הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלינה זה הסייקל שאני הולך לדפוק!

מצב
השרשור נעול

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
מחכה לתגובתך!

שלושה חודשים
שבוע 1-3 די בול: שבוע ראשון 50 מ"ג, שבוע שני 40 מ"ג, שבוע שלישי 30 מ"ג.
שבוע 1-8 בולדנון: שבוע 1-5 800 מ"ל בשבוע, שבוע 6-7 600 מ"ל בשבוע, שבוע 8 400 מ"ל בשבוע.(אולי אמשיך עם הבולדנון עד סוף הסייקל)
שבוע 1-4 סוסטנון: שבוע 1 2 מ"ל, שבוע 2-3 3 מ"ל בשבוע, שבוע 4 2 מ"ל בשבוע.
שבוע 1-5 טרן 200: 2 מ"ל בשבוע.
שבוע 1-4 וויני: פעמיים בשבוע 50 מ"ג כדור.
שבוע 5-8 אנתת: 2 מ"ל בשבוע.
שבוע 6-12 וויני: שבוע 6-8 3 מ"ל+30 מ"ג כדורים, שבוע 9 4 מ"ל+30 מ"ג, שבוע 10-12 5 מ"ל+30 מ"ג.
שבוע 9-12 פרופ: 4 מ"ל בשבוע.
שבוע 6-12 טרן 100: שבוע 6-8 300 מ"ל בשבוע, שבוע 9 600 מ"ל, שבוע 10-12 700 מ"ל בשבוע.

GH היגוטרופין במהלך הסייקל, בנוסף בהתאם נוסיף אולי טי 3 וקלן+ קפאין.
GH חודש ראשון 3 IU
חודש שני ושלישי 4 IU

פרופ של טסטוליק
סוסטנון אורגנון
טרן ארוך סיירוקס
טרן קצר סיירוקס
וויני כדורים של בודי ריסרצ'
וויני זריקות של דזמה
אנתת גלניקה
דיבול לבבות תאילנדי
בולדנון סיירוקס.

שיהיה בהצלחה 😃

Article_AA3DC415BBFD466C88BE2EB44BB5308D.jpg

‏^‏^^+1
סייקל בשיטה הערבית הידועה- "אני מזריק עד שאני מת.
עם כבר קנית כל זה אפשר לארגן מזה משהו מתוק ביותר. אבל לא בצורה הזאת.

הוא הוכחה חייה לזה שלחומרים יצא שם רע, הוא פשוט שמע כל מיני שמות והרכיב לעצמו משהו ביחד עם הכל, גבר תתחיל לעמוד בתור להשתלת כבד + ביצים חדשות

משה,תיהיה קונסרוקטיבי,אתה רואה שהוא זקוק לעזרה. הוא לא דפוק,פשוט לא יודע איך עושים את זה... הספק שלו בטח אמר ש"כח ית זה,זה טוב וגם את,זה טוב מאד,ואז הוא שאל מה הכי טוב שישך,תביא לי",וההוא הביא..
הבעיה שכל המידע מבוסס על המלצות של סוחרים ומאמרים מפוקפקים שאין להם אבא ואימה.

אשכול קודם נאמר לו שמה שהוא עושה זה לא נכון ושילך לקרוא קצת, כאשר בן אדם הולך ראש בקיר מגיע לו להתנסות על כך פיזית ואז לבכות שנפל לו הזין למשך שנתיים או שהוא צריך לקחת כדורים לתחזק את הכבד כל שארית חייו, רק ככה הם לומדים.

הוא הוכחה חייה לזה שלחומרים יצא שם רע, הוא פשוט שמע כל מיני שמות והרכיב לעצמו משהו ביחד עם הכל, גבר תתחיל לעמוד בתור להשתלת כבד + ביצים חדשות
תשמע אני יגיד לך את האמת מצאתי את זה בסייקלים של אנרנולד שהוא עשה וזה מה שהיה רשום שמה זה לא שאני ישר קופץ על זה אני קודם כל רוצה להקשיב לדעות של אנשים מה יש להם להגיד על זה ועובדה שארנולד עד אכשיו חיים ולא יודע מה אם הביצים שלו אבל ניראה לי שהם בסדר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ארנולונד עבר 2 ניתוח לב, יש לו שסתם סינטטי בלב + הכבד שלו לא במצב מזהיר, לא יודע לגבי חיי המין שלו אבל זה גם לא מעניין אותי.
בכל מקרה לך תקרא קצת, במקום לקרוא אינציקלופדיות מפוקפקות של ארנלונד או מה שזה לא יהיה, רוצה ישר לקפוץ לסייקל של קאי גרין? אני מנחש שלא עשית בחיים שלך שום סייקל בכלל ואתה סתם קופץ מעל הפופיק.

זה נכון לא עשיתי סייקל בגלל זה אני פה בשביל קצת אינפורמציה

אם היית כאן באמת בשביל אינפורמציה היית עובר על הנעוצים ולא רושם את השטויות שרשמת.

אימלה! סייקל של ארנולד! זו המלצה המלצתית! לא סתם איזה יוסי יד 50 ...
100מג דיבול... אני לא עברתי 30 בחיים,נסיתי 40-היה לי יותר מדי,וכבר אז שקלתי 100

• פותח/ת השרשור
החומרים אצלי כבר, מה היית ממליץ?
זה כמובן מחולק למסה בהתחלה ואז חיטוב...

באמת רצית לדחוף את כל זה לגוף שלך ועוד בפעם אחת ?

החומרים אצלי כבר, מה היית ממליץ?
זה כמובן מחולק למסה בהתחלה ואז חיטוב...

מעניין אותי משהו, קנית את החומרים והם אצלך, עזוב שכבר עשית טעות אחת (לא עושה שיעורי בית לפני שאתה קונה).

אתה בכוח רוצה לעשות סייקל עם כל מה שיש לך, זאת לאחר שכבר רשמו לך בפוסט אחר שזה מתכון להרוס את עצמך.
אז אתה לא מוותר ושוב רושם את הסייקל.

כל מה שיש לי לומר לך - מאחל לך בהצלחה.

ארנולונד עבר 2 ניתוח לב, יש לו שסתם סינטטי בלב + הכבד שלו לא במצב מזהיר, לא יודע לגבי חיי המין שלו אבל זה גם לא מעניין אותי.
בכל מקרה לך תקרא קצת, במקום לקרוא אינציקלופדיות מפוקפקות של ארנלונד או מה שזה לא יהיה, רוצה ישר לקפוץ לסייקל של קאי גרין? אני מנחש שלא עשית בחיים שלך שום סייקל בכלל ואתה סתם קופץ מעל הפופיק.
קודם כל הוא עבר את ניתוחי הלב בגלל שנולד עם 2 שסתומים בלב במקום 3 ולכן עבר ניתוחים ובכלל בטרואידים לא קשורים לתפוקוד הלב...
לגביי הכבד זה נכון אבל תישמע אני בטוח שגם רוני קולמן לא במצב טוב אם הכבד שלו וכל בודיבילדר שניכנס לעניני הסטרואידים כי אף תרופה לא יכולה לחדש את התאים של הכבד שמתו כבר ...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית