חום, הזעה, תחושת ערנות מוגברת.
מתישהו מתרגלים
חום, תחושת עירנות.
מה זה?
בא לי גם, איפה קונים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חום, הזעה, תחושת ערנות מוגברת.
מתישהו מתרגלים
קפאין:crazy:חום, תחושת עירנות.
מה זה?
בא לי גם, איפה קונים?
קול. תודה. הזמנתי ביותר מ1000 שח במפוצלכלום,רק לקחת מהדואר
מעדכן שהיום הגיעו החבילות מהבלאק פריידי והסייבר מונדיי. אבל החבילה מה18.11 עדיין תקועה במרכז מיון של הדואר 🤦♂️כנ"ל. תעדכנו כשאתם מקבלים
עדכון: שילמתי עכשיו 44₪ מכס.
איזה מדינה שילשול. בשביל 44 שקל הם טרחו להזיז את התחת שלהם. אשכרה הזמנתי טלפונים של אלפי שקלים ולא תפסו.עדכון: שילמתי עכשיו 44₪ מכס.
איזה מדינה שילשול. בשביל 44 שקל הם טרחו להזיז את התחת שלהם. אשכרה הזמנתי טלפונים של אלפי שקלים ולא תפסו.
בכמה הזמנת?
מה קשור מדינה שלשול יש חוקים לגבי הזמנות, כמה מותר עם פטור ממכס/מע"מ, עברת את זה - תשלם.איזה מדינה שילשול. בשביל 44 שקל הם טרחו להזיז את התחת שלהם. אשכרה הזמנתי טלפונים של אלפי שקלים ולא תפסו.
בכמה הזמנת?
נולדת מוכן.והייתי מוכן לזה.
44 שקל ועוד 44 שקל ועוד 44 שקל...איזה מדינה שילשול. בשביל 44 שקל הם טרחו להזיז את התחת שלהם. אשכרה הזמנתי טלפונים של אלפי שקלים ולא תפסו.
בכמה הזמנת?
ודי בטוח שהתחשבתי בשפל הדולר.הזמנתי סטנדרט
אתה שואל אותי?אהה גם לי זה הופיע משהו דומה מזה.
כמה זמן לוקח לזה להגיע בערך לדואר בעיר שלי אחרי שזה במודיעין?
הזמנתי סטנדרט, כמו תמיד
היום 75$ זה 243 ש"ח, אם קיבלת 44 ש"ח לשלם ואם זה מע"מ זה אומר שהזמנת בכמעט 260 ש"ח, אולי זה המצב?ודי בטוח שהתחשבתי בשפל הדולר.
לא אולי, בטוח.היום 75$ זה 243 ש"ח, אם קיבלת 44 ש"ח לשלם ואם זה מע"מ זה אומר שהזמנת בכמעט 260 ש"ח, אולי זה המצב?
ולפני שלושה שבועות, עדיין?היום 75$ זה 243 ש"ח
תחכים אותי,אם קיבלת 44 ש"ח לשלם ואם זה מע"מ
קצת לפני הבלאק פריידיי התחילו לעשות שם משלוח חינם מ 230 ש"ח ולא 250, אני מניח שבגלל צניחת הדולר.לא אולי, בטוח.
בדקתי עכשיו והזמנתי ב253₪.
רציתי משלוח חינם אז אמרתי שאזמין ב250, או קצת יותר.
בדיעבד אני מבין שיכולתי לקבל גם ככה, כי אני מניח שזה לפי דולר(הוא בטח היה מאוד יציב, כי היית מקבל משלוח חינם קבוע מעל 250₪).
יש לך מושג איך העניין הזה עובד?
בבלאק פריידיי בדקתי ו 75$ היה 249 ש"ח אז הזמנתי ב 247.ולפני שלושה שבועות, עדיין?
אני חושב שעל דולר או שניים כל הסיפור.
עכשיו כן מבואס על בני אלף ה...האלה.
על הזמנה מעל 75$ אתה צריך לשלם מע"מ, שזה 17% מהערך של ההזמנה.תחכים אותי,
תסביר בקצרה על מע"ם ומכס,
אם תרצה.
נשבע לך שזה מה שחשבתי רגע לפני שקראתי את המשפט הזה.תתייחס לזה כ"שכר לימוד", להבא תבדוק
היה רשום לי במפורש "מכס יבוא".על הזמנה מעל 75$ אתה צריך לשלם מע"מ, שזה 17% מהערך של ההזמנה.
המכס זה הגוף שתופס את זה כנראה לכן בטח הכל נרשם לך בהודעה כ "מכס ייבוא"לפי רפרוף מהיר בגוגל נראה כי רק מעל 500$ מחוייבים במכס.
אולי זה נתפס במכס
אך שילמתי מע"מ?
נראה לי כדאי שתבדוק את זה עם הדואר, או עם אותו סניף/מקום שזה נמצא בו, יגידו לך יותר מדוייק מאנשי הפורום 🙄שלחו לי מייל ובו כתוב כי דבר הדואר ממתין באור יהודה(כתוב את הכתובת המדויקת).
ממתין? ממתין לי? אני אמור ללכת לכתובת ולאסוך בעצמי או שזה יגיע בדרך קבע למקום מגוריי?
דווקא לא, די קרוב ברכב.אני מבין שאור יהודה זה רחוק ממך?
אם יש נוהל קבוע לחבילה שנתפסת במכס הגיוני שהרבה כאן יודעים.נראה לי כדאי שתבדוק את זה עם הדואר, או עם אותו סניף/מקום שזה נמצא בו, יגידו לך יותר מדוייק מאנשי הפורום 🙄
לא אמור להיות קשור למכס העובדה ששלחו את זה למקום אחר.דווקא לא, די קרוב ברכב.
לכן זה יותר מטעה!
אם יש נוהל קבוע לחבילה שנתפסת במכס הגיוני שהרבה כאן יודעים.
אשאל בכל מקרה. תודה.
הדואר לא יגיע אליי,לא אמור להיות קשור למכס העובדה ששלחו את זה למקום אחר.
לי פעם הדואר טעו ושלחו חבילה לעיר אחרת, שעה נסיעה ממני, קיבלתי הודעה לטלפון שזה מחכה לי שם והכל.
התקשרתי למקום שם למחרת, הם אמרו לי שהם כבר ראו את הטעות בבוקר ושלחו את החבילה אליי