- פותח/ת השרשור
מקום שני טוב יותר ממקום ראשון,כך שיש בך את הרעב לשנה הבאה למקום הראשון.
תראה את שירי מימון מקום שני והשאירה אבק בקריירה לנינט שזכתה במקום הראשון.
התמונה מדברת בעד עצמה,נראה מליון דולר
ותמיד תזכור
״טוב שם טוב משמן טוב״
לך תאכל משו
שלא תדע כמה אכלתי, עכשיו חוזר לאזן את הגוף קצת.
תודה רבה, שנה הבאה הכל יראה בהרבה יותר טוב 🙌
מזכיר לי את הבאסה בתחרות הראשונה שלי.
אין יותר מבואס בתחרות ממקום שני.
בתחרות הראשונה שלי של פאוורליפטינג, קבעתי 3 שיאי ישראל, והייתי מקום ראשון בקטגוריה.
אבל בשביל המדליה, הגעתי מקום שלישי.
השתמשו בנוסחה שנתן לבחור שהרים פחות ממני להיות מקום ראשון, ולבחור אחר שגם הרים פחות להיות מקום שני.
זאת תחרות ראשונה שלך, מקום שני זה יפה מאוד. ובעז"ה תוכל לבוא מוכן יותר וללמוד מהטעויות לתחרות הבאה (או שתעבור לפאוורליפטינג).
עבדת קשה, והפרס שלך זה התוצאות שלך, בלי קשר למיקום בתחרות.
לא היה מה שינחם אותי מהתחרות שלי, ואין לי איך לנחם אותך. זה מבאס להרגיש שהפסדת משהו שהגיע לך.
אבל תנסה ללמוד את המערכת, להבין שתחרות ראשונה בעיקר לומדים, ולבוא מוכן יותר לתחרות הבאה.
תראה מה אתה יכול לשפר, ולבוא לתחרות שניה חכם ומוכן יותר.
אמנם בתחרות השניה שלי הגעתי מקום שני, אבל כבר לא התבאסתי, התחרתי בקטגוריה פתוחה, ומקום ראשון הרים הרבה יותר ממני.
וברצינות, תעבור לפאוורליפטינג, השיפוט שם הרבה יותר טוב, נכון @yanivgoft
חד משמעית, לא הרבה פעמים בחיים שלי יצאתי מאוכזב ממקום כלשהו אבל פה איך שיצאתי מהבמה הורדתי את המדלית כסף,
שמתי אותה בתיק, הנעתי את האוטו ונסעתי הביתה שההפסד הזה מכרסם בי.
אני יודע שזו תחרות ראשונה והתוצאה לא מביישת בלשון המעטה אבל אני קצת מרגיש כמו "תגלית העונה" או "חביב הקהל" ולא מר ישראל הטבעי.
קל להתאמן בסגר זאת סתם שטות של עצלנים שלא מסוגלים להתמודד בלי מכון כושר, אבל מפה וגם להתכונן בבית לשייפ כזה ולתחרות זה כבר כמה רמות מעל כולם.
מגיע לך כבוד גדול.
שייפ עוצמתי!
מטורף לחשוב מה סייקל אחד יעשה לך.
תשאר טבעי אה?!
אגב מה הפרסים לשלוש המקומות הראשונים (במידה ויש)
מקום ראשון OVERALL בפיזיק הולך להתחרות בארה"ב באותה פלטפורמה.
סייקלים לא בא בחשבון עד שאני אהיה מר ישראל הטבעי, שזה יהיה עוד שנה מהיום, שים שעון מעורר.
שמע, זה מרשים ברמות.
גם אם היית זוכה מקום 5, אתה בשייפ מטורף ואתה צריך להתגאות בעצמך.
לא אשקר, עשית לי קצת חשק לנסות בילדינג..
תודה רבה, מעריך מאוד!