רמות טסט לאחר pct

טלטלים25

משתמש מתחיל
25
5
נק' מוניטין:
4
25
5
עשיתי בדיקות כלליות (מה שרשום בנעוץ כולל פרופיל הורמונים)
שמתי לב שהטסט שלי חזר יותר גבוהה משהיה לפני הסייקל (סייקל ראשון רק 500 test)
וגם הLH והFSH
השאלה שלי אם זה משהו זמני, חודש-חודשיים או שזה משהו שקורה לחלק מהאנשים פה?
*הבדיקות נלקחו לפני ואחרי הסייקל
*הפרולקטין גבוהה כי התעצלתי לקום מוקדם בבדיקה לפני הסייקל וצריך להיות ער שעתיים לפני בדיקה של פרולקטין
*שימו לב לשינוי בערכים של כללית (ng, nmol)
טסט היה 650 ועכשיו הוא 1050
מה דעתכם??

קבצים מצורפים

• Screenshot_20201111-162847.jpg
    Screenshot_20201111-162847.jpg
    KB 89.3 · צפיות: 160
  • Screenshot_20201111-162749.jpg
    Screenshot_20201111-162749.jpg
    KB 89.9 · צפיות: 131
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הגישה שלך אכן עוזרת להבין שהמסקנה שהגעת אליה אולי נכונה לגבי סייקלים 😉

מה שעשית זה pct כמו ששקית מיסלי זה ארוחה.
אבל זה לא משנה.. מהסייקל שעשית תתאושש בכל מקרה.
pct לא מתחילים לפי "הקשבתי לגוף" אלא לפי זמן מחצית החיים של החומר אותו לקחת.
אני אגב ממש לא מאשים אותך או מבקר לגבי זה..חלק מהחברים שלך לפורום מקשקשים פה בדיחות על זמני מחצית חיים שבינם לבין המציאות הקשר מקרי לחלוטין אז אם זה מקור המידע העיקרי שלך בהחלט אפשר להזדהות.
אם אתה עובד לפי הקשבה לגוף אז לא ברור מה נחוצה לך בדיקת דם ומה זה חשוב לך שיצא לך טסט גבוה(זה לא ישאר ככה..אתה מבין שלא וגם תרגיש ככה)תקשיב לגוף.
טמקסיפן יכולת לקחת גם יום אחרי הזריקה האחרונה, זה לא pct...ויש כאלה שלוקחים 1 טמוקססיפן לאורך כל הסייקל.

אתה במערבולת הורמןנלית כרגע והחצ'קונים על הפנים הם התשובה לכך...
בכל מקרה..תמשיך להתאמן בתקופה הקורבה גם אם תרגיש שלא..זה מאוד יזרז את ההתאוששות.

תפרט קצת על הרווחים? מה הגיין שהשגת...משקל שלך לפני ואחרי הסייקל (אתה עוד תאבד אגב הישגים מטבע הדברים..השאלה כמה תשמור לאחר שלושה חודשים, מסייקל כזה לא הרבה)

טומפיקסין לפיסיטי לסייקל של טסט זה לא מספיק?איך אתה יודע את זה?תביא הוכחה.

שוב אתה עונה תשובות ומעביר ביקורת
אז מה זה משנה מתי לקחתי טמופקסין אם לקחתי לכל אורך ההתחלה ועד סיום הפיסיטי, זה פיסיטי.

אני במערבולת הורמונלית?בבדיקות דם זה נראה שהכול תקין איזה הורמונים נמצאים במערבולת בדיוק?

יצא לי טסט גבוהה ואתה פשוט מחליט שזה לא יישאר ככה ועוד אני יודע את זה, מאיפה אתה מחליט את כל הדברים האלו??

למה נראה לך שאאבד גיין אחרי פיסיטי של סייקל ראשון?
הגעתי מ66 ל84 וירדתי ל77 כרגע בחיטוב ולדעתי אתה צריך לשנות גישה מפרופסור למשתמש בפורום לבודי בילדינג

טומפיקסין לפיסיטי לסייקל של טסט זה לא מספיק?איך אתה יודע את זה?תביא הוכחה.

שוב אתה עונה תשובות ומעביר ביקורת
אז מה זה משנה מתי לקחתי טמופקסין אם לקחתי לכל אורך ההתחלה ועד סיום הפיסיטי, זה פיסיטי.

אני במערבולת הורמונלית?בבדיקות דם זה נראה שהכול תקין איזה הורמונים נמצאים במערבולת בדיוק?

יצא לי טסט גבוהה ואתה פשוט מחליט שזה לא יישאר ככה ועוד אני יודע את זה, מאיפה אתה מחליט את כל הדברים האלו??

למה נראה לך שאאבד גיין אחרי פיסיטי של סייקל ראשון?
הגעתי מ66 ל84 וירדתי ל77 כרגע בחיטוב ולדעתי אתה צריך לשנות גישה מפרופסור למשתמש בפורום לבודי בילדינג
לא נראה לי.
אתה עושה הכל מצויין.
בהצלחה
כמו למשל שאתה יורד מ180 קמ"ש ל20 לא באופן הדרגתי אתה מעצים את המערבולת ההורמונלית שממילא תעבור..
בקצרים הירידה מהטופ לקראש קצרה יותר..
אז כשזה אוראלי לבד עוד בסדר אבל מי שחושב שהוא חכמולוג שהמציא שיטות לפיניש המושלם של הארוכים...שיחשוב שוב
מושלם יש בעולם הבא..(חוץ מסרג' כמובן)
פה אין

נערך לאחרונה:
לא נראה לי.
אתה עושה הכל מצויין.
בהצלחה

כמו למשל שאתה יורד מ180 קמ"ש ל20 לא באופן הדרגתי אתה מעצים את המערבולת ההורמונלית שממילא תעבור..
אז כשזה אוראלי לבד עוד בסדר אבל מי שחושב שהוא חכמולוג שהמציא שיטות לפיניש של הנושלם של הארוכים...שיחשוב שוב
פה אין
מושלם שעדיין לא עקבת אחריו

לא נראה לי.
אתה עושה הכל מצויין.
בהצלחה

אז כשזה אוראלי לבד עוד בסדר אבל מי שחושב שהוא חכמולוג שהמציא שיטות לפיניש של הנושלם של הארוכים...שיחשוב שוב
פה אין

מה רע לרדת מקצרים וישר להתחיל pct? אם זה לא סייקל כבד אתה תתחיל להתאושש יותר מוקדם מאשר היית מחכה אחרי ארוכים

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי.
אתה עושה הכל מצויין.
בהצלחה

פה אין

תודה, סתם שאלה
בן כמה אתה?

רוב מסיימי הסייקלים הראשונים שראיתי .. יצא להם טסט גבוה מהטבעי שלהם מלפני הסייקל ✌️ אתה במצב רגיל כמו כולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית