הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיכום אישי תחרות WNBF 2020

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מקום שני טוב יותר ממקום ראשון,כך שיש בך את הרעב לשנה הבאה למקום הראשון.

תראה את שירי מימון מקום שני והשאירה אבק בקריירה לנינט שזכתה במקום הראשון.

התמונה מדברת בעד עצמה,נראה מליון דולר

ותמיד תזכור
״טוב שם טוב משמן טוב״

לך תאכל משו

שלא תדע כמה אכלתי, עכשיו חוזר לאזן את הגוף קצת.

תודה רבה, שנה הבאה הכל יראה בהרבה יותר טוב 🙌
מזכיר לי את הבאסה בתחרות הראשונה שלי.
אין יותר מבואס בתחרות ממקום שני.

בתחרות הראשונה שלי של פאוורליפטינג, קבעתי 3 שיאי ישראל, והייתי מקום ראשון בקטגוריה.
אבל בשביל המדליה, הגעתי מקום שלישי.
השתמשו בנוסחה שנתן לבחור שהרים פחות ממני להיות מקום ראשון, ולבחור אחר שגם הרים פחות להיות מקום שני.

זאת תחרות ראשונה שלך, מקום שני זה יפה מאוד. ובעז"ה תוכל לבוא מוכן יותר וללמוד מהטעויות לתחרות הבאה (או שתעבור לפאוורליפטינג).

עבדת קשה, והפרס שלך זה התוצאות שלך, בלי קשר למיקום בתחרות.

לא היה מה שינחם אותי מהתחרות שלי, ואין לי איך לנחם אותך. זה מבאס להרגיש שהפסדת משהו שהגיע לך.
אבל תנסה ללמוד את המערכת, להבין שתחרות ראשונה בעיקר לומדים, ולבוא מוכן יותר לתחרות הבאה.

תראה מה אתה יכול לשפר, ולבוא לתחרות שניה חכם ומוכן יותר.

אמנם בתחרות השניה שלי הגעתי מקום שני, אבל כבר לא התבאסתי, התחרתי בקטגוריה פתוחה, ומקום ראשון הרים הרבה יותר ממני.

וברצינות, תעבור לפאוורליפטינג, השיפוט שם הרבה יותר טוב, נכון @yanivgoft

חד משמעית, לא הרבה פעמים בחיים שלי יצאתי מאוכזב ממקום כלשהו אבל פה איך שיצאתי מהבמה הורדתי את המדלית כסף,
שמתי אותה בתיק, הנעתי את האוטו ונסעתי הביתה שההפסד הזה מכרסם בי.

אני יודע שזו תחרות ראשונה והתוצאה לא מביישת בלשון המעטה אבל אני קצת מרגיש כמו "תגלית העונה" או "חביב הקהל" ולא מר ישראל הטבעי.
קל להתאמן בסגר זאת סתם שטות של עצלנים שלא מסוגלים להתמודד בלי מכון כושר, אבל מפה וגם להתכונן בבית לשייפ כזה ולתחרות זה כבר כמה רמות מעל כולם.

מגיע לך כבוד גדול.
שייפ עוצמתי!
מטורף לחשוב מה סייקל אחד יעשה לך.
תשאר טבעי אה?!

אגב מה הפרסים לשלוש המקומות הראשונים (במידה ויש)

מקום ראשון OVERALL בפיזיק הולך להתחרות בארה"ב באותה פלטפורמה.
סייקלים לא בא בחשבון עד שאני אהיה מר ישראל הטבעי, שזה יהיה עוד שנה מהיום, שים שעון מעורר.

שמע, זה מרשים ברמות.
גם אם היית זוכה מקום 5, אתה בשייפ מטורף ואתה צריך להתגאות בעצמך.
לא אשקר, עשית לי קצת חשק לנסות בילדינג..

תודה רבה, מעריך מאוד!

קל להתאמן בסגר זאת סתם שטות של עצלנים שלא מסוגלים להתמודד בלי מכון כושר, אבל מפה וגם להתכונן בבית לשייפ כזה ולתחרות זה כבר כמה רמות מעל כולם.
איך אפשר להתאמן בבית, באותם עומסים? בפרט אם אתה מפתח גוף מאוד חזק שמתאמן עם 200-250 קג,
או פאוורליפטר

בעניין הפוסט - ממש מרשים,
כבר שכחתי שבני אדם יכולים להיות ככ חטובים, אחרי איזה שנה וחצי שלאט לאט הפכתי לסופגניה

איך אתה מתאמן?
האם לא קשה לשמור על הרוטינה כשכל המערכת החברתית לא קיימת?
למעוניינים, ניתן להעניק מוניטין בשלב זה
חחחחחחח נשארנו כאן חבורה של עשרה אנשים בפורום,
לא נראה לי שהמערכת של המוניטין כבר ממש רלוונטית.
זה כמו שתחלק מדבקה על התנהגות טובה בבית, למי שהוריד את הזבל (להבדיל)
הכל למען המטרה..אהבתי.
עם המהירות שבה טרחת להביע את אהבתך למחזה הזה, אני צריך לחשוב האם האהבה הזאת שכנה במחסן עוד קודם לכן

טוב אחרי שהצלחתי להתאושש יחסית מהתחרות שהתקיימה ביום ה' אפשר לרשום סיכום קצר.

עליתי להתחרות בקטגוריית מן פיזיק של מעל 1.80,
לצערי למרות שציפיתי להרבה יותר הצלחתי לסיים רק במקום ה2, במרחק של נקודה אחת מהמקום הראשון ולקחתי מדליית כסף.
לדעתי זה היה מטעמי פוזינג אבל עד שיתפרסמו תוצאות השיפוט הכל ספקולציות.

אם להגיד את האמת ציפיתי להרבה יותר, הגעתי לשם בשייפ שלדעתי ולדעת רבים היה צריך להגיע הרבה יותר רחוק.
לקח לי כמה שעות לעכל את זה, חשבתי שמגיע לי יותר אבל מי אני לעומת 5 שופטים קשוחים 🤣

בכל מקרה, תחרות ראשונה, חוויה מטורפת. (הכנה שנמשכה 8 חודשים בחסות הקורונה)
קצת מבואס על התוצאה אבל מתכוון לבוא לקטוף את הגביע בשנה הבאה בכל הכוח.

לגמרי באתי לשם בשייפ מהרמות הגבוהות אבל כנראה ששייפ זה לא הכל.
נשתפר לקראת WNBF 2021.

הגעתי לתחרות על מ.ג של 71.5 ק"ג.

שאלות וכאלו על התהליך מוזמנים לשאול בכיף אני באמת מחוסר אנרגיות לעשות פה פוסט יותר מפורט מזה.

@אני=]
@Ben2648
@BeN35
@nlr666

.________.

אני ספיצ'לס.
קודם כל שיהיה ברור - מסכימה שהגיע לך מקום ראשון. ללא ספק.🤯
אבל בואאאא---- מקום שני בהפרש של נקודההההההה!!!!!!!!!!! זה הישג מטורףףףףףףףףףף!!!!!!!
וזה מרגיש כאילו אשכרה סתם זריקת מטבע שלקחה לך את המקום הראשון. מזל נטו. ריס שנתקע בעין של השופטים. פרפר שנופף בכנפיים בקצה השני של העולם.
זה לא מצביע על שומדבר ביכולות שלך. שהן אדירווווותתתת, אגב.
וזה האמת מה שעוד יותר מעצבן ☠️
באמת שהגיע לך מקום ראשון.
אבל בוא נהיה שנייה אופטימיים, זו רק תחרות ראשונה, ואולי יהיו עוד תחרויות בהמשך. (יהיו? כאילו, יש לך כח נפשי לעבור שוב את מסכת הייסורים הזו? ._.)
ואחרי כל מה שהשקעת בדם יזע ודמעוווותתתתת וכל ההכנה הנפשית וכל הנשמהההה שנתת בשביל התחרות הזווווו 😭☠️😣

לא. לא, סורי.
אני לא מצליחה לשכנע אפילו את עצמי.🤦‍♂️
לא זכית במקום הראשון ואין לזה שום תירוץ הגיוני מלבד זה שהשופטים משוחדים!!!! איי רסט מיי קייס! 🤯

בכל אופן, מרגישה ממש גאה באופן אישי. למרות שתכלס לא עשיתי כלום חוץ מלבדוק Vital Signs מדי שבוע ולרעוב ברעבך 😆

ואל תתבאס יותר מדי. אל תשכח שעקפת מלא מתמודדים אחרים, שאני בטוחה שגם הם היו ממש טובים. הגעת רחוק.
לפעמים צריך קצת להשפיל את המבט כדי לראות את חצי הכוס המלאה ;)

נערך לאחרונה:
oa.jpg

איך אפשר להתאמן בבית, באותם עומסים? בפרט אם אתה מפתח גוף מאוד חזק שמתאמן עם 200-250 קג,
או פאוורליפטר

בעניין הפוסט - ממש מרשים,
כבר שכחתי שבני אדם יכולים להיות ככ חטובים, אחרי איזה שנה וחצי שלאט לאט הפכתי לסופגניה

איך אתה מתאמן?
האם לא קשה לשמור על הרוטינה כשכל המערכת החברתית לא קיימת?

חחחחחחח נשארנו כאן חבורה של עשרה אנשים בפורום,
לא נראה לי שהמערכת של המוניטין כבר ממש רלוונטית.
זה כמו שתחלק מדבקה על התנהגות טובה בבית, למי שהוריד את הזבל (להבדיל)

עם המהירות שבה טרחת להביע את אהבתך למחזה הזה, אני צריך לחשוב האם האהבה הזאת שכנה במחסן עוד קודם לכן

במידה ויש לך תקציב ונניח יש לך חצי מהמשקל שאתה בדרך כלל מרים תכפיל תנפח, אין תקציב אפשר תמיד לשמר את מה שיש, זה שאין זה אומר שאי אפשר? לא נראלי. גם קצת יכול להיות אחלה

במידה ויש לך תקציב ונניח יש לך חצי מהמשקל שאתה בדרך כלל מרים תכפיל תנפח, אין תקציב אפשר תמיד לשמר את מה שיש, זה שאין זה אומר שאי אפשר? לא נראלי. גם קצת יכול להיות אחלה
עזוב תקציב, רוב האנשים לא גרים בדירת קרקע/ עם גינה. זה אומר להתאמן בעיקר משקל גוף וכאלה. אולי אפשר לשמר. ואני גם לא בטוח.
אין לי דרך סבירה לאמן רגליים עם עומס כמו שהן מסוגלות. אפשר נגיד לשים וסט משקל ולעשות סקוואט על רגל אחת עם תמיכה, או כל מיני דברים מוזרים אחרים, אבל זה ממש לא נוח ולא נעים

עזוב תקציב, רוב האנשים לא גרים בדירת קרקע/ עם גינה. זה אומר להתאמן בעיקר משקל גוף וכאלה. אולי אפשר לשמר. ואני גם לא בטוח.
אין לי דרך סבירה לאמן רגליים עם עומס כמו שהן מסוגלות. אפשר נגיד לשים וסט משקל ולעשות סקוואט על רגל אחת עם תמיכה, או כל מיני דברים מוזרים אחרים, אבל זה ממש לא נוח ולא נעים

מסכים לגמרי, אני אחד שיש לו גינה וזה יותר נוח, אין ספק שכל השיט הזה בלקנות ציוד, לחפש לך מקום נורמלי, ושלא נדבר על להתאמן בחורף שיורד עליך גשם זה לא הכי כיף, אבל אם אני אתחיל לתרץ לעצמי תירוצים לא אגיע רחוק, אז אני אגיד לך תאמת כבר כמה פעמים יצא לי להיכנס מהגינה סחוט מים או שהפלטות קיבלו חלודה וזה זין, אבל משתדלים לתת הכל, ככה לפחות אני רואה את זה.
ועם כמה שזה נשמע קלישאתי

"העני נהיה עני יותר, והעשיר נהיה עשיר יותר", משברים הם גם הזדמנות.

בזמן שכל חדרי הכושר סגורים, קשה ויקר לפעמים להתאמן. כאן צומחים אלופים.

אלופים לא מתאמנים בחדרי כושר מאובזרים בדרך כלל. הם מתאמנים בחניה, עם אבנים.

היה לי תקופה שחלק מהאימונים שלי היו מחוץ למכון, זה כלל ללכת לפארק ולהרים ספסל מאבן בתור דדליפט, ולשנות זווית לסקוואט.

להריץ הרבה מתח, ולעבוד לאט ובזוויות קשות, עם יד אחת, ואותו דבר לשכיבה שמיכה.

אני לא אומר שזה קל, אני אומר שהסגרים לא ישפיעו על האלופים, זה רק יחשל אותם, בטווח הארוך, זה יעשה אותם חזקים יותר.

למי שלא מרגיש מכור, וקשה לו להשקיע ולדמם, אני ממליץ לחשב מסלול מחדש, או להתחיל תחום ספורט אחר, אולי ספרינטים או או אופניים.

זאת לא מילה גסה אירובי, טניס, כדורגל, שכיבה שמיכה.

אם רק תתאמנו כשיש חדר כושר יפה קרוב, כשיש לכם מוטבציה, כשמזג האוויר מושלם, לא תצליחו להגיע רחוק.

אפשר לפתח אהבה לתחומי ספורט אחרים אם תשקיעו בהם מספיק. אפשר להשיג הרבה מהמטרות שלכם בטווח הרחוק עם מה שיש.

גם אירובי משרת כוח בטווח הרחוק, זה משפר התאוששות, ומאפשר לשרוד אימונים ארוכים.

מטורף, נתת לי המון מוטיבציה בדברים והפיזיק שלך פשוט וואו, וכל זה טבעי

כמה זמן אתה "מתייבש" לתחרות כזו? כאילו כמה זה אתה בחיטוב וכמה קלוריות אתה מכניס מתוך הנייטרלי?
איך מרגיש היום יום באחוז שומן נמוך כל כך? מה אתה עושה כדי לצלוח שגרה ואימונים כשאתה מכניס כל כך מעט אנרגיה לגוף? וכמה חודשים/שבועות אתה נשאר באחוז שומן הזה?
ובכללי איך נראת תזונה של יום ממוצע ממש שבועות אחדים לפני התחרות?

מאוד מסקרן! בהצלחה בהמשך גבר

הי, קודם כל שאפו לא רק על ההישג אלא באמת על לשמור על מוטיבציה בתקופה כל כך מאתגרת.
האמת שאשמח אם תשתף מידע וניסיון בכמה נושאים שעניינו אותי:
1.כמה אירובי עשית בשבוע ואיזה?
2.האם היו לך תקופות שהמשקל נתקע ולא הייתה תזוזה - מה עשית במידה וכן ?
3.האם עשית ימי צ'יט/העמסות , משהו בסיגנון הפסקה ?

תודה .

• פותח/ת השרשור
מטורף, נתת לי המון מוטיבציה בדברים והפיזיק שלך פשוט וואו, וכל זה טבעי

כמה זמן אתה "מתייבש" לתחרות כזו? כאילו כמה זה אתה בחיטוב וכמה קלוריות אתה מכניס מתוך הנייטרלי?
איך מרגיש היום יום באחוז שומן נמוך כל כך? מה אתה עושה כדי לצלוח שגרה ואימונים כשאתה מכניס כל כך מעט אנרגיה לגוף? וכמה חודשים/שבועות אתה נשאר באחוז שומן הזה?
ובכללי איך נראת תזונה של יום ממוצע ממש שבועות אחדים לפני התחרות?

מאוד מסקרן! בהצלחה בהמשך גבר

שבוע ריקון, החיטוב נמשך בערך 4 חודשים והגירעון גדל ככל שמתקרבים לתחרות.
סיוט, מפתח חוסן מנטאלי מספיק טוב ומתמודד, הצלחתי לשמור על חלק מכובד מאוד ממשקלי העבודה.
מה זה הא.ש הזה? אני נמצא מתחת ל10 א.ש כבר מעל 4 חודשים.

נראית על הפנים, דלת פחמימה, בערך 1,400 קלוריות.
כולל 5 אימוני כוח בשבוע + 5 אימוני אירובי שבועיים מפוצלים ל45 דקות פעמיים ביום.

הי, קודם כל שאפו לא רק על ההישג אלא באמת על לשמור על מוטיבציה בתקופה כל כך מאתגרת.
האמת שאשמח אם תשתף מידע וניסיון בכמה נושאים שעניינו אותי:
1.כמה אירובי עשית בשבוע ואיזה?
2.האם היו לך תקופות שהמשקל נתקע ולא הייתה תזוזה - מה עשית במידה וכן ?
3.האם עשית ימי צ'יט/העמסות , משהו בסיגנון הפסקה ?

תודה .

1. משהו כמו 600-500 דק' שבועיות.
2. לפעמים, לרוב זה הסתדר בהמשך השקילות, במידה ולא אז קיצוץ פחמימה / תיסוף אירובי.
3. בחודשיים שלפני התחרות לא עשיתי צ'יט מיל, לפי כן הייתי עושה כל שבועיים.

שבוע ריקון, החיטוב נמשך בערך 4 חודשים והגירעון גדל ככל שמתקרבים לתחרות.
סיוט, מפתח חוסן מנטאלי מספיק טוב ומתמודד, הצלחתי לשמור על חלק מכובד מאוד ממשקלי העבודה.
מה זה הא.ש הזה? אני נמצא מתחת ל10 א.ש כבר מעל 4 חודשים.

נראית על הפנים, דלת פחמימה, בערך 1,400 קלוריות.
כולל 5 אימוני כוח בשבוע + 5 אימוני אירובי שבועיים מפוצלים ל45 דקות פעמיים ביום.

1. משהו כמו 600-500 דק' שבועיות.
2. לפעמים, לרוב זה הסתדר בהמשך השקילות, במידה ולא אז קיצוץ פחמימה / תיסוף אירובי.
3. בחודשיים שלפני התחרות לא עשיתי צ'יט מיל, לפי כן הייתי עושה כל שבועיים.

אני קוראת ובא לי לבכות. נשמע כמו גהינום.
אשכרה התקיימת מפוטוסינטזה. כפשוטו. בלי הקטע של הבדיחה.
אתה רוצה לומר לי שעשית אימון + שעה וחצי אירובי ביום?
😳

הורדה (1).jpeg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית