הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיכום אישי תחרות WNBF 2020

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך

OA

משתמש משקיע
6,516
6,086
נק' מוניטין:
4,554
6,516
6,086
טוב אחרי שהצלחתי להתאושש יחסית מהתחרות שהתקיימה ביום ה' אפשר לרשום סיכום קצר.

עליתי להתחרות בקטגוריית מן פיזיק של מעל 1.80,
לצערי למרות שציפיתי להרבה יותר הצלחתי לסיים רק במקום ה2, במרחק של נקודה אחת מהמקום הראשון ולקחתי מדליית כסף.
לדעתי זה היה מטעמי פוזינג אבל עד שיתפרסמו תוצאות השיפוט הכל ספקולציות.

אם להגיד את האמת ציפיתי להרבה יותר, הגעתי לשם בשייפ שלדעתי ולדעת רבים היה צריך להגיע הרבה יותר רחוק.
לקח לי כמה שעות לעכל את זה, חשבתי שמגיע לי יותר אבל מי אני לעומת 5 שופטים קשוחים 🤣

בכל מקרה, תחרות ראשונה, חוויה מטורפת. (הכנה שנמשכה 8 חודשים בחסות הקורונה)
קצת מבואס על התוצאה אבל מתכוון לבוא לקטוף את הגביע בשנה הבאה בכל הכוח.

לגמרי באתי לשם בשייפ מהרמות הגבוהות אבל כנראה ששייפ זה לא הכל.
נשתפר לקראת WNBF 2021.

הגעתי לתחרות על מ.ג של 71.5 ק"ג.

שאלות וכאלו על התהליך מוזמנים לשאול בכיף אני באמת מחוסר אנרגיות לעשות פה פוסט יותר מפורט מזה.

@אני=]
@Ben2648
@BeN35
@nlr666

קבצים מצורפים

• D8A047F7-337B-4536-A282-1E20FCDF9551.jpeg
    D8A047F7-337B-4536-A282-1E20FCDF9551.jpeg
    KB 259.8 · צפיות: 458
נערך לאחרונה:
למה לא בפורום 'תמונות'?
היית מרוויח מוניטין..

וכמובן,תותח
תהליך לא פשוט בזמנים לא פשוטים
עכשיו זה רק לבוא אלינו להרים

יאללה

<3

כבוד!!! 🤩
מרחק נקודה זה כמו מקום ראשון... בהחלט יש הרבה הרבה מה להתגאות, בטח כשזו תחרות ראשונה.
71.5 זה מטורף, על המסה שלך זה בערך חצי אחוז שומן לא? 🤯
מחכים לתמונות 👏

• פותח/ת השרשור
למה לא בפורום 'תמונות'?
היית מרוויח מוניטין..

וכמובן,תותח
תהליך לא פשוט בזמנים לא פשוטים
עכשיו זה רק לבוא אלינו להרים

יאללה

<3

וואלה לא יודע,
@kotzer @Mike
יכולים להעביר אם מוצאים לנכון.

תודהה שותף, מצפה לזה 😵‍💫🥊
כבוד!!! 🤩
מרחק נקודה זה כמו מקום ראשון... בהחלט יש הרבה הרבה מה להתגאות, בטח כשזו תחרות ראשונה.
71.5 זה מטורף, על המסה שלך זה בערך חצי אחוז שומן לא? 🤯
מחכים לתמונות 👏

3-4 א.ש אני מאמין, מחכה שיעלו תמונות וסרטונים נשתף פה הכל.
תודה מלך 👑

😱😱😱👏👏

איזה אלוף! יא אללה
ועוד באילו תנאים..

שייפ פצצה. ממש. הצצתי בסטורי של wnbf ונראה שאתה צודק. מאכזב..

מה הליך ההתאוששות מההכנה?

• פותח/ת השרשור
😱😱😱👏👏

איזה אלוף! יא אללה
ועוד באילו תנאים..

שייפ פצצה. ממש. הצצתי בסטורי של wnbf ונראה שאתה צודק. מאכזב..

מה הליך ההתאוששות מההכנה?

אכילה רגשית 😣

חחחחח סתם, עושים רוורס דיאט במשך חודש בערך לאזן את המטבוליזם, אח"כ עוברים למסה ובונים בסיס חזק לשנה הבאה.
בתקווה בחודש יוני להתחיל עוד הכנה.

וכן תנאים זוועה, אימונים ביתיים וכל החרא של הקורונה, כאבו לי הקרסוליים מכל האירובי שהייתי עושה במקומות לא ראויים.

תודה רבה, מעריך מאוד.
אחי בשבילנו זכית במקום הראשון!!
הכי חשוב שגם נהנת מהתהליך , למדת על עצמך ועכשיו יש לך יותר ניסיון לתחרות הבאה!
גאווה לפורום!

originality-bodybuilding-trophy-boxing-champion.jpg

אלוף אתה, תודה רבה לגמרי זה נתן לי רצון להגיע לשם ולהשאיר למתחרים האחרים אבק בשנה הבאה.

אכילה רגשית 😣

חחחחח סתם, עושים רוורס דיאט במשך חודש בערך לאזן את המטבוליזם, אח"כ עוברים למסה ובונים בסיס חזק לשנה הבאה.
בתקווה בחודש יוני להתחיל עוד הכנה.

וכן תנאים זוועה, אימונים ביתיים וכל החרא של הקורונה, כאבו לי הקרסוליים מכל האירובי שהייתי עושה במקומות לא ראויים.

תודה רבה, מעריך מאוד.

אלוף אתה, תודה רבה לגמרי זה נתן לי רצון להגיע לשם ולהשאיר למתחרים האחרים אבק בשנה הבאה.

יש לך פה גב שלם של אנשים שתומכים בך!!
שנה הבאה אתה מפיל לשופטים את הלסת...

קודם כל, משקל במה מאוד מרשים, וקונדישנינג פצצה, כנראה בין הטובים שהיו שם.

בתור אחד שצפה קצת בתחרות, אגיד שהרמה של הפוזינג הייתה מאוד נמוכה בקרב הרבה מתחרים. מודה שאותך באופן ספציפי לא זכור לי שראיתי, אבל כשהפוזינג של הרוב המוחלט של המתחרים לא נמצא ברמה גבוהה במיוחד, אלו שיבלטו יהיו אלו עם הפוזינג ברמה. אם אתה משער שזו באמת הסיבה למקום שני, אז קצת לשפר את זה ואתה קופץ בקלות לראשון.

מעניין אותי לראות סרטון שלך על ה"במה" שהייתה שם.

ככה או ככה, כל הכבוד, אתה נראה פצצה והכנה כזו מסורבלת בטוח הפכה את התהליך להרבה יותר קשה. הגעת לשם בשייפ מדהים.
אמנם לא מקום ראשון, אבל לצאת במקום שני זה הדבר שהכי מזיל ריר ומדרבן שיכול להיות, ואתה בגישה הנכונה לנצח בתחרות הבאה 😃

• פותח/ת השרשור
קודם כל, משקל במה מאוד מרשים, וקונדישנינג פצצה, כנראה בין הטובים שהיו שם.

בתור אחד שצפה קצת בתחרות, אגיד שהרמה של הפוזינג הייתה מאוד נמוכה בקרב הרבה מתחרים. מודה שאותך באופן ספציפי לא זכור לי שראיתי, אבל כשהפוזינג של הרוב המוחלט של המתחרים לא נמצא ברמה גבוהה במיוחד, אלו שיבלטו יהיו אלו עם הפוזינג ברמה. אם אתה משער שזו באמת הסיבה למקום שני, אז קצת לשפר את זה ואתה קופץ בקלות לראשון.

מעניין אותי לראות סרטון שלך על ה"במה" שהייתה שם.

ככה או ככה, כל הכבוד, אתה נראה פצצה והכנה כזו מסורבלת בטוח הפכה את התהליך להרבה יותר קשה. הגעת לשם בשייפ מדהים.
אמנם לא מקום ראשון, אבל לצאת במקום שני זה הדבר שהכי מזיל ריר ומדרבן שיכול להיות, ואתה בגישה הנכונה לנצח בתחרות הבאה 😃

אני מודע לחסרונות שלי ואני הולך לתת עליהם דגש ולהפוך אותם ליתרונות, שנה זה מספיק זמן.

יש לי איזה משהו שמוקלט מהלייב אבל זה לא נראה באיכות טובה, אם אצליח לחלץ משם משהו אעלה לפה.
בקרוב אמורים להעלות תמונות וסרטונים, הייתה איזו בעיה עם זכויות יוצרים ביוטיוב אז זה מתעכב טיפה.

תודה רבה, תגובה לעניין.

מקום שני טוב יותר ממקום ראשון,כך שיש בך את הרעב לשנה הבאה למקום הראשון.

תראה את שירי מימון מקום שני והשאירה אבק בקריירה לנינט שזכתה במקום הראשון.

התמונה מדברת בעד עצמה,נראה מליון דולר

ותמיד תזכור
״טוב שם טוב משמן טוב״

לך תאכל משו

מזכיר לי את הבאסה בתחרות הראשונה שלי.
אין יותר מבואס בתחרות ממקום שני.

בתחרות הראשונה שלי של פאוורליפטינג, קבעתי 3 שיאי ישראל, והייתי מקום ראשון בקטגוריה.
אבל בשביל המדליה, הגעתי מקום שלישי.
השתמשו בנוסחה שנתן לבחור שהרים פחות ממני להיות מקום ראשון, ולבחור אחר שגם הרים פחות להיות מקום שני.

זאת תחרות ראשונה שלך, מקום שני זה יפה מאוד. ובעז"ה תוכל לבוא מוכן יותר וללמוד מהטעויות לתחרות הבאה (או שתעבור לפאוורליפטינג).

עבדת קשה, והפרס שלך זה התוצאות שלך, בלי קשר למיקום בתחרות.

לא היה מה שינחם אותי מהתחרות שלי, ואין לי איך לנחם אותך. זה מבאס להרגיש שהפסדת משהו שהגיע לך.
אבל תנסה ללמוד את המערכת, להבין שתחרות ראשונה בעיקר לומדים, ולבוא מוכן יותר לתחרות הבאה.

תראה מה אתה יכול לשפר, ולבוא לתחרות שניה חכם ומוכן יותר.

אמנם בתחרות השניה שלי הגעתי מקום שני, אבל כבר לא התבאסתי, התחרתי בקטגוריה פתוחה, ומקום ראשון הרים הרבה יותר ממני.

וברצינות, תעבור לפאוורליפטינג, השיפוט שם הרבה יותר טוב, נכון @yanivgoft

קל להתאמן בסגר זאת סתם שטות של עצלנים שלא מסוגלים להתמודד בלי מכון כושר, אבל מפה וגם להתכונן בבית לשייפ כזה ולתחרות זה כבר כמה רמות מעל כולם.

מגיע לך כבוד גדול.
שייפ עוצמתי!
מטורף לחשוב מה סייקל אחד יעשה לך.
תשאר טבעי אה?!

אגב מה הפרסים לשלוש המקומות הראשונים (במידה ויש)

שמע, זה מרשים ברמות.
גם אם היית זוכה מקום 5, אתה בשייפ מטורף ואתה צריך להתגאות בעצמך.
לא אשקר, עשית לי קצת חשק לנסות בילדינג..

מזכיר לי את הבאסה בתחרות הראשונה שלי.
אין יותר מבואס בתחרות ממקום שני.

בתחרות הראשונה שלי של פאוורליפטינג, קבעתי 3 שיאי ישראל, והייתי מקום ראשון בקטגוריה.
אבל בשביל המדליה, הגעתי מקום שלישי.
השתמשו בנוסחה שנתן לבחור שהרים פחות ממני להיות מקום ראשון, ולבחור אחר שגם הרים פחות להיות מקום שני.

זאת תחרות ראשונה שלך, מקום שני זה יפה מאוד. ובעז"ה תוכל לבוא מוכן יותר וללמוד מהטעויות לתחרות הבאה (או שתעבור לפאוורליפטינג).

עבדת קשה, והפרס שלך זה התוצאות שלך, בלי קשר למיקום בתחרות.

לא היה מה שינחם אותי מהתחרות שלי, ואין לי איך לנחם אותך. זה מבאס להרגיש שהפסדת משהו שהגיע לך.
אבל תנסה ללמוד את המערכת, להבין שתחרות ראשונה בעיקר לומדים, ולבוא מוכן יותר לתחרות הבאה.

תראה מה אתה יכול לשפר, ולבוא לתחרות שניה חכם ומוכן יותר.

אמנם בתחרות השניה שלי הגעתי מקום שני, אבל כבר לא התבאסתי, התחרתי בקטגוריה פתוחה, ומקום ראשון הרים הרבה יותר ממני.

וברצינות, תעבור לפאוורליפטינג, השיפוט שם הרבה יותר טוב, נכון @yanivgoft
תלוי מי השופטים חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית