מנגו,תפוח -אני מכין PRE WORKOUT עם מי סודה וקצת מזה,הם ממש טובים.מישהו התנסה בטיפות הטעם שלהם ויכול להמליץ?
הוניל הולך עם הכל.
חמאת בוטנים- מיותר
שוקולד לבן-נחמד,לא יותר
בננה-פצצה עם שמנת / יוגורט
מוקה-לא עפתי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מנגו,תפוח -אני מכין PRE WORKOUT עם מי סודה וקצת מזה,הם ממש טובים.מישהו התנסה בטיפות הטעם שלהם ויכול להמליץ?
אל תתקרבי למרציפן, עוגת גבינה, אגוזי לוז, לימון ודובדבןמישהו התנסה בטיפות הטעם שלהם ויכול להמליץ?
הזמנתי את הטופי, אוכמניות, פטל, תות, וביסקוויט חמאה 😃אל תתקרבי למרציפן, עוגת גבינה, אגוזי לוז, לימון ודובדבן
אשכול ביקורת המוצרים הגדול.
הביקורת שלנו די דומה:sarcastic:אל תתקרבי למרציפן, עוגת גבינה, אגוזי לוז, לימון ודובדבן
אשכול ביקורת המוצרים הגדול.
לא טעמתי את הפטל אבל רוב מה שהזמנת דווקא די טוב, הטופי הכי טובהזמנתי את הטופי, אוכמניות, פטל, תות, וביסקוויט חמאה 😃
טוב אז אחרי שהגיעה החבילה אעשה את זה קצר:
פטל - טעם של ריצפז.
שוקולד קוקוס - נחמד אבל עם טעם לוואי חזק במיוחד.
אציין את הדיסקליימר הקבוע, אין לי שום סטנדרטים כשזה מגיע לאבקות חלבון ואני אסיים שק גם אם הוא בטעם גרביים, אם אדם עם סטנדרטים כאלה נמוכים כמו שלי אומר דבר כזה על טעם אז אני לא ממליץ לרגישים לטעמים.
חחחח אתה מדבר על אבקות החלבון או על תמציות הטעם? 😃
תשתמש בBEAST תקבל חבילת עוגיות במחיר שהיה יוצא לך בליאי אפשר גם לקבל את ה"מתנה" (עוגיה בשווי 9 שקל) וגם להשתמש בכל הקודים האלה.
יא ישראלים חחחחח
אחלה תודה מלךתשתמש בBEAST תקבל חבילת עוגיות במחיר שהיה יוצא לך בלי
תוך כמה זמן מגיע המשלוח?
מתי הזמת? זה תלוי אם בסופש או ביום חול.תוך כמה זמן מגיע המשלוח?
מתי הזמת? זה תלוי אם בסופש או ביום חול.
בניגוד להרבה אנשים פה,אני שותה עם שמנת מתוקה 38% מהולה בקצת מים.