הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקוש למאמני כושר אישיים

כולם רוצים להיות בכושר, מהבחינה הזאת יש הרבה ביקוש.
השאלה עם מי ואיך אתה רוצה לעבוד?
האם אתה מוכן לעבוד אונליין, עם ילדים או מבוגרים? האם אתה רוצה להיות מאמן לתחום אחד, נגיד זומבה או קרוספיט?

יש הרבה מאמנים, זה תחרות בהחלט, אבל אם אתה טוב, כמו בכל תחום אתה תהיה מוצלח.
אנשים אוהבים לפרגן ולהמליץ עליך אם עזרת להם.

הביקוש תלוי איך אתה עובד ומפרסם אם בכלל.
אין מספר מסוים, כל אחד שונה בהתאם לאישיות והסגנון שלו.

לאחרונה יוצא לי לעבוד עם אנשים מבוגרים, וזה די נחמד. אני חושב בצורה פרונטלית אני מאמן הרבה יותר טוב מאשר מרחוק, אז ככה אניי מעדיף, אבל אני עובד גם מרחוק.

יש 255 מאמנים בסביבה שלי, ו60,000 אנשים שרוצים להתאמן, ו50,000 שלא יודעים שהם רוצים.

זה היה בצחוק, כמובן שאין מספרים, לא יודע.

אין לי מושג, אישית אני לא מתעסק באימונים כי אני לא אוהב לשמוע אנשים מתבכיינים.

ידוע שההיצע גדול, תמיד יש ביקוש, השאלה איך אתה משווק את עצמך.
אלחנן הסביר את זה מעולה.

נערך לאחרונה:
ההיצע גדול?
והביקוש?
יש מספרים/דוגמאות לסבר את האוזן?
@elchonon @OA

ממה שאני ראיתי ממאמנים/מאמנות באזור שלי

הרוב המוחלט של צורכי אימוני הכושר הם גברים ונשים בגיל 35+, הורים שאין להם מוטיבציה להתאמן לבד. (באזור שלי לפחות)

לכן אתה צריך
1. גוף
2. להיות סופר נחמד וחברותי

כל השאר לא באמת משנה. הם לא יודעים לשפוט התקדמות, והם לא יאמצו את המקצועיות שלך בגוגל.

אם אתה לא מקיים את 1 מ2 התנאים למעלה אז אתה בבעיה.

לפי דעתי את הביקוש את צריך ליצור, אני ראיתי בחור במכון שלי שהיה מאוד נחמד והסביר להרבה מאוד חברה בתחילת הדרך, והם שילמו לו עבור אימונים אישיים ואימוני טכניקה ממוקדים. (גם אני..)

הוא לא היה מאמן, אבל הוא יצר את הלקוחות של עצמו

בניגוד לאלה שלא?
או שאתה תופס נישה של אנשים חסרי אונים כמו קשישים למשל,
או שאתה הופך למיותר אחרי זמן קצר שאתה מאמן.

בדכ בשביל להחזיק מתאמנים רבים לאורך זמן אתה צריך גימיקים,
ואתה צריך לנסות לגרום ללקוחות שלך לא לפתח עצמאות.

ככלל, אימון גנרי הוא מלאכה מאוד פשוטה ובסיסית. וזה די עלוב לעשות מזה "מקצוע".

בתוך תעשיית הפיטנס, מי שמצליח בגדול, גם עושה את זה בזכות גימיק או בזכות מכירה של פנטזיה.
למשל, גברים מוזרקים שלמעשה מוכרים אשליה כאילו יש להם איזו בינה יתירה, וככה צדים את האדם הממוצע שנורא קשה לו להפריד בין סיבה לתוצאה במקרה הזה.

נשים שממציאות "שיטה". או סוג מסוים של פעילות גופנית שנכנס לאופנה.

בפועל, מעבר ללימוד טכני וכמה עקרונות, אני לא רואה מה יש למאמן טוב להציע.
עם כל מה שקראתי ולמדתי והתאמנתי, וגם עבדתי כמאמן, אני חושב שאני יכול להעביר את כל הידע שלי הרלוונטי,
תוך תקופה של חודשיים.
זאת תקופת חיים מאוד רעה לאימונים אישיים אם אתה רוצה בסיס לקוחות יציב.

אז יש לך שוב, אוכלוסיות חלשות מבחינת העצמאות המנטאלית, שאתה יכול להשתמש בהן.
מעבר לזה, כלפי רוב השוק שמורכב רובו מאנשים צעירים, אתה תרוויח טוב אם תהיה שרלטן.

ככלל, לא ראיתי כמעט מאמנים מצליחים, ש*לא עושים שטויות* עם הלקוחות שלהם.
נטו בשביל שירגישו מיוחדים. זה פשוט מגעיל ומזעזע.

לסיכום, תחום מטופש.

בתוך תעשיית הפיטנס, מי שמצליח בגדול, גם עושה את זה בזכות גימיק או בזכות מכירה של פנטזיה.
למשל, גברים מוזרקים שלמעשה מוכרים אשליה כאילו יש להם איזו בינה יתירה, וככה צדים את האדם הממוצע שנורא קשה לו להפריד בין סיבה לתוצאה במקרה הזה.

עם כל מה שקראתי ולמדתי והתאמנתי, וגם עבדתי כמאמן, אני חושב שאני יכול להעביר את כל הידע שלי הרלוונטי,
תוך תקופה של חודשיים.

מעבר לזה, כלפי רוב השוק שמורכב רובו מאנשים צעירים, אתה תרוויח טוב אם תהיה שרלטן.

לסיכום, תחום מטופש.

מסכים עם הכל פרט לזה שכן קיימים מאמנים רציניים ולא פלקט מוזרק שמכין למתאמנים שלו רשימות מכולת לחד"כ. לצערי הם מיעוט בים של "מאמנים" כמו שתיארת

לגבי ביקוש - זה כמו לשאול אם יש ביקוש לנדל"ן

מסכים עם הכל פרט לזה שכן קיימים מאמנים רציניים ולא פלקט מוזרק שמכין למתאמנים שלו רשימות מכולת לחד"כ. לצערי הם מיעוט בים של "מאמנים" כמו שתיארת

נראה לי שהנקודה היא שגם במקרה שלהם אין טעם לליווי צמוד (אלא אם מדובר במתחרה או במתאמן ברמה גבוהה מאוד) כי ברגע שהמתאמן תופס את הפואנטה, כבר אין צורך שילוו אותו בצורה קבועה לאורך זמן. הכוונה היא שלא מדובר במדע טילים, תפסת את הפואנטה ומפה אתה יכול להמשיך הלאה
ככה אני תופס את זה מנקודת המבט הצרה שלי כי לא אימנתי או נעזרתי במאמן רציני עד עכשיו, אז אולי אני טועה

תוך תקופה של חודשיים.

לסיכום, תחום מטופש.
אני מסכים עם כל מילה, אבל עם כל זאת אני סבור שהידע של מאמן טוב לפעמים שווה המון למתאמן מתחיל עם חלומות גדולות.

ואולי אני חלש מנטלית, אבל אני הייתי צריך אדם פיזי שאומר לי כמה ואיך להרים, ועל סמך החישובים שלו והאמון שנתתי בו ביצעתי מה שהוא אמר. וכמובן הגישה המנטלית והדרכה בכל מה שנחוץ לאימונים היו מאוד חשובים עבורי.

עם כל זאת, כשהתחלתי להתאמן לבד, המספרים שלי קפצו משמעותית, אולי בגלל שהגישה שלי השתנתה והתחלתי לקחת אחריות יותר.

הרבה מאוד אנשים לא יתאמנו בלי מאמן שהם מרגישים בטוח בו, ומעודד אותם. ולהרבה מתאמנים הייתי מעדיף רק לרשום להם תוכנית, אבל הם צריכים אותי לדעתי לידם. יש לי מתאמן שאני רק רושם לו תוכנית פעם בחודש, וכל חודש אני מגלה איך הוא הצליח לשחוט את מה שכתבתי. הייתי ברור לגבי העומק שהוא צריך בסקוואט, ישבתי איתו במכון כושר והוא ביצע כמה סקוואטים כמו שצריך, אבל בסוף החודש הוא חוזר אלי עם רבעי סקוואטים, ובחודש שאחרי סקוואט עמוק מידי.

בקיצור, אם אתה חלש מנטלית, ויש מצבים שאני כזה, מאמן טוב זה ברכה. הייתי חוזר לאליהו הנקין בשניהאם היה מתאפשר לי להגיע אליו שוב בצורה קבועה. וזה משתנה בתקופות.

ואם אתה רוצה לעבור מלהיות טוב, להכי טוב, מאמן טוב יכול לעזור לך.

לפני שפניתי לאליהו חשבתי שאני אלוף הארץ עם 230 ק"ג דדליפט, אבל רק בעזרתו עברתי את זה.

עד היום הצורה שאני מתאמן ממנו. עשיתי המון נסיונות ושינויים עם הזמן, גם בזכות נסיון ומה שאני לומד מספרים וסימנרים או סרטונים, אבל הבסיס תמיד נשארת מה שעשיתי אצל אליהו.

בקיצור אני מסכים איתך, אבל סבור שהמקצוע חשוב יותר ממה שאתה חושב גם אם הסתדרת בלי זה. כל הטובים שאני מכיר נעזרים במאמן. גם בפורום כאן.

כבר אין צורך שילוו אותו בצורה קבועה לאורך זמ
זה יותר מרק לקבל כלים
זה גם דמות אובייקטיבית שמסתכלת מהצד (מה שרוב המתאמנים לא יכולים לעשות), זה עוד מוח עם ניסיון שיכול לעזור
ואצל הרבה אנשים עצם העובדה שהם מוציאים על זה כסף גורמת ליותר רצינות והשקעה

בקיצור אני מסכים איתך, אבל סבור שהמקצוע חשוב יותר ממה שאתה חושב גם אם הסתדרת בלי זה. כל הטובים שאני מכיר נעזרים במאמן. גם בפורום כאן.
בדכ אתה מאמץ רעיון של טמפלייט לאימונים, כזה שעובד לך, משם אתה מקשר אותו לפרסונה, כאילו היא מחייה אותו כל רגע ורגע.
זה כבר עניין נפשי. וזה משמעותי יותר כנראה, לאנשים שמנסים לדחוף את עצמם לקצה ויש להם צורך יותר אמיתי במסגרת של תמיכה,
עד כדי פולחן אישיות למאמן. אני סתם מגזים בשביל האווירה, אבל מניח שהנקודה ברורה

בפועל לא מהנדסים הגו את הפרוטוקולים, וגם לא צריך כאלה.
להתחזק זה דבר די פשוט. והידע קיים, ובתוכו גם אצלנו יש עניין קצת של גימיקים. לשים פוקוס על כל מיני תתי נקודות,
שגם אם הן נכונות השיפור שהן גוררות הוא מינורי.

אם תרצה, הספר של צ'אד סמית
או למשל קבוצת עיויבי בפייסבוק אחי
פשוט מבזבזים ככ הרבה מילים וזמן על כלום.

בדכ אתה מאמץ רעיון של טמפלייט לאימונים, כזה שעובד לך, משם אתה מקשר אותו לפרסונה, כאילו היא מחייה אותו כל רגע ורגע.
זה כבר עניין נפשי. וזה משמעותי יותר כנראה, לאנשים שמנסים לדחוף את עצמם לקצה ויש להם צורך יותר אמיתי במסגרת של תמיכה,
עד כדי פולחן אישיות למאמן. אני סתם מגזים בשביל האווירה, אבל מניח שהנקודה ברורה

בפועל לא מהנדסים הגו את הפרוטוקולים, וגם לא צריך כאלה.
להתחזק זה דבר די פשוט. והידע קיים, ובתוכו גם אצלנו יש עניין קצת של גימיקים. לשים פוקוס על כל מיני תתי נקודות,
שגם אם הן נכונות השיפור שהן גוררות הוא מינורי.

אם תרצה, הספר של צ'אד סמית
או למשל קבוצת עיויבי בפייסבוק אחי
פשוט מבזבזים ככ הרבה מילים וזמן על כלום.
אני אוהב את ההסתכלות שלך ובמידה רבה מסכים איתה.
אני אעדיף לשחרר מתאמנים עצמאים שיתקדמו הלאה בלעדי, וזה באמת קורה מידי פעם.
אך רוב המתאמנים שאני פוגש צריכים מאמן.
זה לא רק ממקום נפשי, זה גם כי הם לא טורחים להבין וללמוד את התחום, ומתרגלים להסתמך על המאמן. לכל המתאמנים שלי אני ממליץ על ספרים ואפילו משאיל את שלי, וממליץ להם איך להחכים בתחום. אבל המציאות שרובם מסרבים בנימוס, או שלוקחים את הספר אבל לא קוראים אותו.
אני קראתי כל ספר שהמאמן שלי נתן לי, ואני חושב שהוא גם לא מנסה להחזיק מתאמנים בכוח.

סוג המתאמנים שלא צריכים מאמנים קטנה משאתה חושב, וגם הם יכולים ללמוד הרבה ממאמן טוב.

זה לא רק למצוא טמפלייט, צריך לשנות דברים ככל שמתקדמים.

מה שהביא אותי לבנץ' 160, לא עבד בשביל להתקדם משם, הייתי חייב לנסות תאוריות שונות שהיו לי, לקחת רעיונות מתוכניות אחרות, וללמוד איך להתאים את התוכנית שלי להתאוששות הקשה יותר במשקלים הכבדים.

עם דדליפט 300 הגוף צריך הרבה יותר מנוחה מ260, זה היה אחד הדברים שעד שאימצתי הייתי די תקוע, ועם גב תפוס הרבה יותר מידי.

אבל אני מסכים עם העיקרון שהפרקטיקה ניתנת ללימוד ושליטה לבד ובלי מאמן.

ואם אתה רוצה לעבור מלהיות טוב, להכי טוב, מאמן טוב יכול לעזור לך.
מסכים (כנראה, לא ניסיתי מאמן) אבל רוב האנשים שלוקחים מאמן אישי זה לדעתי אוכלוסיה כללית, לא כאלה שרוצים לעבור מטוב להכי טוב אלא כאלה שרוצים להרגיש שהם עושים עם עצמם משהו ולראות קצת תוצאות. אנשים כאלה כנראה ילכו לא בהכרח למישהו עם הרבה ידע אלא למישהו כמו ש @the Raccoon תיאר שישווק להם איזה גימיק או איזה שיטה מיוחדת שרק הוא יודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית