הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מתאמן בקאנטרי קלאב באר שבע?

arshavin

משתמש מתחיל
287
28
נק' מוניטין:
336
287
28
באר שבע?
מישהו?🤡

---------- התגובה התווספה 17-05-2010 ב 14:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה 16-05-2010 ב 21:21 ----------

?????????????
סומבאדי?

---------- התגובה התווספה 18-05-2010 ב 09:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-05-2010 ב 14:40 ----------

?????????????????????????????
מישהו??????משהו????????ארשבין???????
עכשיו אני מבין למה החדר כושר הזה במצב קזה,שיהיה צדיק אחד בסדום יגיד שהוא מתאמן שם למה בנתיים זה אני נגד כולם שם.

התאמנתי שם שנתיים. מה השאלה?
מפה יש שם את דניק אנג'ל-בחור שהכנתי למר דרום לקטגוריית הנוער עם חברים שלו-מתאמנים חזק וחבר שלי קיריל,אבל הוא לא משתתף בפורום

• פותח/ת השרשור
חח באמת גיסנו התאמנת שם?
את דני אני מכיר אבל הדעות שלו לא כול כך מוצאות חן בעניי ובעני אנשים בפורומים אחרים.
יש עוד מישהו פאוורליפטר מישהו קטלני אבל הוא בא פעם בה שעה וזהו
פשוט אני שם די לבד והמצב זוועה אני לא מוצא עם מי לדבר על דברים ביסיסיים אנשים שם פשוט לא יודעים להתאמן אני עושה דדליפט מסתכלים עלי כמו חייזר,נגד המאמנים אני לבד.
סתם מחפש אנשים מיפה שיהיה לי מעניין.
כניראה שאין ביגלל זה החדר כושר הזה ניראה ככה.

• פותח/ת השרשור
אם זה היה ככה לא היה שם אנשים וכול באר שבע שם עולה 2200 לשנה ורבע!
זה אחד הזולים,והחדר כושר לא דורש תשלום נוסף מקום זול תאכלס
מבאס שאין אנשים לדבר איתם,עד שאתה שומע שיחה מעניינת זה "דבליפט ואני לא עושה את זה כי זה הורס את הגב"
שיהיה צדיק אחד בסדוק יגיד שהוא שם.

חדרה שולטת החדר כושר שלי זה 1560 לשנה ויש מלא אנשים מבינים ואת כל הציוד שצריך:s28:

אם זה היה ככה לא היה שם אנשים וכול באר שבע שם עולה 2200 לשנה ורבע!
זה אחד הזולים,והחדר כושר לא דורש תשלום נוסף מקום זול תאכלס
מבאס שאין אנשים לדבר איתם,עד שאתה שומע שיחה מעניינת זה "דבליפט ואני לא עושה את זה כי זה הורס את הגב"
שיהיה צדיק אחד בסדוק יגיד שהוא שם.

2200 לשנה ורבע זה נראה לך זול?
בהנחה ואתה מחפש רק מכון כושר, זה נורא יקר.

חדרה שולטת החדר כושר שלי זה 1560 לשנה ויש מלא אנשים מבינים ואת כל הציוד שצריך:s28:

רק עכשיו אני מבין כמה המכון הזה טוב..

לפחות לא מתערבים לך בדברים אחי.. אצלי ואצל שימי כל יום בא איזה חכם שאומר לי שהוא היה בנבחרת הרמת משקולות ושאני הורג את עצמי כשאני עושה דד ליפט..

• פותח/ת השרשור
זה 2200 לשנה ורבע וכולל בריכה וחדר כושר אמרתי כבר ללא תוספת של שקל לעומת מרכזי ספורט אחרים.
האמת שיש מרחב אבל איפה שאמור להיות מרחב אין בכלוב ובבנץ'.
בנתיים עדיין לא בא מישהו אחד ואמר אני,אז אני ישאר לבד מול כולם.

אני מדבר על מכונים נורמליים, לא על רשתות ולא על PUSSY GYMS.
ברזלים, כמה מכונות וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית