עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי, אז אתה יכול להשתמש ב8-9 אחוז שומן נניח לצורך המדד של רמת חיטוב
פרופורציה לא ככ מעניינת אותי
סתם יצא לי למדוד את ההמסטרינגים שלי היום מסיבה כלשהי ורציתי לדעת אם כבר, אז כבר...
מז"א רק את ההמסטרינג?
יש לי עוד קצת נפיחות באיזור שהיה לי בו את הקרע אז החלטתי למדוד כדי לבדוק אם יש שוני שהוא מעבר לשגיאת מדידה בין 2 הרגליים
יצא לי 56-57 סמ(אני חושב שזה המדד המקסימלי , מדדתי בכוונה ככה שזה במקום שבו ההיקף יהיה מירבי)
דניס וולף באולימפיה אחרונה יצאה עם הקיף רגל 69 ס"מ. אתה רחוק ממנו רק 10 ס"מ. כל הכבוד.
כן רק חבל שדניס WOLF מודד בארבע ראשי והבחור פה מדד בנק' הכי רחבה ברגל שלודניס וולף באולימפיה אחרונה יצאה עם הקיף רגל 69 ס"מ. אתה רחוק ממנו רק 10 ס"מ. כל הכבוד.
קצת קשה לי להאמין. אני יכול למנות לפחות 10 חברים שיש להם היקף רגל של יותר מ-69 ס״מ על בערך 8 אחוזי שומן. אז נכון שמדובר באחוז שומן הרבה יותר נמוך, אבל 69 ס״מ באולימפיה?
מי אתה מכיר כבר על 8% ?
בטח אלכס כבר על 8% ככה לא? הוא בטח גם יודע את ההיקף רגליים בשביל המדידות לחליפה.
בדרך כלל מודדים באמצע הרגל איפה ש ההמסטרינג והארבע ראשי הכי בולטיםלמדוד בנק' הכי רחבה ברגל זה פשוט טמטום, ההיקף לא יעיד על מסת שריר אלא על כמות הנוזלים והשומן שמצטברת שם. אם כבר אז למדוד כמה ס''מ מעל הברך ייתן אינדיקציה יותר טובה.
שלילי. איפה שהתחת מתחבר לרגלבדרך כלל מודדים באמצע הרגל איפה ש ההמסטרינג והארבע ראשי הכי בולטים