לקום באמצע הלילה עם בחילה ולהקיא את הארוחת ערב בתקופת מסה. No Pain, No Gain?

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
קרה כאן למישהו או שזה רק מהניסים והנפלאות שהגוף שלי ממציא? שתיתי אתמול כרגיל חלב קוקוס לפני השינה, בערך 300 קלוריות, והגזמתי אחרי זה עם שתייה של מים. בד"כ כשאני אוכל עד אפס מקום אני נשאר צמא בסוף הארוחה וצריך לחכות חצי שעה לפני שאני מסוגל לשתות מים. הפעם הייתי ממש עייף ושתיתי איזה חצי ליטר מיד אחרי ארוחה של אלף קלוריות, והלכתי לישון כמה דקות אחרי. באמצע הלילה קמתי עם בחילה מטורפת ואחרי מאבק מנטלי עילאי נאלצתי להודות בתבוסה ולאבד את הקלוריות היקרות בכיוון הלא נכון(היה מגעיל, לא ממליץ). קיצר קרה כאן למישהו או שאני כזה מיוחד?

נראה לי שזה נורמלי אם זה קורה לעיתים רחוקות... הסיכוי עולה בכללי אם אכלת המון, שתית הרבה מים ומיד הלכת לישון (לא חושב שזה מומלץ + לא נעים כל כך ללכת לישון ככה) קרה לי פעם. אם קמת באמצע הלילה במיוחד בגלל הבחילה, כנראה שזה היה אבוד מראש וסופו של המזון הזה לא להתעכל כמו שצריך אלא לצאת מלמעלה

קרה כאן למישהו או שזה רק מהניסים והנפלאות שהגוף שלי ממציא? שתיתי אתמול כרגיל חלב קוקוס לפני השינה, בערך 300 קלוריות, והגזמתי אחרי זה עם שתייה של מים. בד"כ כשאני אוכל עד אפס מקום אני נשאר צמא בסוף הארוחה וצריך לחכות חצי שעה לפני שאני מסוגל לשתות מים. הפעם הייתי ממש עייף ושתיתי איזה חצי ליטר מיד אחרי ארוחה של אלף קלוריות, והלכתי לישון כמה דקות אחרי. באמצע הלילה קמתי עם בחילה מטורפת ואחרי מאבק מנטלי עילאי נאלצתי להודות בתבוסה ולאבד את הקלוריות היקרות בכיוון הלא נכון(היה מגעיל, לא ממליץ). קיצר קרה כאן למישהו או שאני כזה מיוחד?

האוכל היה רע או שכחת יותר מדי?

אם אתה צריך לדחוף כל כך הרבה בבת אחת אולי אתה פשוט לא מבצע את עניין המסה על הצד הטוב ביותר

• פותח/ת השרשור
האוכל היה רע או שכחת יותר מדי?

אכלתי המון ואז שתית מלא מים לפני השינה.

נו אז מה, קורה.
shit happens

ככה אני לוקח את זה, אבל מתבאס על הקלוריות..

אם אתה צריך לדחוף כל כך הרבה בבת אחת אולי אתה פשוט לא מבצע את עניין המסה על הצד הטוב ביותר

אני מודע לכך שעדיף לחלק ארוחות באופן יותר מאוזן במהלך היום ושבכללי לא מומלץ לאכול עד אפס מקום 5 דקות לפני שינה, אבל מה לעשות שלפעמים יש מחויבויות/לחצים/הפתעות שעולות על אוכל בסדר העדיפויות, ואז הברירה היא לדחוף כמות גדולה בסוף היום או לוותר.

אני מודע לכך שעדיף לחלק ארוחות באופן יותר מאוזן במהלך היום ושבכללי לא מומלץ לאכול עד אפס מקום 5 דקות לפני שינה, אבל מה לעשות שלפעמים יש מחויבויות/לחצים/הפתעות שעולות על אוכל בסדר העדיפויות, ואז הברירה היא לדחוף כמות גדולה בסוף היום או לוותר.
אם היית מוותר היית מסיים את היום עם אותה כמות קלוריות אבל בלי הקאה

אני מודע לכך שעדיף לחלק ארוחות באופן יותר מאוזן במהלך היום ושבכללי לא מומלץ לאכול עד אפס מקום 5 דקות לפני שינה, אבל מה לעשות שלפעמים יש מחויבויות/לחצים/הפתעות שעולות על אוכל בסדר העדיפויות, ואז הברירה היא לדחוף כמות גדולה בסוף היום או לוותר
הייתי אומר עדיף לוותר במצב כזה ולא להשלים את כל הקלוריות באותו יום, יום אחד לא יעשה הבדל ממשי.
אמנם לא ידעת מראש מן הסתם שאתה הולך להתעורר עם בחילה ולהקיא אבל גם אם לא, אם אתה דוחף יותר מדי אוכל לפני השינה אז איכות השינה כנראה תיפגע שזה חשוב לאימונים לא פחות מאוכל.

בחלב קוקוס יש הרבה שמן קוקוס,80% מהשמן זה mct.
כשאני צורך כמות גדולה של חלב או שמן קוקוס יש לי בחילות חזקות ,לפעמים זה גורם לשלשולים.
אולי בגלל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית