הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך פרוטוקול של PCT אמור להיות

donez the butler

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
-6
20
5
סייקל של 8 שבועות
250 mg טסטוסטרון בלבד.

האם Pct שיתחיל לאחר שבועיים מהזריקה האחרונה של הסייקל.

יספיק רק טמוקסיפן?
40 מ"ג כל יום למשך שבועיים, ואז שבועיים אחרונים 20 מ"ג כל יום.

או שאני צריך להוסיף עוד משהו?

ולגבי הפרגניל, יש חומר חדש אחר בתחום? משהו אלטרנטיבי?

• פותח/ת השרשור
למה לא? לראות איך הגוף מגיב. סייקל ראשון לא צריך הכי הרבה חומר. גם יש מחקרין בנושא, ונטילת סטרואידים, מביאה יתרון גם עשור אחרי.

מביאה יתרון גם עשור אחרי
נתעלם רגע שאתה רוצה להחליף את הציר הטבעי שלך בחיצוני ועוד באותו מינון, מה בדיוק ייצא לך מזה אני לא יודע באתה גם לא תלמד שום דבר על איך הגוף מגיב כי יהיה לך די אותם רמות בדם טיפ טיפה יותר אבל לא משהו שמצדיק סייקל וכל מיני תרופות סתם

אשמח לשמוע על היתרון הזה שאתה מדבר עליו, על מה בדיוק אתה מדבר

• פותח/ת השרשור
היי, בדיוק קראתי עת הנושא, באמת 250 מ"ג זה מעט מידי ולא יהיה שווה.
נגיד 400 מ"ג לשובע מחולק ל2 זריקות (כל אחת 200 מ"ג). נגיד במתכונת כזאת.
חשוב לי לצייו, שאני לא מעוניין להיות מפתח גוף, אני כן רוצה להוסיף מסת שריר והרבה אבל לא ברמה של מתחרה בכלל לא קרוב, ולעלות את הכוח ואת הסיבולת.

לגבי היתרון של אפילו כמה שנים אחרי, אני אנסה למצוא את המקור של זה עכשיו.

ואיך הPCT אמור להיות?
נתעלם רגע שאתה רוצה להחליף את הציר הטבעי שלך בחיצוני ועוד באותו מינון, מה בדיוק ייצא לך מזה אני לא יודע באתה גם לא תלמד שום דבר על איך הגוף מגיב כי יהיה לך די אותם רמות בדם טיפ טיפה יותר אבל לא משהו שמצדיק סייקל וכל מיני תרופות סתם

אשמח לשמוע על היתרון הזה שאתה מדבר עליו, על מה בדיוק אתה מדבר

מצאתי מחקר אחד שנעשה על מכרסמים, בו מצאו שחשיפה לטסטוסטרון הביאה יתרון.
גם לאחר הפסקה של שלושה חודשים בשימוש בסטרואידים. השרירים שלהם גדלו ב30 אחוז לאחר שש אימונים, לעומת קבוצת הביקורת לעכברים שלא נחשפו לטסט שהשרירים שלהם גדלו ב6 אחוז באותו קצב זמן. ושלזיכרון שריר יש עניין בנושא.
החוקרים מאמינים שזה נכון גם לבני אדם.

מקור מגזין לפיזיולוגיה למחקר: Error - Cookies Turned Off

גם פורסם בSd since daily.

סייקל של 8 שבועות
אני משער שמדובר באנטט חומר ארוך, כדי להרוויח משהו מהסייקל עד שנכנס ויוצא תעשה 10-12 שבועות, 8 זה בדיחה, זה לא חומרים קצרים ולא סארמס, זה טסט
יספיק רק טמוקסיפן?
כן, אתה עולה עושה טסט וזהו ולא סייקל של הביוקר
פרגניל זה hcg יש לך בנעוצים Q&A עם הסבר, כן זה עושה את העבודה אבל צריך לדעת איך להתנהל איתו ולתזמן נכון בייחוד לקראת הpct

יש חומר אחר בשם HMG אבל הוא קצת הרגה יותר יקר אז לא רלוונטי
שיתחיל לאחר שבועיים
מדובר על אנטט, כדאי שתחכה לפחות 3 שבועות, תתן לו יותר סיכוי לצאת מהדם כי pct שהטסט חיצוני עדיין שוחה בדם לא עושה יותר מדי

• פותח/ת השרשור
אני משער שמדובר באנטט חומר ארוך, כדי להרוויח משהו מהסייקל עד שנכנס ויוצא תעשה 10-12 שבועות, 8 זה בדיחה, זה לא חומרים קצרים ולא סארמס, זה טסט

פרגניל זה hcg יש לך בנעוצים Q&A עם הסבר, כן זה עושה את העבודה אבל צריך לדעת איך להתנהל איתו ולתזמן נכון בייחוד לקראת הpct

מדובר על אנטט, כדאי שתחכה לפחות 3 שבועות, תתן לו יותר סיכוי לצאת מהדם כי pct שהטסט חיצוני עדיין שוחה בדם לא עושה יותר מדי
תודה רבה עזרת לי מאוד

דרך קראתי תגובות לכאן ולכאן. יש כאלו שאומרים להשתמש בין הסייקל לpct הפרגניל (נשמע לי מפגר).
ויש כאלו שאומרים להתחיל מהשבוע השלישי.
מה יהיה כדאי?
נגיד שבוע שלישי עד 10 ולהפיסק עם הפרגניל (הוא מעלה גם אסטרוגן).
מה דעתך?
תודה רבה עזרת לי מאוד

דרך קראתי תגובות לכאן ולכאן. יש כאלו שאומרים להשתמש בין הסייקל לpct הפרגניל (נשמע לי מפגר).
ויש כאלו שאומרים להתחיל מהשבוע השלישי.
מה יהיה כדאי?
נגיד שבוע שלישי עד 10 ולהפיסק עם הפרגניל (הוא מעלה גם אסטרוגן).
מה דעתך?
ומה דעתך על הדרך הזאת להכין פרגניל?
לקחת 2 מ"ל מים בקטריוסטטיים לתוך הויאל של 5000 יחבל פרגניל, לערבב ותוך כדי לתת למט להחליק החוצה. לאחר מכן להזריק מנות של *0.1 מ"ל* פעמיים בשבוע כל זריקה תהיה 250 יחבל. או לתת זריקה של 0.2 מ"ל שתהיה כ500 יחבל פעם בשבוע.

מה דעתך על הדרך הזאת להכין פרגניל
אתה יכול לעשות את זה גם עם 5 ml מים בקטרוסטטיים ולהתאים את המינונים, זה לא משנה

ועדיף פעמיים 250 מבום 500 פר שבוע
להשתמש בין הסייקל לpct הפרגניל (נשמע לי מפגר)
תלמד מה התפקיד של הhcg ואיך הוא משפיע על lh מסת אשכים וכדומה וזה יישמע לך אפילו חכם

בכל מקרה עושה רושם שאתה צריך לחקור עוד טיפה בנושא לפני שאתה קופץ עם עוד שאלות

יש אנשים שבסייקל כזה רק של טסט בכלל לא נוגעים בhcg, יש דעות לכאן ולכאן

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות את זה גם עם 5 ml מים בקטרוסטטיים ולהתאים את המינונים, זה לא משנה

ועדיף פעמיים 250 מבום 500 פר שבוע

תלמד מה התפקיד של הhcg ואיך הוא משפיע על lh מסת אשכים וכדומה וזה יישמע לך אפילו חכם

בכל מקרה עושה רושם שאתה צריך לחקור עוד טיפה בנושא לפני שאתה קופץ עם עוד שאלות

יש אנשים שבסייקל כזה רק של טסט בכלל לא נוגעים בhcg, יש דעות לכאן ולכאן
אני יודע איך הוא עובד, הוא שולח אותות לרצפטורים (קולטנים) באשכים לייצר יותר טסטוסטרון באופן טבעי. וככה היצור הטבעי עולה וגם המסה של האשכים וכו...

אני יודע איך הוא עובד, הוא שולח אותות לרצפטורים (קולטנים) באשכים לייצר יותר טסטוסטרון באופן טבעי. וככה היצור הטבעי עולה וגם המסה של האשכים וכו...
בוא נניח ואתה באמת יודע והבנת איך הקטע עם הlh fsh עובד, אשמח שתסביר לי מדוע לדעתך להשתמש בו לפני הpct יהיה רעיון טיפשי

• פותח/ת השרשור
בוא נניח ואתה באמת יודע והבנת איך הקטע עם הlh fsh עובד, אשמח שתסביר לי מדוע לדעתך להשתמש בו לפני הpct יהיה רעיון טיפשי
כי אם לא השתמשת במשך 10 שבועות בדבר הזה, והאשכים כבר מתחילות להתנוון מהשבוע השלישי פלוס מינוס.
אם לא לקחת כל הסייקל את הפרגניל ואז את לוקח כבר בסופו, צריך מינונים הרבה יותר גבוהים בשביל ששהביצים יגיבו לו טוב (וגם זה לא יהיה טוב כמו בהתחלה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית