הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון.

donez the butler

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
-6
20
5
סייקל ראשון
10-1 שבועות
זריקה כל 3.5 ימים
כל זריקה 1 מ"ל (250 מ"ג) בשלוש וחצי ימים, סה״כ שבועי כ500 מ"ג.

משבוע שלישי 3-10 עד עשירי לקחת פרגניל(HCG( 500 יחב"ל, שתי זריקות של 250 פעמיים בשבוע כל 3 וחצי ימים.

ואז הפסקה של 20 יום, ולהתחיל לקחת כלומיד 100 מ"ג ביום במשך שבועיים. ואז 50 מ"ג לביום למשך עוד שבועיים.
כלומיד (100-100-50-50).
תוך כדי לקחת גם טמוקסיפן, שבועיים ראשונים 40 מ"ג, ואז עוד שבועיים של 20 מ"ג כל יום.

מה אתם חושבים על זה? ויש אילו טיפים לעקוב אחריהם או קווים מנחים?

והאם אחרי שנה, רמת הטסטוסטרון שלי תחזור לקדמותה בייצור טבעי? מה תהיה הפגיעה?

והאם אחרי שנה, רמת הטסטוסטרון שלי תחזור לקדמותה בייצור טבעי? מה תהיה הפגיעה?

אולי ואולי לא. תעשה בדיקות דם ותדע.

לגביי הפרוטוקל העתקת אותו מהנעוץ. זה מה שאני הייתי ממליץ לעשות (אני לא רופא או משהו אז באחריותך):
1. מאריך את הסייקל בעוד שבועיים
2. מוותר על הפרגניל (משתמש בו לקראת ה pct אם כבר)
3. עושה pct רק עם נובלה באותו הפרוטוקל שציינת

אולי ואולי לא. תעשה בדיקות דם ותדע.

לגביי הפרוטוקל העתקת אותו מהנעוץ. זה מה שאני הייתי ממליץ לעשות (אני לא רופא או משהו אז באחריותך):
1. מאריך את הסייקל בעוד שבועיים
2. מוותר על הפרגניל (משתמש בו לקראת ה pct אם כבר)
3. עושה pct רק עם נובלה באותו הפרוטוקל שציינת
לא חושב שבמקום רק טמוקסי, לקחת גם 25 מג כלומיד שבועיים ראשונים? ראיתי פרוטוקולים עם יעילות מוגברת באופן הזה.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שבמקום רק טמוקסי, לקחת גם 25 מג כלומיד שבועיים ראשונים? ראיתי פרוטוקולים עם יעילות מוגברת באופן הזה.
במידה ויהו לי תופעות לוואי אני יפסיק בשבוע עשירי גם סבבה. מה כבר יהיה ההבדל בין 12 שבועות ל10

במידה ויהו לי תופעות לוואי אני יפסיק בשבוע עשירי גם סבבה. מה כבר יהיה ההבדל בין 12 שבועות ל10

כי הפיק של הסייקל שלך יגיע באזור השבוע השמיני. שבועיים אחריי זה אתה מסיים אותו, תקרא ברחבי הרשת מה הזמן המוצלץ לטסט אננטט. אם היית עושה סייקל של טסט פרופ׳ אז 8-10 היה סבבה. אני לא אומר שזה גרוע ללכת על הפרוטוקל שלך, אבל אתה גם ככה משבית את הציר אז מה הבעיה להמשיך עוד שבועיים?

אני ציינתי את הפרוטוקול שלי. ממה שאני קראתי על כלומיד יש לו תופעות לוואי די קשות והוא לא בהכרח עדיף על טמוקסי. גם ב pct המטרה היא להכניס כמה שפחות תרופות וכודרים לגוף, אז אם אפשר להתאושש טוב רק מנולבה, למה לא?

• פותח/ת השרשור
כי הפיק של הסייקל שלך יגיע באזור השבוע השמיני. שבועיים אחריי זה אתה מסיים אותו, תקרא ברחבי הרשת מה הזמן המוצלץ לטסט אננטט. אם היית עושה סייקל של טסט פרופ׳ אז 8-10 היה סבבה. אני לא אומר שזה גרוע ללכת על הפרוטוקל שלך, אבל אתה גם ככה משבית את הציר אז מה הבעיה להמשיך עוד שבועיים?

אני ציינתי את הפרוטוקול שלי. ממה שאני קראתי על כלומיד יש לו תופעות לוואי די קשות והוא לא בהכרח עדיף על טמוקסי. גם ב pct המטרה היא להכניס כמה שפחות תרופות וכודרים לגוף, אז אם אפשר להתאושש טוב רק מנולבה, למה לא?

ממה שקראתי טומקסיפן שניהם חוסמי אסטורגן, אבל בדרכים שונות. בטוח שצריך רק אחד ולא השילוב של שניהם?
ולמה פרגניל בסוף סייקל ולא במהלכו? למה לתת לאשכים להתנוון 12-10 שבועות. במקום שיתחילו לייצר ולהמשיך טסטוסטרון באופן טבעי?

האשכים שלך לא ימשיכו לייצר טסט טבעי במהלך הסייקל ולא משנה כמה פרגניל תזריק לגוף. האכשים יהיו גדולים יותר, אבל זה לא אומר שהם יתפקדו כארגיל כאילו אתה לא מזריק טסט חיצוני. זה יכול לעזור ב pct בסייקלים ״כבדים״ יותר. גבר בריא שעושה סייקל סולו של טסט׳ 10-12 שבועות אפשר להתאושש עם נולבה בלבד. היו פה לא מעט דיונים על זה אתה מוזמן לחפש.

בקשר לפרגניל, יש פרוטוקל שבו אתה מכניס פרגניל אחריי הסייקל ולפניי ה pct ולא לקראת סוף הסייקל כמו שכתבת, אני לא יכול להוכיח לך מה עדיף ומה לא כי כל אחד יש לו התנסות שונה ב pct, אתה בחרת לרוץ על פרוטוקל מסויים ותוכל לדעת האם הוא עבד רק אחריי שתבצע אותו ותעשה בדיקות דם.

כלומיד אינו חוסם אסטרוגן, לא יודע איפה קראת את זה. מספיק לרשום כלומיד בגוגל ולקרוא במדריך התרופות. לגביי למה לא לשלב את שניהם כבר הסברתי לך. אם יש לך כאב ראש אתה לא תיקח 3 כדורים שונים, נכון? תיקח אקמול ותיתן לו זמן לעשות את העבודה שלו וכנ״ל פה. בסייקל לא אגרסיבי סביר מאוד להניח שתוכל להתאושש יופי עם נובלה בלבד, אז שוב אני אשאל למה שתכניס עוד תרופה (שמיועדת בכלל לביוץ) לגוף?

• פותח/ת השרשור
האשכים שלך לא ימשיכו לייצר טסט טבעי במהלך הסייקל ולא משנה כמה פרגניל תזריק לגוף. האכשים יהיו גדולים יותר, אבל זה לא אומר שהם יתפקדו כארגיל כאילו אתה לא מזריק טסט חיצוני. זה יכול לעזור ב pct בסייקלים ״כבדים״ יותר. גבר בריא שעושה סייקל סולו של טסט׳ 10-12 שבועות אפשר להתאושש עם נולבה בלבד. היו פה לא מעט דיונים על זה אתה מוזמן לחפש.

בקשר לפרגניל, יש פרוטוקל שבו אתה מכניס פרגניל אחריי הסייקל ולפניי ה pct ולא לקראת סוף הסייקל כמו שכתבת, אני לא יכול להוכיח לך מה עדיף ומה לא כי כל אחד יש לו התנסות שונה ב pct, אתה בחרת לרוץ על פרוטוקל מסויים ותוכל לדעת האם הוא עבד רק אחריי שתבצע אותו ותעשה בדיקות דם.

כלומיד אינו חוסם אסטרוגן, לא יודע איפה קראת את זה. מספיק לרשום כלומיד בגוגל ולקרוא במדריך התרופות. לגביי למה לא לשלב את שניהם כבר הסברתי לך. אם יש לך כאב ראש אתה לא תיקח 3 כדורים שונים, נכון? תיקח אקמול ותיתן לו זמן לעשות את העבודה שלו וכנ״ל פה. בסייקל לא אגרסיבי סביר מאוד להניח שתוכל להתאושש יופי עם נובלה בלבד, אז שוב אני אשאל למה שתכניס עוד תרופה (שמיועדת בכלל לביוץ) לגוף?

לגבי השאלה למה להשתמש בכלומיד? ולא רק טמוקסיפן, היא שאחת כמו שאמרת לפוריות, והיא גירוי והפרשת LH ליצור טסטוסטרון טבעי בגוף.
לגבי שאר הנושאים, TOM רשם במדריך שאלות ותשובות שלו (Q&A). לגבי השימוש בפרגניל, ולגבי השימוש בכלומיד ולמה עדיף משבוע שלישי לעומת סוף הסייקל.

קבצים מצורפים

• upload_2020-11-19_12-26-15.png
    upload_2020-11-19_12-26-15.png
    KB 88.1 · צפיות: 147
לגבי השאלה למה להשתמש בכלומיד? ולא רק טמוקסיפן, היא שאחת כמו שאמרת לפוריות, והיא גירוי והפרשת LH ליצור טסטוסטרון טבעי בגוף.
לגבי שאר הנושאים, TOM רשם במדריך שאלות ותשובות שלו (Q&A). לגבי השימוש בפרגניל, ולגבי השימוש בכלומיד ולמה עדיף משבוע שלישי לעומת סוף הסייקל.

אוקיי, אז הוא רשם.
אני חלילה לא בא לזלזל בידע שלו או של כל אדם אחר פה, אבל חשוב שתבין, זה לא מדע מדויק ואין אמת אחת בלבד שעובדת עבור כולם. הפרוטוקול שמפורסם פה בפורום הוא ״לכסות את כל האופציות״. אני אחזור ואגיד שוב, הלכת על פרגניל במהלך הסייקל ואז pct עם נולבה וכלומיד? אחלה, אני מאחל לך סייקל חזק ו pct מוצלח...את דעתי על מגוון תרופות אמרתי לך.

@SAN
איזה פיסיטי הרצת אחרי הטרן והבולד?
עוד שבועיים סדר גודל מתחיל הרצה שלו
בלאסט קטן של hcg ואז טמוקסיפן 40 40 20 20
כלומיד 10 ימים בלבד כדור בודד

בנוסף לזה אשוואגנדה טריבולוס ולונגאק
אם זה יעלה טסט או לא, לא אכפת לי, מה שכן הם משפרים את איכות הזרע שמבחינתי זה יותר חשוב מכמויות ייצור של טסט טבעי

@SAN

עוד שבועיים סדר גודל מתחיל הרצה שלו
בלאסט קטן של hcg ואז טמוקסיפן 40 40 20 20
כלומיד 10 ימים בלבד כדור בודד

בנוסף לזה אשוואגנדה טריבולוס ולונגאק
אם זה יעלה טסט או לא, לא אכפת לי, מה שכן הם משפרים את איכות הזרע שמבחינתי זה יותר חשוב מכמויות ייצור של טסט טבעי

במקומך אולי הייתי מריץ פיסיטי קצת יותר אגרסיבי לאור העובדה שהיה מעורב פה טרן והסייקל היה ממש ארוך
לא חושב אח?

במקומך אולי הייתי מריץ פיסיטי קצת יותר אגרסיבי לאור העובדה שהיה מעורב פה טרן והסייקל היה ממש ארוך
לא חושב אח?
מה שמצחיק בכל העניין זה שטרן כלל אינו מומר לאסטרוגן ובולד בעל המרה מתונה בהרבה ביחס לטסט ודווקא בטמוקסיפן הבנאדם דופק מינון לפי הספר..
אני בעד אגב להוריד מינונים של כלומיד 100mg לשבועיים זה לא תמיד סימפטי ומינון כבד לטעמי.
אבל טוב לדעת שpct בימנו זה להריץ טמוקסיפן

לא חושב אח?
הpct שיש בפרוטוקול הוא מספיק אגרסיבי עבורי חוץ מזה שלאורך הסייקל תחזקתי בhcg

יש לי mk677, קרדרין ואיזה פפטיד שאני אריץ במקביל לpct

חוץ מזה מריץ MT2 ופה ושם חצי כדור סיאליס ביחד עם הפרה, זה מאוד עוזר להתניע את העסק שם למטה, יהיה טוב בעזרת ה

אני אהיה בסדר אחשלי, תודה על הדאגה

מה שמצחיק בכל העניין זה שטרן כלל אינו מומר לאסטרוגן ובולד בעל המרה מתונה בהרבה ביחס לטסט ודווקא בטמוקסיפן הבנאדם דופק מינון לפי הספר..
אני בעד אגב להוריד מינונים של כלומיד 100mg לשבועיים זה לא תמיד סימפטי ומינון כבד לטעמי.
אבל טוב לדעת שpct בימנו זה להריץ טמוקסיפן

איזה פיסיטי היית בוחר לסייקל כזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית