הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קלינה זה הסייקל שאני הולך לדפוק!

מצב
השרשור נעול

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
מחכה לתגובתך!

שלושה חודשים
שבוע 1-3 די בול: שבוע ראשון 50 מ"ג, שבוע שני 40 מ"ג, שבוע שלישי 30 מ"ג.
שבוע 1-8 בולדנון: שבוע 1-5 800 מ"ל בשבוע, שבוע 6-7 600 מ"ל בשבוע, שבוע 8 400 מ"ל בשבוע.(אולי אמשיך עם הבולדנון עד סוף הסייקל)
שבוע 1-4 סוסטנון: שבוע 1 2 מ"ל, שבוע 2-3 3 מ"ל בשבוע, שבוע 4 2 מ"ל בשבוע.
שבוע 1-5 טרן 200: 2 מ"ל בשבוע.
שבוע 1-4 וויני: פעמיים בשבוע 50 מ"ג כדור.
שבוע 5-8 אנתת: 2 מ"ל בשבוע.
שבוע 6-12 וויני: שבוע 6-8 3 מ"ל+30 מ"ג כדורים, שבוע 9 4 מ"ל+30 מ"ג, שבוע 10-12 5 מ"ל+30 מ"ג.
שבוע 9-12 פרופ: 4 מ"ל בשבוע.
שבוע 6-12 טרן 100: שבוע 6-8 300 מ"ל בשבוע, שבוע 9 600 מ"ל, שבוע 10-12 700 מ"ל בשבוע.

GH היגוטרופין במהלך הסייקל, בנוסף בהתאם נוסיף אולי טי 3 וקלן+ קפאין.
GH חודש ראשון 3 IU
חודש שני ושלישי 4 IU

פרופ של טסטוליק
סוסטנון אורגנון
טרן ארוך סיירוקס
טרן קצר סיירוקס
וויני כדורים של בודי ריסרצ'
וויני זריקות של דזמה
אנתת גלניקה
דיבול לבבות תאילנדי
בולדנון סיירוקס.

שיהיה בהצלחה 😃

אני לא מבין איך אתה דוחף לתחת כל כך הרבה חומרים ועדיין נראה כמו שאתה נראה...

קודם כל הוא עבר את ניתוחי הלב בגלל שנולד עם 2 שסתומים בלב במקום 3 ולכן עבר ניתוחים ובכלל בטרואידים לא קשורים לתפוקוד הלב...
לגביי הכבד זה נכון אבל תישמע אני בטוח שגם רוני קולמן לא במצב טוב אם הכבד שלו וכל בודיבילדר שניכנס לעניני הסטרואידים כי אף תרופה לא יכולה לחדש את התאים של הכבד שמתו כבר ...
איפה זה היה רשום? גם באינציקלופדיה? אם הוא היה נולד עם פחות שסתום אחד הוא היה כבר מת מזמן ולא היה צריך לעשות ניתוח בגיל 55

סייקל פ33ה שלאחריו הגוף שלך מבפנים יראה כמו אחרי הפצצה

החומרים אצלי כבר, מה היית ממליץ?
זה כמובן מחולק למסה בהתחלה ואז חיטוב...
חשבתי על זה עד עכשיו. אני לא רוצה לקחת על עמצי ו"לעזור " לך,כי זה ההפיך מעזרה. עושה רושם כי אתה יכול להיות לא באשמתך או לא במודע הולך לעזיק לעצמך,אני לא רוצה לקחת בזה חלק. עם אתה רוצה הסבר פרטני -אתה מוזמן ליצור איתי קשר,אולי נציל אותך,אבל מה שמופיע פה- כוונות עובדניות לשמם. סוררי.

חשבתי על זה עד עכשיו. אני לא רוצה לקחת על עמצי ו"לעזור " לך,כי זה ההפיך מעזרה. עושה רושם כי אתה יכול להיות לא באשמתך או לא במודע הולך לעזיק לעצמך,אני לא רוצה לקחת בזה חלק. עם אתה רוצה הסבר פרטני -אתה מוזמן ליצור איתי קשר,אולי נציל אותך,אבל מה שמופיע פה- כוונות עובדניות לשמם. סוררי.

אל תמליץ על כלום, שיקרא נעוצים+מאמרים באתר ואחרי זה יבנה סייקל חדש ויקבל ביקורת. שלא יתבעו אותך עוד.

איך הוא יתבע אותו בדיוק חחח, אני מדמיין את המשפט
הקייס, פגיעה עקב חומרים, הטענה: "קלינה עזר לי בפורום LBS איך להזריק לעצמי כדי שאני אוכל להיות חטוב ושרירי כדי שבנות יאהבו אותי בים"
ההגנה (קלינה): "לא עזרתי לו הוא רצה להזריק 10 חומרים שונים שלא קשורים אחד לשני ואני אמרתי לו שמספיק 3, אבל הוא הזריק 10 בסוף"

נו באמת..

קודם כל הוא עבר את ניתוחי הלב בגלל שנולד עם 2 שסתומים בלב במקום 3 ולכן עבר ניתוחים ובכלל בטרואידים לא קשורים לתפוקוד הלב...
לגביי הכבד זה נכון אבל תישמע אני בטוח שגם רוני קולמן לא במצב טוב אם הכבד שלו וכל בודיבילדר שניכנס לעניני הסטרואידים כי אף תרופה לא יכולה לחדש את התאים של הכבד שמתו כבר ...

סטרואידים לא קשורים לתפקוד הלב אה?
אולי לטווח הקצר לא, לטווח הארוך סייקלים כמו של ארנולד, בשילוב עם תזונה עשירה בכולסטרול וסוכרים, עלולים לגרום לבן אדם ממוצע חסימת עורקים ובעיות נוספות בתפקוד הלב.
לגבי הפיסקה על הכבד, מסכים בהחלט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

משינהד במקומך לא הייתי צוחק, אחרי כל החומרים שאתה דחפת לעצמך בניסיון לשחק אותה שאתה מבין ראית איך אתה נראה פעם ואיך אתה נראה היום, אפילו תמונות אין לך אומץ לעלות.

---------- התגובה התווספה ב 23:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:55 ----------

לגבי כל שאר הילדודס יש לי עבר ענק בחומרים, איך שאני נראה זה איך שאני נראה כי ככה אני רוצה, אני לא מתכוון להתחרות.
חבר טוב שמבין בחומרים המליץ לי על הסייקל, זה שאתם ילדים , זו בעיה שלכם, אני בטוח ש90 אחוז מהאנשים כאן אפילו לא הזריקו בחייהם ורק קוראים מאמרים ולא יודעים כיצד להתאמן או לאכול או להזריק נכון.

קלינה אתה גבר, אני תופס ממך, אשמח לדבר איתך בפרטי, בכל מקרה, אני לוקח כל הדברים כאן בתור ייעוץ, הסייקל שהראיתי לך זה לא בדיוק הסייקל שאני מתכנן אני רק רציתי לראות את התגובה של הילדים כאן, כמה טיפשות וכמה עויינות.
חבל שילדים בני 16 מגיבים כאן.

משה יש לך הבנה גדולה, ראיתי אותך לפני כמה שנים עם כמה חברים בקורס מאמנים ולמרות כל ההבנה שלך גם כן לא ראיתי שינוי אצלך.

אז חברים לפני שאתם שופטים תשפטו את עצמכם.
אני את התוצאות שלי משיג.

בכל מקרה אני מודה לקלינה על התגובה, אני חיכיתי רק לתגובה ממנו, ושיהיה בהצלחה בתחרות השנה!

---------- התגובה התווספה ב 23:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:58 ----------

מי זה הוא?
הוא אגדה או משהו? 😃

---------- התגובה התווספה ב 23:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:58 ----------

אני לא מבין איך אתה דוחף לתחת כל כך הרבה חומרים ועדיין נראה כמו שאתה נראה...

איך אתה נראה? כמו קרמבו? 😃

הוא העלה פה תמונות מספר פעמים, אבל זה עדיין לא פוטר אותך מלהיות דביל.
האשכול ננעל לך תחפש יעוץ להרוס לעצמך את הגוף במקום אחר.

סטרואידים לא קשורים לתפקוד הלב אה?
אולי לטווח הקצר לא, לטווח הארוך סייקלים כמו של ארנולד, בשילוב עם תזונה עשירה בכולסטרול וסוכרים, עלולים לגרום לבן אדם ממוצע חסימת עורקים ובעיות נוספות בתפקוד הלב.
לגבי הפיסקה על הכבד, מסכים בהחלט.

אין שום בעיה עם תזונה עשירה בכולסטרול וסוכרים אם אתה בן אדם שמתאמן.

לאדון עידו הסתום,

להבדיל ממך, אני לא מפתח את הגוף שלי בשביל להרשים בחורות (מה שאתה כן עושה), יש לי חברה(מה שלך אין וכנראה גם לא תהיה).
זה שאני נראה כמו שאני נראה זה לא עושה אותי חסר השכלה בתחום, מה שאתה כנראה שכן.
אני לא שחצן (שוב, בניגוד אליך), אני לא משוויץ בחדר כושר - הנה אני עידו טסלר מהציידים שניראה פגז!!

שנינו יודעים טוב מאוד שאתה בן אדם כישלון, ראינו את זה טוב מאוד בכל עבודה שעבדת בה - לא החזקת מעמד, בנוסף פתחת את הדבר המגוחך הזה שנקרא ציידים, שמה הבאת את מיטב החנונים בשביל שילמדו ממך איך "מתחילים" עם בחורה ועושים את הליכת הטווס ביו טיוב - כדי להתגבר על הפחד.

לצערי הרב, אתה תמשיך להיות כזה, שכל הרי אין לך. ראינו את זה מכל ההודעות שלך בפורום. הפכת לבן אדם מסכן שאתה קורא לעצמך בשם "דני המלך".
שלא נזכיר את המקרה שדפקו לך מכות עקב סכום לא קטן שהיית חייב למישהו ועירבת את ההורים שלך בנושא. (אאל"ט מדובר על כמה אלפי שקלים, נכון?)

אתה לא רצוי בפורום הזה, לך לחברים שלך "המבינים", אולי הם יעזרו לך בטיפול נפשי.
בנתיים, תמשיך לצבור עוד חנונים לציידים, לך למסיבות עם החולצה "הציידים" ותראה ל"תלמידים" שלך - איך מתחילים עם בחורות. הרי שכחתי שאתה כל יום עם מישהי אחרת ומזיין, נכון? :D

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית