נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בניגוד לאלה שלא?כמו בכל תחום שרלטני - הרמאים והמושחתים מצליחים
או שאתה תופס נישה של אנשים חסרי אונים כמו קשישים למשל,בניגוד לאלה שלא?
או שאתה תופס נישה של אנשים חסרי אונים כמו קשישים למשל,
או שאתה הופך למיותר אחרי זמן קצר שאתה מאמן.
בדכ בשביל להחזיק מתאמנים רבים לאורך זמן אתה צריך גימיקים,
ואתה צריך לנסות לגרום ללקוחות שלך לא לפתח עצמאות.
ככלל, אימון גנרי הוא מלאכה מאוד פשוטה ובסיסית. וזה די עלוב לעשות מזה "מקצוע".
בתוך תעשיית הפיטנס, מי שמצליח בגדול, גם עושה את זה בזכות גימיק או בזכות מכירה של פנטזיה.
למשל, גברים מוזרקים שלמעשה מוכרים אשליה כאילו יש להם איזו בינה יתירה, וככה צדים את האדם הממוצע שנורא קשה לו להפריד בין סיבה לתוצאה במקרה הזה.
נשים שממציאות "שיטה". או סוג מסוים של פעילות גופנית שנכנס לאופנה.
בפועל, מעבר ללימוד טכני וכמה עקרונות, אני לא רואה מה יש למאמן טוב להציע.
עם כל מה שקראתי ולמדתי והתאמנתי, וגם עבדתי כמאמן, אני חושב שאני יכול להעביר את כל הידע שלי הרלוונטי,
תוך תקופה של חודשיים.
זאת תקופת חיים מאוד רעה לאימונים אישיים אם אתה רוצה בסיס לקוחות יציב.
אז יש לך שוב, אוכלוסיות חלשות מבחינת העצמאות המנטאלית, שאתה יכול להשתמש בהן.
מעבר לזה, כלפי רוב השוק שמורכב רובו מאנשים צעירים, אתה תרוויח טוב אם תהיה שרלטן.
ככלל, לא ראיתי כמעט מאמנים מצליחים, ש*לא עושים שטויות* עם הלקוחות שלהם.
נטו בשביל שירגישו מיוחדים. זה פשוט מגעיל ומזעזע.
לסיכום, תחום מטופש.
מסכים עם הכל פרט לזה שכן קיימים מאמנים רציניים ולא פלקט מוזרק שמכין למתאמנים שלו רשימות מכולת לחד"כ. לצערי הם מיעוט בים של "מאמנים" כמו שתיארת
אני מסכים עם כל מילה, אבל עם כל זאת אני סבור שהידע של מאמן טוב לפעמים שווה המון למתאמן מתחיל עם חלומות גדולות.או שאתה תופס נישה של אנשים חסרי אונים כמו קשישים למשל,
או שאתה הופך למיותר אחרי זמן קצר שאתה מאמן.
בדכ בשביל להחזיק מתאמנים רבים לאורך זמן אתה צריך גימיקים,
ואתה צריך לנסות לגרום ללקוחות שלך לא לפתח עצמאות.
ככלל, אימון גנרי הוא מלאכה מאוד פשוטה ובסיסית. וזה די עלוב לעשות מזה "מקצוע".
בתוך תעשיית הפיטנס, מי שמצליח בגדול, גם עושה את זה בזכות גימיק או בזכות מכירה של פנטזיה.
למשל, גברים מוזרקים שלמעשה מוכרים אשליה כאילו יש להם איזו בינה יתירה, וככה צדים את האדם הממוצע שנורא קשה לו להפריד בין סיבה לתוצאה במקרה הזה.
נשים שממציאות "שיטה". או סוג מסוים של פעילות גופנית שנכנס לאופנה.
בפועל, מעבר ללימוד טכני וכמה עקרונות, אני לא רואה מה יש למאמן טוב להציע.
עם כל מה שקראתי ולמדתי והתאמנתי, וגם עבדתי כמאמן, אני חושב שאני יכול להעביר את כל הידע שלי הרלוונטי,
תוך תקופה של חודשיים.
זאת תקופת חיים מאוד רעה לאימונים אישיים אם אתה רוצה בסיס לקוחות יציב.
אז יש לך שוב, אוכלוסיות חלשות מבחינת העצמאות המנטאלית, שאתה יכול להשתמש בהן.
מעבר לזה, כלפי רוב השוק שמורכב רובו מאנשים צעירים, אתה תרוויח טוב אם תהיה שרלטן.
ככלל, לא ראיתי כמעט מאמנים מצליחים, ש*לא עושים שטויות* עם הלקוחות שלהם.
נטו בשביל שירגישו מיוחדים. זה פשוט מגעיל ומזעזע.
לסיכום, תחום מטופש.
זה יותר מרק לקבל כליםכבר אין צורך שילוו אותו בצורה קבועה לאורך זמ
בדכ אתה מאמץ רעיון של טמפלייט לאימונים, כזה שעובד לך, משם אתה מקשר אותו לפרסונה, כאילו היא מחייה אותו כל רגע ורגע.בקיצור אני מסכים איתך, אבל סבור שהמקצוע חשוב יותר ממה שאתה חושב גם אם הסתדרת בלי זה. כל הטובים שאני מכיר נעזרים במאמן. גם בפורום כאן.
אני אוהב את ההסתכלות שלך ובמידה רבה מסכים איתה.בדכ אתה מאמץ רעיון של טמפלייט לאימונים, כזה שעובד לך, משם אתה מקשר אותו לפרסונה, כאילו היא מחייה אותו כל רגע ורגע.
זה כבר עניין נפשי. וזה משמעותי יותר כנראה, לאנשים שמנסים לדחוף את עצמם לקצה ויש להם צורך יותר אמיתי במסגרת של תמיכה,
עד כדי פולחן אישיות למאמן. אני סתם מגזים בשביל האווירה, אבל מניח שהנקודה ברורה
בפועל לא מהנדסים הגו את הפרוטוקולים, וגם לא צריך כאלה.
להתחזק זה דבר די פשוט. והידע קיים, ובתוכו גם אצלנו יש עניין קצת של גימיקים. לשים פוקוס על כל מיני תתי נקודות,
שגם אם הן נכונות השיפור שהן גוררות הוא מינורי.
אם תרצה, הספר של צ'אד סמית
או למשל קבוצת עיויבי בפייסבוק אחי
פשוט מבזבזים ככ הרבה מילים וזמן על כלום.
מסכים (כנראה, לא ניסיתי מאמן) אבל רוב האנשים שלוקחים מאמן אישי זה לדעתי אוכלוסיה כללית, לא כאלה שרוצים לעבור מטוב להכי טוב אלא כאלה שרוצים להרגיש שהם עושים עם עצמם משהו ולראות קצת תוצאות. אנשים כאלה כנראה ילכו לא בהכרח למישהו עם הרבה ידע אלא למישהו כמו ש @the Raccoon תיאר שישווק להם איזה גימיק או איזה שיטה מיוחדת שרק הוא יודעואם אתה רוצה לעבור מלהיות טוב, להכי טוב, מאמן טוב יכול לעזור לך.