מה אומרים על אנשור? משקה של תזונה מלאה

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
זה ממש נחמד וקליל כמו גיינר. די טעים. אפשר לשמור בחוץ בחום חדר ותוקף של שנה בערך, ככה שזה מחזיק הרבה זמן.

%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A1.jpg

כל אחד כזה הוא 350 קלוריות ובנוסף נראה שזה יחסית יותר בריא (יש את כל הויטמינים והמינרלים שהגוף צריך) וזה אפילו יכול לשמש כמזון יחיד לפי מה שהם טוענים.

קהל יעד עיקרי- זקנים שקשה להם לאכול ולאנשים אחרי ניתוחים וכו'

חשבתי להביא סטוקים של זה ואז גם המחיר יוצא סבבה

אנשור פלוס + ENSURE PLUS משקה להעשרה תזונתית | אבוט - Abbott

C3640.jpg

_2_1_1.jpg

ויש את האדבנס שהוא גם מעניין עם יותר חלבון

אנשור פלוס אדוונס להשלמה תזונתית Ensure Plus Advance | אבוט - Abbott

file_42_1.jpg

נערך לאחרונה:
התזונה שלי הושלמה על ידי אנשורים תקופה ארוכה. לא רואה בזה יתרון אם אין חוסרים תזונתיים. אם מחליט שכן קח את הקפה ותשתה אותו כמה שיותר קר.
אה ועם מרשם זה זול משמעותית, בלי מרשם יחידה עולה 14 אם אני זוכרת נכון.

• פותח/ת השרשור
התזונה שלי הושלמה על ידי אנשורים תקופה ארוכה. לא רואה בזה יתרון אם אין חוסרים תזונתיים. אם מחליט שכן קח את הקפה ותשתה אותו כמה שיותר קר.
אה ועם מרשם זה זול משמעותית, בלי מרשם יחידה עולה 14 אם אני זוכרת נכון.
כמה עולה עם מרשם?

אני אנסה לזייף אנורקסיה עם כרס 🤣
ניסיון עשיר.

אם אתה קונה, למרות שאני ממש ממש ממליץ להימנע, רק השוקו נסבל.
מי כמונו יודע 😆
זה מסריח, לא ממליץ.

אבל אם אתה כבר בכיוון של מזון תינוקות, חלב אם זה מה שאתה צריך חביבי.

הוניל דווקא ממש טעים לי לא יודע

(תזונאי) זכור לי שהטעם ממש גרוע, בבית חולים לא הייתי יכול לשכנע מטופלים לשתות את זה. העדיפו לקנות משקאות PRO\GO מהקפיטריה \ אבקת חלבון מהבית חולים.
אם כבר אתה הולך על אוכל יקר של זקנים - לך על ויטאל.
בכל מקרה ממליץ לך להישאר עם אוכל אמיתי. זו לא פורמולת קסם. רק פחמימה, חלבון, ויטמינים וטעם לוואי.

מה הייתי נותן כדי לחיות בגוף של בן אדם שלא מצליח לאכול מספיק כדי להעלות במשקל, וממש צריך את האנשור הזה..
זה פשוט לא ניתן לתפישה בשכל שלי.

כמה עולה עם מרשם?

אני אנסה לזייף אנורקסיה עם כרס 🤣

כששתיתי זה היה בבית חולים אז לא שילמתי בעצמי, אם אני לא טועה זה עולה 4 שח ליחידה.
נ.ב- אנורקסיה לא בהכרח אומרת תת משקל, יש אנורקסים עם כרס ובלי כרס.

עם בן אנד ג'ריס זה די נסבל אני חושב, אבל בזמנו חלבי גרם לי כאבי בטן.
(תזונאי) זכור לי שהטעם ממש גרוע, בבית חולים לא הייתי יכול לשכנע מטופלים לשתות את זה. העדיפו לקנות משקאות PRO\GO מהקפיטריה \ אבקת חלבון מהבית חולים.
בכל מקרה ממליץ לך להישאר עם אוכל אמיתי. זו לא פורמולת קסם. רק פחמימה, חלבון, ויטמינים וטעם לוואי.
TPN למתאמנים הרציניים 🤣
מה הייתי נותן כדי לחיות בגוף של בן אדם שלא מצליח לאכול מספיק כדי להעלות במשקל, וממש צריך את האנשור הזה..
זה פשוט לא ניתן לתפישה בשכל שלי.
בקלות אני יכול לסדר לך, באמת.
אני כבר מכין לך סלמונלה, אמבה, תולעי סרט.

מה שנעשה, תבוא אלי בירח מלא כשהתולעים יוצאים למסיבות. נתחיל עם בקבוק אנטיביוטיקה כדי לגמור את כל הפלורה של המעיים, אחרי שעתיים אתה תשתה 3 ליטר חלב חם עם סוכר (התחביב של תולעים), וליתר ביטחון גם נעשה חוקן ליטר חלב חם עם סוכר, ומיד אז אתה תשתה את הקוקטייל יצורים חיים מהטבע שאני ארקח עבורך.

אתה תקבל אינשור חינם לכל החיים, לעולם לא תצטרך להאבק בחיטוב, משכורת מביטוח לאומי, וחוויה שלא תשכח.

אל תגיד שלא חושבים עליך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

TPN למתאמנים הרציניים 🤣

מה שנעשה, תבוא אלי בירח מלא כשהתולעים יוצאים למסיבות. נתחיל עם בקבוק אנטיביוטיקה כדי לגמור את כל הפלורה של המעיים, אחרי שעתיים אתה תשתה 3 ליטר חלב חם עם סוכר (התחביב של תולעים), וליתר ביטחון גם נעשה לוקח ליטר חלב חם עם סוכר, ומיד אז אתה תשתה את הקוקטייל יצורים חיים מהטבע שאני ארקח עבורך.

אתה תקבל אינשור חינם לכל החיים, לעולם לא תצטרך להאבק בחיטוב, משכורת מביטוח לאומי, וחוויה שלא תשכח.

אל תגיד שלא חושבים עליך.
או ששינו את המתכון או שהטעם שלי מיוחד כי זה ממש טעים לי שתיתי כבר איזה 3 כאלה של הווניל

TPN למתאמנים הרציניים 🤣

מה שנעשה, תבוא אלי בירח מלא כשהתולעים יוצאים למסיבות. נתחיל עם בקבוק אנטיביוטיקה כדי לגמור את כל הפלורה של המעיים, אחרי שעתיים אתה תשתה 3 ליטר חלב חם עם סוכר (התחביב של תולעים), וליתר ביטחון גם נעשה חוקן ליטר חלב חם עם סוכר, ומיד אז אתה תשתה את הקוקטייל יצורים חיים מהטבע שאני ארקח עבורך.

אל תגיד שלא חושבים עליך.

יש אלטרנטיבה לשומרי כשרות?

אתה יודע את הנושא לפרטי פרטים בצורה מטרידה 😳😲

• פותח/ת השרשור
השוקולד לדעתי לא משהו, ניסתי גם בטמפרטורת החדר וגם מהמקרר

הווניל הרבה יותר טעים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית