידים 😃

נערך לאחרונה:
הקשבתי לגוף שלי, אחרי שבועיים ויום הרגשתי תחת אז התחלתי פיסיטי
התוצאות?
בעיקרון התחלתי סייקל 66 קילו עכשיו אני 77 קילו (הייתי 84 קילו בשיא)
למרות שאני על hgh 2 iu ביום בשביל החלמה מאימונים בבית בזמן פיסיטי (ההחלמה יותר קשה מהשנה הראשונה שלי כמתאמן) אבל אני 13% שומן בערך... כרגע בחיטוב נראה לי כשאגיע ל74 קילו אז אני אדע איך התוצאות, תוספת נחמדה זה הרמות גבוהות של טסט אחרי הסייקל, הדבר היחיד שאני מתחרט שלא התחלתי לקחת רקוטאן ב10 מג בסייקל למה עכשיו אני מחוצ'קן כמו נער בתיכון והתחלתי אנטיביוטיקה שיעבור

יש כאלה שרק טסט 500 זה כבר יותר מידי
אוראלים היו גומרים לי את הכבד, בכל זאת סייקל ראשון לא צריך לקחת הכול ואז אין לך מושג ממה התופעות לוואי

לדעתך התחלתי מוקדם פי סי טי אבל הייתי על סייקל 500 טסט 4 חודשים והתחלתי את הפיסיטי לדעתי בול בזמן ובחרתי רק נובלדקס כי ידעתי שלא צריך להפציץ וגם ככה יהיה הכי פחות תופעות לוואי, התחלתי לפי ההרגשה הכללית (נפילה באנרגיות) שזה יצא שבועיים וקצת
וזה עדיין לא מסביר למה הטסט שלי חזר גבוהה יותר מהבסיס
ואני לא מחפש מה לא בסדר, אני מחפש תשובות אולי יש עוד אנשים שזה קרה להם והמטרה של הפורומים זה לחלוק מידע,
אתה מעביר ביקורת כאילו יישבת לידי וראית מה עשיתי בסייקל והפיסיטי, יאח לדעתי הסייקל הזה עזר לי להבין שבשנה הקרובה אני לא מתקרב לסטרואידים 😃
הגישה שלך אכן עוזרת להבין שהמסקנה שהגעת אליה אולי נכונה לגבי סייקלים 😉

מה שעשית זה pct כמו ששקית מיסלי זה ארוחה.
אבל זה לא משנה.. מהסייקל שעשית תתאושש בכל מקרה.
pct לא מתחילים לפי "הקשבתי לגוף" אלא לפי זמן מחצית החיים של החומר אותו לקחת.
אני אגב ממש לא מאשים אותך או מבקר לגבי זה..חלק מהחברים שלך לפורום מקשקשים פה בדיחות על זמני מחצית חיים שבינם לבין המציאות הקשר מקרי לחלוטין אז אם זה מקור המידע העיקרי שלך בהחלט אפשר להזדהות.
אם אתה עובד לפי הקשבה לגוף אז לא ברור מה נחוצה לך בדיקת דם ומה זה חשוב לך שיצא לך טסט גבוה(זה לא ישאר ככה..אתה מבין שלא וגם תרגיש ככה)תקשיב לגוף.
טמקסיפן יכולת לקחת גם יום אחרי הזריקה האחרונה, זה לא pct...ויש כאלה שלוקחים 1 טמוקססיפן לאורך כל הסייקל.

אתה במערבולת הורמןנלית כרגע והחצ'קונים על הפנים הם התשובה לכך...
בכל מקרה..תמשיך להתאמן בתקופה הקורבה גם אם תרגיש שלא..זה מאוד יזרז את ההתאוששות.

תפרט קצת על הרווחים? מה הגיין שהשגת...משקל שלך לפני ואחרי הסייקל (אתה עוד תאבד אגב הישגים מטבע הדברים..השאלה כמה תשמור לאחר שלושה חודשים, מסייקל כזה לא הרבה)

נערך לאחרונה:
מה
טמוקסיפן ו/או כלומיד זה בייסיקלי pct
pct זה פרוטוקל התאוששות..
טמוקסיפן או ארומסין יש סייקליסטים(כאלה עם רגישות לג'ינו למשל) שלוקחים לאורך כל הסייקל...כדור ביום או יום כן יום לא.
אין שום בעיה לקחת אותו על פי הצורך ולא להמתין לכך שהחומר יסיים להיות פעיל

לא הבנת למה התכוונתי.
אחרי זריקה אחרונה להתחיל אוראלים כדי שלא תיהיה נפילה מטורפת ב 28 יום שאתה מחכה לפיסיטי. לא טסט ואוראלים ביחד .
ואז מפסיקים אוראלים ביום ה 24.
וביום ה 28 אין לך טסט ואין אוראלים בדם ומתחיל בפיסיטי

לא הבנת למה התכוונתי.
אחרי זריקה אחרונה להתחיל אוראלים כדי שלא תיהיה נפילה מטורפת ב 28 יום שאתה מחכה לפיסיטי. לא טסט ואוראלים ביחד .
ואז מפסיקים אוראלים ביום ה 24.
וביום ה 28 אין לך טסט ואין אוראלים בדם ומתחיל בפיסיטי
ואז המערבולת ההורמןנלית תהיה עמוקה יותר ותופעות הלוואי בהתאם ותעבור מ180 ל20 קמ"ש במיידי.

ואז המערבולת ההורמןנלית תהיה עמוקה יותר ותופעות הלוואי בהתאם ותעבור מ180 ל20 קמ"ש במיידי.
נכון אבל לפחות לא תבלה 4 שבועות מושבת ועם טסט של אחותי הקטנה וככה תשמר באופן מקסימלי את השריר שפיתחת בסייקל. מה ההבדל בין זה לבין סייקל עם חומרים קצרים? הנפילה גם מ 180 ל 20 במכה. היינו הך הופה היי

נכון אבל לפחות לא תבלה 4 שבועות מושבת ועם טסט של אחותי הקטנה וככה תשמר באופן מקסימלי את השריר שפיתחת בסייקל. מה ההבדל בין זה לבין סייקל עם חומרים קצרים? הנפילה גם מ 180 ל 20 במכה. היינו הך הופה היי
אם אלה עובר לפרופ או סספנשן בימים של אחרי הזריקה האחרונה הנזק עולה על התועלת.
אין ארוחות חינם..יא אלללההה

למה לחפש בעיות כשאין!
חבל שאתה נשאר טבעי,ידע של רוקח!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית