הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת על תפריט תזונה

oren1233

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי לכולם מבקש להתייעץ לגבי תפריט תזונה

המטרה: עלייה במסת שריר נקייה ככל האפשר

משקל: 73.5 גובה: 174 גיל: 25
מתאמן כ חודשיים
אימוני משקולות: ראשון, שלישי, רביעי ושישי
A-חזה, כתפיים, יד אחורית ובטן
B- גב, כתף אחורית וטרפזים, יד קדמית ובטן
בממוצע הולך 10 ק״מ ביום קצב בינוני (לפי האייפון)
+ אגרוף תאילנדי שעה אימון בשבוע

בוקר-
גביע דנונה פרו חלבון + 80 גרם שיבולת שועל + 3 גרם דבש + 20 גרם אוכמניות

ביניים(ביום אימון זה הארוחה לאחר אימון)-
חצי סקופ אבקת חלבון + 5 גרם קריאטין + חטיף חלבון מתוק

צהריים-
200 גרם חזה עוף מוקפץ עם תבלין שווארמה+
200 גרם אורז לבן מבושל+
כ150 גרם ירקות מאודים בתנור בלי תוספת שמן זית או משהו (גמבה,גזר,בצל ושום)

ביניים 2-
שייק תות בננה אוכמניות על בסיס מים + במבה/חטיף חלבון מלוח כלשהו + 3-4 קשיו+ 35 גרם קורנפלקס+80 מ״ל חלב 3%

ערב-
2 ביצים xl (מקושקשת) + חצי גביע קוטג 1/3/5 אחוז (מה שיש בסופר[בממוצע 3%])+ 2 פרוסות (65 גרם) לחם דגנים מלא/מחמצת + 2 מלפפונים

100 קלוריות חופשיות במהלך היום

סה״כ יומי:
קלוריות: כ2500
חלבון: 180
שומן: 63
פחמימות: 290
סיבים: 25

תודה רבה מראש למגיבים

אומר לך בכנות וזה מהמקום שלי במסה אל תספור קלוריות אלא אם אתה מפתח גוף. פשוט חבל . מהנסיון שלי ככל שאתה יותר "try hard" על התהליך אתה הופך לפחות מרוצה כל הזמן . אתה משקיע בזה מלא אנרגיה וזה מתחיל להיות מטיש . באיזשהו שלב בעקיפין זה יתחיל לפגוע בך. אם אתה מתאמן בשביל הכיף ולא מתחרה מציע לך לוותר על התפריט ולאכול חופשי . כמובן לא להגזים ולנסות לאכול מספיק חלבון אבל לא לספור קלוריות. זה יהפוך את התהליך להרבה יותר קל וחופשי . וברגע שאתה תעבור לחיטוב אתה פשוט תשתגע כי כשאתה במסה הגוף לא סובל אבל בחיטוב אתה תרגיש כאילו שאתה בכלא ותחשוב רק על אוכל כל הזמן כי כבר מעכשיו שאתה במסה אתה מחשב כל דבר. מהנסיון שלי עשיתי את זה וזה פשוט גמר אותי. אם יש לך משמעת ברזל ואתה רוצה לדייק לך על זה . אבל אם אתה רוצה ללכת על בטוח ולא לסבול עזוב תפריט במסה. את השומן אתה תוריד אל תדאג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית