הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם - תקין?

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
מצרף תמונה של בדיקת דם , פרופיל הורמונלי (חלקי) מה שהרופא הסכים לתת.. 🤬
בדיקת דם כללית הכל תקין , כולל תפקודי כבד ,כולסטרול ובלוטת תריס.
האם לפי הנתונים האלה אפשר להתחיל בסייקל הבא?

BW.jpg

טסט אנטט 1-12 שבועות 500mg מחולק לשתי זריקות של 250mg בשבוע , בשני וחמישי.
וינסטרול - 4-12 (8 שבועות) , סהכ 50mg ביום (מחולק ל20,20,10).

בזמן הסייקל הרגשתי פצצה!! הפרעות שינה שיש לי מגיל 15 נעלמו , אתה יכול לתת 6 אימונים חזקים בשבוע בכיף , זמני התאששות מדהימים.
אני אישית לא ממש הרגשתי שינוי בכוח שהכנסתי את הוינסטרול , אבל הוא הוסיף מבחינה ויזואלית.. מראה "יבש" יותר.
הלכתי על מסה נקייה אז ממש לא התפרעתי בפלוס הקלורי , העלתי 11 ק"ג.
הPCT עבר גם סבבה , הציר ההורמונלי השתקם לגמרי.

אם יש לך עוד שאלות תשאל בכיף..

קודם כל תודה על המענה!.

באיזה ברנד השתמשת? ואני חשבתי להתחיל ב 20 מ״ג יומי ולעלות עד 50 מ״ג. סה״כ 6 שבועות, מה דעתך? ולגביי פיצול, חשבתי בוקר וערב.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על המענה!.

באיזה ברנד השתמשת? ואני חשבתי להתחיל ב 20 מ״ג יומי ולעלות עד 50 מ״ג. סה״כ 6 שבועות, מה דעתך? ולגביי פיצול, חשבתי בוקר וערב.

השתמשתי בפיור פלטינום.
פיצול בוקר ערב נשמע אחלה.
תכלס מומלץ לעשות 6 שבועות... אני הרגשתי שאני רוצה למשוך ל8 שבועות..
אני לא אשקר שבסוף התפקודי כבד שלי היו בשמיים!! אבל בסוף הכל התאזן בזכות "דיטוקס" קליל..

זה בסופו של דבר הרגשה אישית שלך..
איזה ברנד יש לך?

השתמשתי בפיור פלטינום.
פיצול בוקר ערב נשמע אחלה.
תכלס מומלץ לעשות 6 שבועות... אני הרגשתי שאני רוצה למשוך ל8 שבועות..
אני לא אשקר שבסוף התפקודי כבד שלי היו בשמיים!! אבל בסוף הכל התאזן בזכות "דיטוקס" קליל..

זה בסופו של דבר הרגשה אישית שלך..
איזה ברנד יש לך?

מגנום.
זה בדיוק מה שאני חשבתי, 50 מ״ג למשך 8 שבועות נשמע קצת יותר מידי. אולי במינון נמוך יותר אפשר למשוך את הסייקל.
קראתי הרבה סיפורים באינטרנט על פאמפים קשים מנשוא בעקבות הוינסטרול. חווית משהו כזה?

• פותח/ת השרשור
מגנום.
זה בדיוק מה שאני חשבתי, 50 מ״ג למשך 8 שבועות נשמע קצת יותר מידי. אולי במינון נמוך יותר אפשר למשוך את הסייקל.
קראתי הרבה סיפורים באינטרנט על פאמפים קשים מנשוא בעקבות הוינסטרול. חווית משהו כזה?

כשאתה אומר פאמפים קשים למה אתה מתכוון?

כשאתה אומר פאמפים קשים למה אתה מתכוון?

הרבה חבר׳ה כתבו שהיה להם back pumps שממש מנעו מהם לעשות תנועות לגב התחתון. אני לא יודע מה הפירוש המדוייק למילים האלו (אני חווה את זה לפעמים בסטים של דדליפט כבד), בנוסף קראתי שהרבה התלוננו על כאבי מפרקים.

• פותח/ת השרשור
הרבה חבר׳ה כתבו שהיה להם back pumps שממש מנעו מהם לעשות תנועות לגב התחתון. אני לא יודע מה הפירוש המדוייק למילים האלו (אני חווה את זה לפעמים בסטים של דדליפט כבד), בנוסף קראתי שהרבה התלוננו על כאבי מפרקים.

זה נכון , לא כולם מרגישים את זה..
תדאג לשתות הרבה!! וקח מגנזיום ותאכל איזה בננה ביום בשביל אשלגן.

קצת מוזר שמי שטורח להסביר למה רק טסט בסייקל 1 ולמה רק 400mg ולא 500 ...בסופו של יום מסיים אותו עם אוראלי...ועם וינסטרול ולא עם אוראלי עדין יותר.
אבל אמרו באינטרנט...אז שיהיה

וינסטרול בהחלט חומר יבש ולכן לא מעט בילדרים חווים איתו כאבי מפרקים כיוון שהמפרקים מגורזים הרבה פחות(נוזל סינוביאלי) מה שעשוי להביא לכאבים אך זה קורה אם וכאשר רק למי שיש אצלו רגישות ובמשקלי עבודה כבדים....
גם רוב הפרו שלוקחים אותו משלבים אותו בשלב סופי לפני תחרות בו הם מורידים את האנאבוליים הנוזליים כדי "ליבש" ולכן הרבה מהם חווים את התופעה.
אני לא הייתי משלב אותו בסייקל כמו שעשית...טורינבול או אנאבר היו מתאימים יותר בעיני
אבל אם כבר קנית והחלטת..אפשר להתחיל ב30 מ"ג ולהעלות בהדרגה ל50.

נערך לאחרונה:
קצת מוזר שמי שטורח להסביר למה רק טסט בסייקל 1 ולמה רק 400mg ולא 500 ...בסופו של יום מסיים אותו עם אוראלי...ועם וינסטרול ולא עם אוראלי עדין יותר.
אבל אמרו באינטרנט...אז שיהיה

וינסטרול בהחלט חומר יבש ולכן לא מעט בילדרים חווים איתו כאבי מפרקים כיוון שהמפרקים מגורזים הרבה פחות(נוזל סינוביאלי) מה שעשוי להביא לכאבים אך זה קורה אם וכאשר רק למי שיש אצלו רגישות ובמשקלי עבודה כבדים....
גם רוב הפרו שלוקחים אותו משלבים אותו בשלב סופי לפני תחרות בו הם מורידים את האנאבוליים הנוזליים כדי "ליבש" ולכן הרבה מהם חווים את התופעה.
אני לא הייתי משלב אותו בסייקל כמו שעשית...טורינבול או אנאבר היו מתאימים יותר בעיני
אבל אם כבר קנית והחלטת..אפשר להתחיל ב30 מ"ג ולהעלות בהדרגה ל50.

תודה על המענה, שמח לראות שלא וירת על עקיצה קטנה, אם כי היא במקום. לאחר 10 שבועות של 420 מ״ג אני יכול להגיד בפה מלא שההחלטה הייתה נכונה עבורי. אין שום תופעות לוואי ומצד שני התוצאות עד עכשיו (פיזית, הרגשה, מנטלית, ויזואלית, משקל על המוט) הכל עובד לפי התוכנית ללא רבב. יכול להיות שגם ב 500-600 מ״ג זה היה עובד אותו דבר, אבל השורה התחתונה שאי אפשר להגיד שזה היה שגוי ללכת על 400.

מסכים שאנאבר יותר בטוח, מצד שני אין לי גישה לאנאבר מקורי ב 100% אחוזה כנ״ל טורינבול ואני לא אקח סיכון. אחי הצליח לארגן ויני לג׳יט. בנוסף אם אתחיל זה יהיה 20 מ״ג, כלומר מינון הגיוני ועדין.

תודה על המענה, שמח לראות שלא וירת על עקיצה קטנה, אם כי היא במקום. לאחר 10 שבועות של 420 מ״ג אני יכול להגיד בפה מלא שההחלטה הייתה נכונה עבורי. אין שום תופעות לוואי ומצד שני התוצאות עד עכשיו (פיזית, הרגשה, מנטלית, ויזואלית, משקל על המוט) הכל עובד לפי התוכנית ללא רבב. יכול להיות שגם ב 500-600 מ״ג זה היה עובד אותו דבר, אבל השורה התחתונה שאי אפשר להגיד שזה היה שגוי ללכת על 400.

מסכים שאנאבר יותר בטוח, מצד שני אין לי גישה לאנאבר מקורי ב 100% אחוזה כנ״ל טורינבול ואני לא אקח סיכון. אחי הצליח לארגן ויני לג׳יט. בנוסף אם אתחיל זה יהיה 20 מ״ג, כלומר מינון הגיוני ועדין.
גם 320 כנראה בשבילך היה "עובד ללא רבב" כי גם הוא היה מעלה את רמות הטסט שלך ביחס לנורמה
ואם הכל עובד פיקס כמו שאתה אומר אז למה לקלקל את זה עם עוד חומר...
אתה כנראה לא מבין מה זה סייקל.
500 מ"ג לא היו מצמיחים לך קרניים..העניין הוא שבכל מקרה בסייקל אתה פוגע בציר ההורמונלי ואת התוצאה בוחנים חודש אחרי pct עם מה שישאר לך ממנו...(עלות מול תועלת) לא עם מה שאתה מרגיש עכשיו.

בכל מקרה שמח לשמוע שמאגנום עושים את העבודה כמו קודם...אשמח לדעת אם האמפ שלהם נשברות היום בקלות כי כשאני לקחתי הם היו סיוט!!!
(לפני 3-4 שנים)
ואשמח עוד יותר לדעת איך האוראליים שלהם

נערך לאחרונה:
גם 320 כנראה בשבילך היה "עובד ללא רבב" כי גם הוא היה מעלה את רמות הטסט שלך ביחס לנורמה
ואם הכל עובד פיקס כמו שאתה אומר אז למה לקלקל את זה עם עוד חומר...
אתה כנראה לא מבין מה זה סייקל.
500 מ"ג לא היו מצמיחים לך קרניים..העניין הוא שבכל מקרה בסייקל אתה פוגע בציר ההורמונלי ואת התוצאה בוחנים חודש אחרי pct עם מה שישאר לך ממנו...(עלות מול תועלת) לא עם מה שאתה מרגיש עכשיו.

בכל מקרה שמח לשמוע שמאגנום עושים את העבודה כמו קודם...אשמח לדעת אם האמפ שלהם נשברות היום בקלות כי כשאני לקחתי הם היו סיוט!!!
(לפני 3-4 שנים)
ואשמח עוד יותר לדעת איך האוראליים שלהם

לגביי האמפ׳ אין לי שמץ. הטסט שלי של PPL. לגביי האוראלי אעדכן, אם כי אחי מדווח על תוצאות טובות (סייקל אוראלים בלבד).

לגביי השאר כמו שאמרת...נראה חודש חודשיים אחריי פיסיטי

לגביי האמפ׳ אין לי שמץ. הטסט שלי של PPL. לגביי האוראלי אעדכן, אם כי אחי מדווח על תוצאות טובות (סייקל אוראלים בלבד).

לגביי השאר כמו שאמרת...נראה חודש חודשיים אחריי פיסיטי
הוא על ויני שלהם?

אני גם שוקל לשלב וויני בסייקל הבא עוד 4-5 חודשים,
האם אתה חושב ש 20 יפיק איזשהי תועלת? המינון הממוצע שמדברים עליו ל״מתחיל״ באינטרנט הוא 50 אבל ברור לכולנו שיש הרבה שטויות גם שמופצות ברשת. אשמח אם תנמק אח

הוא על ויני שלהם?

חיובי, הוא מבסוט. אני חייב לציין שזה סייקל ראשון שלו והוא טבעי (טוב היה טבעי עד לא ממזמן).
אני גם שוקל לשלב וויני בסייקל הבא עוד 4-5 חודשים,
האם אתה חושב ש 20 יפיק איזשהי תועלת? המינון הממוצע שמדברים עליו ל״מתחיל״ באינטרנט הוא 50 אבל ברור לכולנו שיש הרבה שטויות גם שמופצות ברשת. אשמח אם תנמק אח

תראה זה סייקל ראשון שלי ואם אני מכניס משהו מעבר לטסט׳ אני רוצה שזה יהיה במינון נמוך בהתחלה מכל מיני סיבות. לגביי 20 מ״ג יומי זה אכן נחשב נמוך. יש אנשים ברחבי הרשת שמדווחים על תוצאות במינונים נמוכים, אבל כמו שכתבת לך תדע למי להאמין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית