הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפיחות

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
שלום חבר'ה,
לאחרונה אחרי קבלת ויאל ממקור חדש של סוסטנון התנפח לי הישבן אחרי הזריקה ויש לי גולה עם כמו סימן כחול, למה זה קורה?

• פותח/ת השרשור
ישתפר קצת, עדיין גולה ונפוח
לפי מה שאתה אומר ניתן להבין שלהזריק בכללי אתה יודע
אבל אמרת גם שיש לך סימן כחול שעשוי להעיד על שטף דם שהוא למעשה יכול להעיד על כך שנכנסת על הדרך בוריד
לא ברור כמה הישבן התנפח לך ואולי גם לחומר יש משקל (לא נקי..וכו וכו)

אתה מכיר את החברה? www.bioteqlabs.com

ישתפר קצת, עדיין גולה ונפוח

אתה מכיר את החברה? www.bioteqlabs.com
לא.
התנפח לך כל הצד בו הזרקת? או רק נפיחות נקודתית באזור ההזרקה איפה שכחול?

אם התשובה היא שרק נקודתית אז יש סיכוי סביר שזה לא החומר וזה מפני שנכנסת בוריד בדרך לשריר..
אבל בגלל שזו הזרקה ראשונה שלך עם החומר הנ"ל לא ניתן לקבוע בוודאות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא.
התנפח לך כל הצד בו הזרקת? או רק נפיחות נקודתית באזור ההזרקה איפה שכחול?

אם התשובה היא שרק נקודתית אז יש סיכוי סביר שזה לא החומר וזה מפני שנכנסת בוריד בדרך לשריר..
אבל בגלל שזו הזרקה ראשונה שלך עם החומר הנ"ל לא ניתן לקבוע בוודאות

זה התנפח רק נקודתית עם צבע סגול אבל התנפח ממש לא קצת

עברו 5 ימים, נשאר קצת נפיחות עם כאב עדיין
שמע חבר...
יש יותר מידי דברים הזויים/מוזרים בהתנהלות שלך..
סיפרת פה פעם שהחלפת איזה 5-4 ברנדים במהלך חודש אם אני לא טועה..
מברר על ורטקס והולך על פלטינום..שואל על אנאבר ומזריק סוסטנון של חברה שהשד יודע מאיפה הגרלת..
פעם לא מרגיש חומר..פעם פציעות בהזרקה..

אז אולי כדאי לעשות איזה ריסטארט ולהתחיל לחשןב.
אולי מדהו בהתנהלות שלך לא נכון ?
אתה מתעסק פה עם בלאק מארקט..חבר.
גם הזהירים והנבונים ביננו חוטפים עקיצות פה ושם.
אם אתה רוצה לשדרג את חווית השימוש שלך..מומלץ בחום להפסיק..לחשב מסלול מחדש.
ולא לחזור לפני שאתה צובר את הידע הנדרש.

שמע חבר...
מברר על ורטקס והולך על פלטינום..שואל על אנאבר ומזריק סוסטנון של חברה שהשד יודע מאיפה הגרלת..

מה שבטוח הדילר שלו קנה רכב חדש בלי הלוואה...

• פותח/ת השרשור
שמע חבר...

שמתי לב שאתה נוהג להספיד אנשים בפורום ומה שאני בטוח שכרגע יש לי יותר מסת שריר ותוצאות מאללה מלך המקלדת וממך גנט המקלדת הצליפה חחח, אתה הזוי, כל מה ששאלתי היה לידי אישי ולא כדי שתבקר אותי, תפסיק לבקר פה את חברי הפורום, אתה המוזר ולא האנשים כאן, אתה חושב שאתה יותר טוב מכולם ואתה בטוח לא שווה הרבה מחוץ למקלדת ובטח לא מתחרה או ברמה של ספורטאי, אז תרד על עצמך, אני שואל רק כדי לדעת, אז שהחלפתי ברנדים זה היה ניסיון לראות אם הבעיה אצלי או במקורות, ואין שום קשר בן כל המקורות אז קיבלתי את התשובה לעצמי, פיור פלטיניום ועוד חברות ודברים שאני שאל זה כדי לדעת, אבל עם אחד כמוך שרק דרך המקלדת יש לו ביטחון אין טעם ללמוד, מה גם שאתה לא יותר טוב מאף אחד זה תהיה בטוח
שמתי לב שאתה נוהג להספיד אנשים בפורום ומה שאני בטוח שכרגע יש לי יותר מסת שריר ותוצאות מאללה מלך המקלדת וממך גנט המקלדת הצליפה חחח, אתה הזוי, כל מה ששאלתי היה לידי אישי ולא כדי שתבקר אותי, תפסיק לבקר פה את חברי הפורום, אתה המוזר ולא האנשים כאן, אתה חושב שאתה יותר טוב מכולם ואתה בטוח לא שווה הרבה מחוץ למקלדת ובטח לא מתחרה או ברמה של ספורטאי, אז תרד על עצמך, אני שואל רק כדי לדעת, אז שהחלפתי ברנדים זה היה ניסיון לראות אם הבעיה אצלי או במקורות, ואין שום קשר בן כל המקורות אז קיבלתי את התשובה לעצמי, פיור פלטיניום ועוד חברות ודברים שאני שאל זה כדי לדעת, אבל עם אחד כמוך שרק דרך המקלדת יש לו ביטחון אין טעם ללמוד, מה גם שאתה לא יותר טוב מאף אחד זה תהיה בטוח
איפה מנהל הפורום שלא עושה את העבודה שלו?? נותן לאפס כמוך גנט לקטול אנשים, אני בטוח שאחד מול אחד אם אנחנו נפגשים אתה חצי ממני בשרירים יא אפס
אללה ירחמו...הבחור הזה

חתיכת מאונן מקלדת אפס שלא שווה שקל בפיתוח גוף מחוץ לפורום
מה שבטוח הדילר שלו קנה רכב חדש בלי הלוואה...

תשמע דפוק, אני משקיע בחודש 350 לחומרים לא יותר, וגם זה הייתי בהפסקה גדולה עד לפני כמה חודשים, אז אל תרד על אנשים כי אל תשכח מאיפה באת
בושה שבפורום כזה אין מנהל פורום ונותן לדפוק כמו gant שלא שווה שקל מחוץ למקלדת בפיתוח גוף לרדת על משתמשים פה שגולשים ורוצים רק ידע, זה לא פעם ראשונה שהחמור הזה גנט חושב שהוא טוב יותר מאחרים, ואני בטוח שהוא איזה נעל עם המקלדת בתחת, קורא כל מאמר ולא שווה כלום במציאות
אני מביא הכל מחו"ל בזול מאתר אמין שכמובן לא אזכיר, מחירים טובים, אני לא משקיע על חומרים יותר מ 350 ש"ח בחודש גג, וגם זה לא תמיד, ואין לי שום דילר, ממש גן פה
בו ניפגש ככה נגיד שלום Mr. gant אני מזמין אותך השתייה עליי וההוצאות חחחחח
תמונה שלי כרגע על 20% שומן
IMG_20201205_014343.jpg

איפה מנהל הפורום שלא עושה את העבודה שלו?? נותן לאפס כמוך גנט לקטול אנשים, אני בטוח שאחד מול אחד אם אנחנו נפגשים אתה חצי ממני בשרירים יא אפס

תשמע דפוק, אני משקיע בחודש 350 לחומרים לא יותר, וגם זה הייתי בהפסקה גדולה עד לפני כמה חודשים, אז אל תרד על אנשים כי אל תשכח מאיפה באת
בושה שבפורום כזה אין מנהל פורום ונותן לדפוק כמו gant שלא שווה שקל מחוץ למקלדת בפיתוח גוף לרדת על משתמשים פה שגולשים ורוצים רק ידע, זה לא פעם ראשונה שהחמור הזה גנט חושב שהוא טוב יותר מאחרים, ואני בטוח שהוא איזה נעל עם המקלדת בתחת, קורא כל מאמר ולא שווה כלום במציאות
אני מביא הכל מחו"ל בזול מאתר אמין שכמובן לא אזכיר, מחירים טובים, אני לא משקיע על חומרים יותר מ 350 ש"ח בחודש גג, וגם זה לא תמיד, ואין לי שום דילר, ממש גן פה
תמונה שלי כרגע על 20% שומן צפה בקובץ המצורף 61092
אז למה אתה שואל אותו אם הוא כזה נעל מאונן..חחח
אגב התמונה מרשימה ומפחידה בהחלט
(הוקלד באצבעות רוטטות)

אני מניח שעכשיו זה כבר ברור יותר לרוב מי שמנסה לעזור..הבעיה היא לא בחומרים..במשהו אחר

• פותח/ת השרשור
אז למה אתה שואל אותו אם הוא כזה נעל מאונן..חחח
אגב התמונה מרשימה ומפחידה בהחלט
(הוקלד באצבעות רוטטות)

אני מניח שעכשיו זה כבר ברור יותר לרוב מי שמנסה לעזור..הבעיה היא לא בחומרים..במשהו אחר

עכשיו שירטטו במקום אחר כמו כל יום

יש רק אתר אחד שאפשר להזמין דרכו את החברה הזאת , ומהנסיון שלי עם האתר הזה כל החברות החדשות זה אותו יצרן כנראה שמחליף את המדבקה בבקבוק לשם אחר ..

אם לא עבר לך אחרי 5 ימים יש לך כנראה זיהום וכדאי לך לפנות לרופא הכי מהר שאתה יכול ולא להזריק יותר מהחומר הזה..

תמונה שלי כרגע על 20% שומן

1. תגובה חריפה מידי אבל במקום . יש יותר מידי סטלבט

2. במידה והתמונה אמיתית חבר יקר ,אתה לא צריך להתייעץ אם אף אחד פה. תזרום אתה בדרך טובה.. בתמונה יש גבר שהכניס הרבה טסט לגוף ורואים תוצאות

3. אדון @Mr. Gent באמת חבר פעיל בפורום, אוהב לרדת על אנשים בעזרת חידודי לשון אבל בתאכלס עושה סייקלים של טורינבול סולו 6 שבועות- דבר שבהחלט מעיד משהו על מצבו הפיזי 🤣 - כמובן שאפשר לתקן אותי עם תמונה שתראה לי שאני בעצם טועה והוא בעצם מפלצת מלאה בטסט

4. אדון @Allāh The Great היקר שהוא בכלל תומר 1984 לשעבר , הוא בחור נחמד סהכ אבל זורם עם החברה.

נערך לאחרונה:
1. תגובה חריפה מידי אבל במקום . יש יותר מידי סטלבט

2. במידה והתמונה אמיתית חבר יקר ,אתה לא צריך להתייעץ אם אף אחד פה. תזרום אתה בדרך טובה.. בתמונה יש גבר שהכניס הרבה טסט לגוף ורואים תוצאות

3. אדון @Mr. Gent באמת חבר פעיל בפורום, אוהב לרדת על אנשים בעזרת חידודי לשון אבל בתאכלס עושה סייקלים של טורינבול סולו 6 שבועות- דבר שבהחלט מעיד משהו על מצבו הפיזי 🤣 - כמובן שאפשר לתקן אותי עם תמונה שתראה לי שאני בעצם טועה והוא בעצם מפלצת מלאה בטסט

4. אדון @Allāh The Great היקר שהוא בכלל תומר 1984 לשעבר , הוא בחור נחמד סהכ אבל זורם עם החברה.
רק חבל ששכחת לספר על עצמך משהו....
אז אנסה לעזור לך..
אדם בעל תפיסה חדה ויכולת ניתוח אופי ופרשנות של הודעות ברמה אבסולוטית.

שלא תגיד שלא פרגנתי...

אני מצטער לאכזב אותך חמוד אבל לא מתכוון להיכנס איתך לתחרות למי יש גדול יותר..
מבחינתי ניצחת.

רק חבל ששכחת לספר על עצמך משהו....
אז אנסה לעזור לך..
אדם בעל תפיסה חדה ויכולת ניתוח אופי ופרשנות של הודעות ברמה אבסולוטית.

שלא תגיד שלא פרגנתי...

מבחינתי ניצחת.
תאכלס כך מי שנמצא פה משועמם.
הרוב באותה הרמה, מתווכים על תאוריות חסרות טעם.
רק חבל שלא ניתן לשים תמונות אמיתיות של כל אחד כמו בפייסבוק כדי שתהיה לפחות היררכיה והתנסחות לשונית נאותה
מבחינתי ניצחת
מתאר לעצמי שאם היה ברשותך תמונה שהיתה משתיקה אותי היא כבר היתה עולה

תאכלס כך מי שנמצא פה משועמם.
הרוב באותה הרמה, מתווכים על תאוריות חסרות טעם.
רק חבל שלא ניתן לשים תמונות אמיתיות של כל אחד כמו בפייסבוק כדי שתהיה לפחות היררכיה והתנסחות לשונית נאותה

מתאר לעצמי שאם היה ברשותך תמונה שהיתה משתיקה אותי היא כבר היתה עולה
עוקב לאחרונה ובאמת שמתי לב שיותר מדי מהתגובות בפורום לא ענייניות. לפעמים זה מצחיק אבל אדם שמעלה שאלה לא תמיד מצפה להיות חלק מבדיחה. חבל... 🫤

מצד שני, לא יודע עד כמה היקפים ופיזיק אמורים לעניין ככל שזה קשור בידע. לכל אחד מטרות שונות בתקופות שונות גם כשנעשה שימוש בחומרים, ובאופן כללי לא חסרים מתאמנים עם פיזיק מדהים או משקלים פסיכיים עם מוח של בוטן 😉

מצד שני, לא יודע עד כמה היקפים ופיזיק אמורים לעניין ככל שזה קשור בידע. לכל אחד מטרות שונות בתקופות שונות גם כשנעשה שימוש בחומרים, ובאופן כללי לא חסרים מתאמנים עם פיזיק מדהים או משקלים פסיכיים עם מוח של בוטן 😉

ברמה התאורטית אדם חכם בתחום כלשהו לא חייב להצליח בו - תאורטית זה נכון.

אבל בפועל לא היתה סומך ופונה ליועץ עסקי שסיים קורס יועצים בהצטיינות אבל אין לו שקל על התחת ולא היה לו בחיים וגם לא היתה פונה ליועץ זוגי שלא היה לו בחיים זוגיות והוא חיי כמו כלב לבד.
אותו דבר לגבי תחום הבודי בילדינג.

כרגע יש תופע רווחת בפורום שנקראת " אומנם אני לא קרנף שרירי, עשיתי בתאכלס סייקל אחד של mk677 ובאמצע הפסקתי כי נלחצתי בגלל הגדילה המסיבית, וכן אני על 25 אחוז שומן אבל יש לי ידע רחב וכדאי לך להקשיב וללמוד - אני מבין גדול"

חרא בלבן - בעולם האמיתי זה לא תופס

נערך לאחרונה:
ברמה התאורטית אדם חכם בתחום כלשהו לא חייב להצליח בו - תאורטית זה נכון.

אבל בפועל לא היתה סומך ופונה ליועץ עסקי שסיים קורס יועצים בהצטיינות אבל אין לו שקל על התחת ולא היה לו בחיים וגם לא היתה פונה ליועץ זוגי שלא היה לו בחיים זוגיות והוא חיי כמו כלב לבד.
אותו דבר לגבי תחום הבודי בילדינג.

כרגע יש תופע רווחת בפורום שנקראת " אומנם אני לא קרנף שרירי, עשיתי בתאכלס סייקל אחד של mk677 ובאמצע הפסקתי כי נלחצתי בגלל הגדילה המסיבית, וכן אני על 25 אחוז שומן אבל יש לי ידע רחב וכדאי לך להקשיב וללמוד - אני מבין גדול"

חרא בלבן - בעולם האמיתי זה לא תופס
כמו כל דבר בחיים, זה לא שחור או לבן. לפעמים מה שרשמת נכון, ולפעמים לא. בחיים האמיתיים, בהם מספר דרגות החופש הוא עצום (בניגוד לשח-מט נניח...) כמעט אף פעם אין מספיק מידע בכדי להגיע למסקנה כל-כך חותכת. אפילו עבור אם אשתמש בדוגמה שנתת בנוגע ליועץ העסקי, יתכן שאין לו שקל על התחת משום שהוא פשוט אדם לא חומרי, או אולי היה מיליונר ואיבד את כספו במשבר כלכלי ושנתיים לאחר שבחרת לא להיוועץ בו, ובזכות הידע יוצא הדופן שלו, התרומם כמו עוף החול ושילש את הסכום שהיה לו בשיאו...

מעבר למידע חסר, ישנם מצבים בולטים שבהם זה פשוט לא תופס. בילדינג וידע על AAS, זה בדיוק אחד מהם. הייתי סומך הרבה יותר על חוקר בתחום מהשורה הראשונה בג׳ון הופקינס, אחד שבאמתחתו עשרות ניסויים ותובנות חדשניות גם אם הוא מעולם לא הרים משקולת או התנסה בשימוש עצמו שיסביר לי מנגנוני פעולה אפשריים של AAS שונים, מאשר על מפלצת שהשתמש שנים בכ״א מהסטרואידים ויעביר לי חוויות אישיות במקרה פרטי (הוא...) ולא רלוונטי.

בכל מקרה, אני מניח שגם אתה היית מעדיף לעבור ניתוח להסרת גידול בריאות אצל מנתח מוכשר מאוד מאשר אצל אדם ששבר את שיא העולם במשך זמן לצלילה בודדת ללא עזרים... 🙄

לדעתי פשוט לא לעניין להפוך לבדיחה אדם ששואל שאלה שעבורו היא רצינית, וללא קשר, הוא הבדיחה בלי שיהיה בעניין, בין אם אלה שמשתתפים בבדיחה קרנפים או לא...

אפילו עבור אם אשתמש בדוגמה שנתת בנוגע ליועץ העסקי, יתכן שאין לו שקל על התחת משום שהוא פשוט אדם לא חומרי, או אולי היה מיליונר ואיבד את כספו במשבר כלכלי ושנתיים
התכוונתי ורשמתי ליועץ עסקי שאין לו שקל ולא היה לו.

בג׳ון הופקינס
בוא נסכים שאין פה הופקינסים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית