הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - נטילת ראקוטן.

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
שבוע טוב לכולם,
מעוניין בקרוב להתחיל סייקל ״חזרה״ אחרי שנה ללא חומרים, העבר שלי הוא סייקל אחד של טסט בלבד, מעוניין בסייקל זהה לזה בתור התחלה.
גיל - 22
משקל - 90
גובה - 1.87
א״ש - 16

קיבלתי מרופא העור שלי החלטה שעלי לקחת ראקוטן במשך חצי שנה, 40 מ״ג (אני כבר בחודש ה-2 לטיפול).
מעוניין לדעת עד כמה זה יכול להזיק ואם בכלל, לשלב סייקל, אימונים וראקוטן (ועד כמה ה-PCT יפגע בכבד לאחר הסייקל).

תודה!

שבוע טוב לכולם,
מעוניין בקרוב להתחיל סייקל ״חזרה״ אחרי שנה ללא חומרים, העבר שלי הוא סייקל אחד של טסט בלבד, מעוניין בסייקל זהה לזה בתור התחלה.
גיל - 22
משקל - 90
גובה - 1.87
א״ש - 16

קיבלתי מרופא העור שלי החלטה שעלי לקחת ראקוטן במשך חצי שנה, 40 מ״ג (אני כבר בחודש ה-2 לטיפול).
מעוניין לדעת עד כמה זה יכול להזיק ואם בכלל, לשלב סייקל, אימונים וראקוטן (ועד כמה ה-PCT יפגע בכבד לאחר הסייקל).

תודה!

אל תכניס רואקטן וסייקל ביחד. קח בחשבון שרוב הסיכויים שאיכות הביצועים שלך תרד

שבוע טוב לכולם,
גיל - 22
משקל - 90
גובה - 1.87
א״ש - 16

תודה!
בלי קשר לרואקוטן אקנה וטסט זה לא שילוב שהולך ביחד.
סטרואידים מטבעם מקצינים תופעות הורמונליות בטח כאשר יש לך נטייה לכך ומינון סייקל יחמיר בהחלט את האקנה.
אז מה עושים?
את זה תצטרך להחליט לבד..רק קח בחשבון את ההשלכות.
לגבי pct...למיטב ידיעתי גם לטמוקסיפן וגם לכלומיד במינונים סבירים אין השפעה מזיקה לכבד..בטח לא כמו אוראליים מסויימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית