הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היקף המסטרינג

איך אפשר למדוד רק המסטרינג?
ומה זה משנה?

זה כמו בידיים....לפעמים יד 42 יכולה להראות יותר מאסיבית מיד 48...אם יש לה את הפרופורציה + החיטוב שצריך.
שלא נדבר על זה שהיא יכולה להיות יותר חזקה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז אתה יכול להשתמש ב8-9 אחוז שומן נניח לצורך המדד של רמת חיטוב
פרופורציה לא ככ מעניינת אותי
סתם יצא לי למדוד את ההמסטרינגים שלי היום מסיבה כלשהי ורציתי לדעת אם כבר, אז כבר...

אוקיי, אז אתה יכול להשתמש ב8-9 אחוז שומן נניח לצורך המדד של רמת חיטוב
פרופורציה לא ככ מעניינת אותי
סתם יצא לי למדוד את ההמסטרינגים שלי היום מסיבה כלשהי ורציתי לדעת אם כבר, אז כבר...

יש לך רגליים די מטורפות....
תאומים מצויינים והפרדה מעולה.

אין לי מושג מה זה מדד טוב רק להאמסטרינג....איך הצלחת למדוד רק את ההמסטרינג?
מיקי ניתח אותך?

• פותח/ת השרשור
מז"א רק את ההמסטרינג?

יש לי עוד קצת נפיחות באיזור שהיה לי בו את הקרע אז החלטתי למדוד כדי לבדוק אם יש שוני שהוא מעבר לשגיאת מדידה בין 2 הרגליים
יצא לי 56-57 סמ(אני חושב שזה המדד המקסימלי , מדדתי בכוונה ככה שזה במקום שבו ההיקף יהיה מירבי)

עריכה: התכוונתי כמובן היקף רגל

נערך לאחרונה:
מז"א רק את ההמסטרינג?

יש לי עוד קצת נפיחות באיזור שהיה לי בו את הקרע אז החלטתי למדוד כדי לבדוק אם יש שוני שהוא מעבר לשגיאת מדידה בין 2 הרגליים
יצא לי 56-57 סמ(אני חושב שזה המדד המקסימלי , מדדתי בכוונה ככה שזה במקום שבו ההיקף יהיה מירבי)

עלק קרע...יא מוזרק...אמיר סיפר לי שדחפת לירך קצת DECA.

נראה לי שזה אחלה היקף..
שתפרוש מריצות תוכל להיות מפלץ...

דניס וולף באולימפיה אחרונה יצאה עם הקיף רגל 69 ס"מ. אתה רחוק ממנו רק 10 ס"מ. כל הכבוד.

דניס וולף באולימפיה אחרונה יצאה עם הקיף רגל 69 ס"מ. אתה רחוק ממנו רק 10 ס"מ. כל הכבוד.

קצת קשה לי להאמין. אני יכול למנות לפחות 10 חברים שיש להם היקף רגל של יותר מ-69 ס״מ על בערך 8 אחוזי שומן. אז נכון שמדובר באחוז שומן הרבה יותר נמוך, אבל 69 ס״מ באולימפיה?

קצת קשה לי להאמין. אני יכול למנות לפחות 10 חברים שיש להם היקף רגל של יותר מ-69 ס״מ על בערך 8 אחוזי שומן. אז נכון שמדובר באחוז שומן הרבה יותר נמוך, אבל 69 ס״מ באולימפיה?

מי אתה מכיר כבר על 8% ?

למדוד בנק' הכי רחבה ברגל זה פשוט טמטום, ההיקף לא יעיד על מסת שריר אלא על כמות הנוזלים והשומן שמצטברת שם. אם כבר אז למדוד כמה ס''מ מעל הברך ייתן אינדיקציה יותר טובה.

למדוד בנק' הכי רחבה ברגל זה פשוט טמטום, ההיקף לא יעיד על מסת שריר אלא על כמות הנוזלים והשומן שמצטברת שם. אם כבר אז למדוד כמה ס''מ מעל הברך ייתן אינדיקציה יותר טובה.
בדרך כלל מודדים באמצע הרגל איפה ש ההמסטרינג והארבע ראשי הכי בולטים

השאלה היא לא איפה מודדים, אלא למי בכלל אכפת מזה?
כאילו שעכשיו כל החברים בפורום ירוצו אל סרט המדידה הקרוב לביתם ויתחילו למדוד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית