הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רואקוטן בזמן סייקל

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
בשנה וחצי האחרונות התפרצו לי פצעים בכל הגב (תחתון ועליון) כנראה כתוצאה מסייקלים (לקחתי בילדותי רואקוטן ומאז אין פצעים)
חשבתי שאם הזמן ועם הגינה וניקיון הם יעלמו אבל זה לא קרה... רופא אמר שבמצב הזה מומלץ לקחת רואקוטן כי שאר האופציות חלשות במצב שלי.

אני עושה 2 סייקלים בשנה לפחות ולא רואה איך אני מותתר על סייקל לחצי שנה לפחות.

הרצתי חיפוש אבל לא באמת הצלחתי להבין אם יש מניעה לקחת מינון נמוך של רוקוטן עם סייקל טסט+טרן 12 שבועות.

בבקשה בלי תשובות מיותרות וכלליות על כמה זה נשמע לא בריא אשמח לתגובות ממי שיודע לתת תשובה מנומקת.
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
תוריד אפליקציה בשם reddit לפלאפון או תרשום בגוגל

כן מכיר את האתר בגדול אבל אף פעם לא מצליח לחפש שם....
ניסיתי עכשיו קומבינציית מילים steroids Roaccutane
או גם עם testosteron
החיפוש מסתבך ואני לא מבין מה הקשר של התוצאות חחחחח עזרההה

כן מכיר את האתר בגדול אבל אף פעם לא מצליח לחפש שם....
ניסיתי עכשיו קומבינציית מילים steroids Roaccutane
או גם עם testosteron
החיפוש מסתבך ואני לא מבין מה הקשר של התוצאות חחחחח עזרההה

בשורת חיפוש תרשום steroids ותעשה join
ואז בשורת חיפוש בתוך הפורום הספציפי תרשום רקוטן

לקחת סטרואידים עם ראקוטן זה לעשות דבר והיפוכו בו זמנית, אל תצפה לתוצאות מדהימות, ולדעתי הסיכון הרפואי גבוה

למה רואקטן זה ״היופוכו״..? הוא מקשור לתהליכים קטאבוליים?
סטרואידים מקצינים תופעות הורמונליות מהסיבה הפשוטה שהתופעות האלה קורות בעקבות תגובה לקויה של האיבר להורמון..
אז אם טסט בנורמה גורם לך לאקנה...למה בדיוק אתה מצפה מטסט ברמה של סייקל?!

• פותח/ת השרשור
לקחת סטרואידים עם ראקוטן זה לעשות דבר והיפוכו בו זמנית, אל תצפה לתוצאות מדהימות, ולדעתי הסיכון הרפואי גבוה
אתה מתכוון לא לקחת בזמן סייקל או שבאופן כללי אין טעם לקחת אם אני ממשיך סייקלים?

בילדות לקחתי רואקוטן פתר את הבעיה וגם אחרי 5 סייקלים לא השתנה משהו והייתי חסר פצעים (חוץ מתקופת pct עם טיפה פצעים שחולפים ברגיל...)
באחד הסייקלים לפני כשנתיים התפרצו פצעים בגב וזה הלך והחמיר ולא עבר מעולם גם עם הגיינה משחות וכו׳
אתה ממליץ לא לקחת בכלל? או לקחת פשוט ללא חומרים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית