הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

70% הנחה בMyProtein החגיגה נמשכת

StigyDigy

משתמש מתחיל
26
8
נק' מוניטין:
8
26
8
נרשמים במשתמש חדש (במשתמש ישן זה לא יעבוד)
צריך קוד יחוס. ***בהרשמה*** אחרת לא עובד!

הקוד שלי:
DANIEL-R1RSH

אחרי שנרשמים שמים את המוצרים בעגלה ושמים את הקוד:

BEAST

וזהו. 70 אחוז הנחה. הזמנתי 5 קילו חלבון ב140 שקל
לחיים.

אמאלה אמאלה יש מצב שאנסה בקרוב. אני רוצה אבקת חלבון בטעם מיוחד (ניסיתי וניל עוגיות ושוקולד, גיליתי שאני אובססיבית לשתיהן אבל מתחשק לי לגוון.. אולי משהו קינמוני? בננה?), בכל אופן אעדכן אם אשתמש בזה!!!! נשאר לי רק ק"ג מהוניל עוגיות:(

• פותח/ת השרשור
אמאלה אמאלה יש מצב שאנסה בקרוב. אני רוצה אבקת חלבון בטעם מיוחד (ניסיתי וניל עוגיות ושוקולד, גיליתי שאני אובססיבית לשתיהן אבל מתחשק לי לגוון.. אולי משהו קינמוני? בננה?), בכל אופן אעדכן אם אשתמש בזה!!!! נשאר לי רק ק"ג מהוניל עוגיות:cray:
אני קניתי 5 קג קינמון 5 קילו שוקולד לבן ו5 קג אננס אחרי שקראתי קצת פידבקים. נורא רציתי לנסות את הקרמל מלוח אבל חמש קילו זה הימור מדי

אני קניתי 5 קג קינמון 5 קילו שוקולד לבן ו5 קג אננס אחרי שקראתי קצת פידבקים. נורא רציתי לנסות את הקרמל מלוח אבל חמש קילו זה הימור מדי

5 ק"ג אננס?? גם זה הימור מדי, אמיץ שלך הייתי אומרת:161bd:
קינמון נשמע אדיר, גם שוקולד לבן. אם רק הייתה אבקת חלבון בטעם בייגלה מצופה שוקולד חלב.. אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל מדובר באובססיה עתירה בקלוריות ולא משביעה בכלל.
ועוד משהו שרציתי לנסות! אבקת חלבון בטעם חמאת בוטנים. ראיתי כזו פעם ולא זוכרת איפה:Confused:(מדברת רק על בטעם חמאת בוטנים, לא חמאת בוטנים שוקולד או חמאת בוטנים וניל. נטו חמאת בוטנים).
טוב! לפי איך שזה נראה כרגע, עומדת להזמין 5 ק"ג משוקולד חמאת בוטנים, 5 ק"ג משוקולד לבן ו5 ק"ג בטעם בראוניז. אם משהו מהם יהיה מגעיל אני עומדת להתאכזב ביג טיים. במסה, כשאוכל איזה 2300 קלוריות, אני אקנה את זו שבטעם קינמון. אכין איזה מאפה ואשתמש באבקה, ואהיה פתוחה יותר מבחינת קלוריות אז קל. מקווה שמה שאזמין לא יאכזבבבב:crazy:

5 ק"ג אננס?? גם זה הימור מדי, אמיץ שלך הייתי אומרת:161bd:
קינמון נשמע אדיר, גם שוקולד לבן. אם רק הייתה אבקת חלבון בטעם בייגלה מצופה שוקולד חלב.. אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל מדובר באובססיה עתירה בקלוריות ולא משביעה בכלל.
ועוד משהו שרציתי לנסות! אבקת חלבון בטעם חמאת בוטנים. ראיתי כזו פעם עם אחלה ערכים ולא זוכרת איפה:Confused:
טוב! לפי איך שזה נראה כרגע, עומדת להזמין 5 ק"ג משוקולד חמאת בוטנים, 5 ק"ג משוקולד לבן ו5 ק"ג בטעם בראוניז. אם משהו מהם יהיה מגעיל אני עומדת להתאכזב ביג טיים. במסה, כשאוכל איזה 2300 קלוריות, אני אקנה את זו שבטעם קינמון. אכין איזה מאפה ואשתמש באבקה, ואהיה פתוחה יותר מבחינת קלוריות אז קל. מקווה שמה שאזמין לא יאכזבבבב:crazy:

לא ממליץ להזמין דם 5 של שוקולד 5 בוטנים וגם 5 של שוקולד בראוני. שוקולד חמאת בוטנים זה סך הכל שוקולד עם קיק נחמד של חמאת בוטנים, והבראוני זה יותר שוקולד נקי.
זה אומר שאת תיתקעי עם 10 קילו של שוקולד.

לגבי קינמון, לא הייתי ממליץ לאף אחד להזמין אם כי לא ניסיתי, אני פשוט חושב שלקחת אבקה עם טעם ניטרלי כמו וניל ולהוסיף קינמון יהיה טוב יותר, אבל לא יודע.

אני אישית כנראה לא אזמין כי בדיוק עשיתי הזמנה.

לא ממליץ להזמין דם 5 של שוקולד 5 בוטנים וגם 5 של שוקולד בראוני. שוקולד חמאת בוטנים זה סך הכל שוקולד עם קיק נחמד של חמאת בוטנים, והבראוני זה יותר שוקולד נקי.
זה אומר שאת תיתקעי עם 10 קילו של שוקולד.

לגבי קינמון, לא הייתי ממליץ לאף אחד להזמין אם כי לא ניסיתי, אני פשוט חושב שלקחת אבקה עם טעם ניטרלי כמו וניל ולהוסיף קינמון יהיה טוב יותר, אבל לא יודע.

אני אישית כנראה לא אזמין כי בדיוק עשיתי הזמנה.

מקבלת את מה שאמרת. אשאר עם השוקולד בראוניז ואחליף את השוקולד חמאת בוטנים במשהו אחר. המלצות למשהו מפנק שלא ימאס לי מוקדם מדי? 😍

נרשמים במשתמש חדש (במשתמש ישן זה לא יעבוד)
צריך קוד יחוס. ***בהרשמה*** אחרת לא עובד!

הקוד שלי:
DANIEL-R1RSH

אחרי שנרשמים שמים את המוצרים בעגלה ושמים את הקוד:

BEAST

וזהו. 70 אחוז הנחה. הזמנתי 5 קילו חלבון ב140 שקל
לחיים.
אמיתי? זה עובד ? :0

מקבלת את מה שאמרת. אשאר עם השוקולד בראוניז ואחליף את השוקולד חמאת בוטנים במשהו אחר. המלצות למשהו מפנק שלא ימאס לי מוקדם מדי? 😍

כנראה סטרוברי קרים.
בלוברי ציזקייק גם נחמד אבל הבנתי למה אנשים מכתוונים כשאומרים שאי אפשר לאכול אותו רצוף למשך הרבה זמן.

השוקולד חמאת בוטנים דווקא נחמד והייתי ממליץ, אם יש אפשרות לעשות 2.5 ו2.5 או משהו כזה הייתי עושה. יש אבל שני טעמים של שוקולד חמאת בוטנים - אחד היה "משופר" שזה מה שיש לי כרגע, עם טעם אגוזי די חזק, ואת הישן (שאני מניח שזה הUS כי זה מה שזמין אבל אני לא בטוח) שקצת פחות אפשר להבין שזה טעם של חמאת בוטנים.
תכלס לא כזה משנה, גם את השוקולד בראוני שעכשיו זמין לא טעמתי עדיין אלא רק את הישן. בכל מקרה, הייתי אומר שככה או ככה אם את מחפשת טעם שוקולד סבבה שניהם כנראה אחלה של אופציה.

מעבר לזה לא זכור לי משהו מיוחד שאני ממליץ יותר מדי, אם יש התלבטות בנוגע לטעם מסויים אני יכול לתת דעה.

השוקולד בראוניז לא משהו. השוקולד הרגיל יותר מוצלח.
האוכמניות טעים, והתפוח.

כנראה סטרוברי קרים.
בלוברי ציזקייק גם נחמד אבל הבנתי למה אנשים מכתוונים כשאומרים שאי אפשר לאכול אותו רצוף למשך הרבה זמן.

השוקולד חמאת בוטנים דווקא נחמד והייתי ממליץ, אם יש אפשרות לעשות 2.5 ו2.5 או משהו כזה הייתי עושה. יש אבל שני טעמים של שוקולד חמאת בוטנים - אחד היה "משופר" שזה מה שיש לי כרגע, עם טעם אגוזי די חזק, ואת הישן (שאני מניח שזה הUS כי זה מה שזמין אבל אני לא בטוח) שקצת פחות אפשר להבין שזה טעם של חמאת בוטנים.
תכלס לא כזה משנה, גם את השוקולד בראוני שעכשיו זמין לא טעמתי עדיין אלא רק את הישן. בכל מקרה, הייתי אומר שככה או ככה אם את מחפשת טעם שוקולד סבבה שניהם כנראה אחלה של אופציה.

מעבר לזה לא זכור לי משהו מיוחד שאני ממליץ יותר מדי, אם יש התלבטות בנוגע לטעם מסויים אני יכול לתת דעה.

אחליף את השוקולד חמאת בוטנים בפשוט חמאת בוטנים. אסתכל עכשיו באתר שלהם, מקווה למצוא כי יש לי אובססיה מ ט ו ר פ ת לחמאת בוטנים שאני צריכה להאכיל ובטח לאבקה שכזו יהיו ערכים טובים וטעם דומה. 😃

אחליף את השוקולד חמאת בוטנים בפשוט חמאת בוטנים. אסתכל עכשיו באתר שלהם, מקווה למצוא כי יש לי אובססיה מ ט ו ר פ ת לחמאת בוטנים שאני צריכה להאכיל ובטח לאבקה שכזו יהיו ערכים טובים וטעם דומה. 😃
אין להם, אבל יש חמאת בוטנים באבקה שיש לזה ערכים די טובים עד כמה שידוע לי
אני פשוט לא חושב שאפשר לדמות את המרקם של חמאת בוטנים ככה שאני מסתפק בחמאת בוטנים רגילה בכמויות קטנות

השוקולד בראוניז לא משהו. השוקולד הרגיל יותר מוצלח.
האוכמניות טעים, והתפוח.
כן????? פאק. זה דווקא נשמע טוב.
ובטעם פירות לא נראה לי שאקח, כי אז אני מעדיפה את הפרי עצמו. אני מגיעה לכמות חלבון יפה גם בלי אבקות, משתמשת בהן כי.. הטעם.. חחחחחחחחחחחח
בכל אופן אנסה את השוקולד בראוניז הפעם כאובססיבית לשוקולד. אם יאכזב, אצרח ומיד לאחר מכן אעדכן.
אין להם, אבל יש חמאת בוטנים באבקה שיש לזה ערכים די טובים עד כמה שידוע לי
אני פשוט לא חושב שאפשר לדמות את המרקם של חמאת בוטנים ככה שאני מסתפק בחמאת בוטנים רגילה בכמויות קטנות

בדרך לחפש אבקת חלבון שווה אחרת שתחליף את השוקולד חמאת בוטנים. fingers crossed!

התלבטויות:
טירמיסו (הם אומרים שחדש ומשופר)
דניש קינמון
סטיקי טופי פודינג

אשמח להמלצות ופירוט. אזמין 4-5 ק"ג ממה שיבחר. 😃

כרגע, בוודאות הולכת על 5 ק"ג שוקולד לבן ו5 ק"ג שוקולד בראוניז.🤩
@אני=] נראה שמצאנו לך יורשת
הסבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית