הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקת דם אחרי 7 שנים

Calvin

משתמש פעיל
702
62
נק' מוניטין:
127
702
62
מ2014 בבלאסט וקרוז. בערך 3-4 סייקלים בשנה..

הפסקתי לגמרי חומרים באפריל בלי שום הכנה מוקדמת או pct. פרגניל שומש פעם 1 לפני שנים.
עדיין מתאמן רגיל
בן 28 1.73
משקל גוף ירד ב7 קג מ 102 ל95, אחוז שומן לא עלה חוץ מקצת נוזליות בבטן.

קרובים אלי אמרו שאני לא אתאושש וזה לא הגיוני, אז עשיתי פרופיל הורמונלי מלא לפני יומיים

רמות נמוכות אבל אני מרגיש מצויין

כל שאר המדדים תקינים חוץ מכליות urea על 48 והמקסימום רשום 40..
הביצים בגודל תקין והכל מתקתק למטה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2020-11-26-10-24-45-534_clalit.android.jpg
    Screenshot_2020-11-26-10-24-45-534_clalit.android.jpg
    KB 93.1 · צפיות: 139
  • Screenshot_2020-11-26-10-25-01-983_clalit.android.jpg
    Screenshot_2020-11-26-10-25-01-983_clalit.android.jpg
    KB 87.1 · צפיות: 141
  • Screenshot_2020-11-26-10-25-10-755_clalit.android.jpg
    Screenshot_2020-11-26-10-25-10-755_clalit.android.jpg
    KB 85.6 · צפיות: 118
  • פותח/ת השרשור
ה LDL ייצא 140 וזה הדבר שמפריע לי כרגע, אני רוצה להוריד אותו לפני שאני שוב נכנס לעיניינים
הפסקתי לעשן לא מזמן ואני מכניס קצת סופרפודס לדיאטה. בתקווה שיעזור אשתף אותכם.

הפסקתי לגמרי חומרים באפריל בלי שום הכנה מוקדמת או pct. פרגניל שומש פעם 1 לפני שנים.
עדיין מתאמן רגיל
בן 28 1.73

קרובים אלי אמרו שאני לא אתאושש וזה לא הגיוני, אז עשיתי פרופיל הורמונלי מלא לפני יומיים

אתה כנראה מקרה נדיר,
מה הסיבה אבל שעשית ללא PCT? מה הסיבה שירדת מחומרים? מתכוון לחזור לחומרים?

עדיין מתאמן רגיל
בן 28 1.73

נו...
אז מה אתה רוצה להגיד בזה ?
זה שחצית את נהר המארה בלי להילעס חי ע"י תנינים על בטן ריקה לא אומר שאתה חכם ולא אומר שמי שנוהג באחריות שלא כמוך עושה זאת לשווא.
אתה בהחלט בר מזל
וכנרטה שמה שעשית זה לא בלאסט אנד קרוז אלא סייקלים בהפרשי זמן קצרים..אתה היום כבר 8 חודשים נקי וטבעי שיש התאוששות מסויימת..אבל אם הרגשת כך כל שמונת החודשים האחרונים אז או שאתה משקר או שאתה לא מדייק או שאתה בר מזל..

באיזה קופה עשית את הבדיקות?
האם אתה מצליח ״לחיות״ שאתה בנורמה התחתונה של הטסטוסטרון?

זה נראה שמהבדיקות המשפט הבא מתאים
״זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי״

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה מקרה נדיר,
מה הסיבה אבל שעשית ללא PCT? מה הסיבה שירדת מחומרים? מתכוון לחזור לחומרים?
קורונה ותזמון נחמד כי רציתי השנה להתאושש להקפיא זרע ועוד.. וזה היה הזמן.
מכיר המון שהתאוששו ללא pct והכל טוב ומצד שני גם הרבה בעיות אצל אחרים בעיקר פוריות. הגוף שלך פשוט מתאושש

נו...
זה שחצית את נהר המארה בלי להילעס חי ע"י תנינים על בטן ריקה לא אומר שאתה חכם ולא אומר שמי שנוהג באחריות שלא כמוך עושה זאת לשווא.
אתה בהחלט בר מזל
וכנרטה שמה שעשית זה לא בלאסט אנד קרוז אלא סייקלים בהפרשי זמן קצרים..אתה היום כבר 8 חודשים נקי וטבעי שיש התאוששות מסויימת..אבל אם הרגשת כך כל שמונת החודשים האחרונים אז או שאתה משקר או שאתה לא מדייק או שאתה בר מזל..

אני משתף בפורום, לא מוכר לך כלום ולא מכיר אותך.
ומי כמוך יודע שרוב האנשים לא יודעים אפילו מהזה pct ובסוף מתאוששים לבד. וזה רוב המוחלט של המשתמשים.
באיזה קופה עשית את הבדיקות?
האם אתה מצליח ״לחיות״ שאתה בנורמה התחתונה של הטסטוסטרון?

זה נראה שמהבדיקות המשפט הבא מתאים
״זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי״

כללית. וההפסקה לא השפיע בחיי היום יום אלא יותר במכון כי אתה נחלש קצת וזה תוצאה גם של הורדת מינוני אוכל ביחד עם הפסקת חומרים.
מבחינת יום יום אין שינוי. ההפך אני יותר אנרגטי, על חומרים יש תמיד הרגשה כבדה כזאת ועייפות במיוחד במאסה.
אתה פשוט מרגיש טוב ונורמלי זה אחת הסיבות שעדיין לא התחלתי שוב.
זה יותר פסיכולוגי כי אתה קטן יותר מהרגיל וכל אחד אוכל את זה שונה

נו...
אתה בהחלט בר מזל

מה הקשר איפה הוא רשם שהוא חכם והתגאה במעשים שלו? הוא סך הכל פירט את מה שהוא עשה עד עכשיו כדי לתת רקע מה אתה אהבל? יש לך קטע פה באופן תמידי להיכנס באנשים להנאתך, זה שאתה מבין גדול בכל הנושא הזה לא אומר שאתה צריך להתנשא פה כרגיל, רד מהעץ שעלית עליו ותדבר בגובהה העיינים.

קורונה ותזמון נחמד כי רציתי השנה להתאושש להקפיא זרע ועוד.. וזה היה הזמן.
מכיר המון שהתאוששו ללא pct והכל טוב ומצד שני גם הרבה בעיות אצל אחרים בעיקר פוריות. הגוף שלך פשוט מתאושש

אני משתף בפורום, לא מוכר לך כלום ולא מכיר אותך.
ומי כמוך יודע שרוב האנשים לא יודעים אפילו מהזה pct ובסוף מתאוששים לבד. וזה רוב המוחלט של המשתמשים.

כללית. וההפסקה לא השפיע בחיי היום יום אלא יותר במכון כי אתה נחלש קצת וזה תוצאה גם של הורדת מינוני אוכל ביחד עם הפסקת חומרים.
מבחינת יום יום אין שינוי. ההפך אני יותר אנרגטי, על חומרים יש תמיד הרגשה כבדה כזאת ועייפות במיוחד במאסה.
אתה פשוט מרגיש טוב ונורמלי זה אחת הסיבות שעדיין לא התחלתי שוב.
זה יותר פסיכולוגי כי אתה קטן יותר מהרגיל וכל אחד אוכל את זה שונה
זה לא אחראי ולא חכם מה שעשית.
ואם אתה מדייק ואני לא לגמרי משוכנע שכן אז יש לך הרבה מזל.
יש אגב עוד נזקים שלא רואים בהכרח בבדיקות שעשית ולכן אם כבר עושים שימוש..לטעמי זה צריך להיות קצת פחות בקלןת ראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית