הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HGH/T ותאבון?

nuando

משתמש מתחיל
15
6
נק' מוניטין:
6
15
6
שלום לכולם,
אני בשנות ה-30 לחיי, BMI של 14.9, אין סיבה רפואית שנתן לאבחן כיום מלבד בעיות התפתחות וגדילה בילדות שלא טופלו הורמונלית.
אני לא חי בסרט שאני אוכל מלא, אני אוכל סביר (יומן אכילה קבוע, עודף קלורי יומי קבוע של +300 (לרוב), אני פשוט לא רעב, אני אוכל כי אני מזכיר לעצמי לאכול,
ואם לא אז אני לא אוכל בלי שום תחושה מסוימת, עד שתכאב הבטן מחומצות קיבה ואזכר שצריך לאכול, קשה לי לאכול כמויות גדולות, זה פשוט לא אפשרי, אני מקיא וסובל מכאבים בבטן, גם אם אני מנסה לחלק ל30 מנות ביום.. זה לא קורה.
אין לי חשקים לאוכל, אני לא רואה אוכל ומתפתה לא משנה איזה.
אין לי ציפיות להיות שרירי ומנופח, זה לא הכיוון.
הגעתי לשלב בחיים שאני לא מוכן יותר לסבול מתת משקל, בשום מחיר, ובעיקר מפחד מהסכנות שבהתבגרות בצל תת משקל (השבריריות והקושי כאדם זקן, לסבול מקור וכן הלאה).
לכן אני כרגע שוקל האם לקחת הורמון גדילה, טסטוסטרון/סטרואידים או לשמוע פתאום פה על דברים אחרים מעניינים.
הייתי רוצה בבקשה שתשתפו אתם, חברי הפורום, את הניסיון שלכם עם כל אחד מהחומרים ואיך זה השפיע על התאבון שלכם,
איזה מהחומרים עורר בכם הכי הרבה תאבון? בבקשה תשימו לב לשאלה, לא מתי העלתם הכי הרבה משקל.. כי אתם פשוט אוכלים.. אלא מתי תחושת הרעב הייתה הכי מוגברת.
אני מתכוון לשמור על חוקי הפורום אז לא יהיו שאלות על כיוונים, מחיר, ושום דבר מהסוג הזה.

שלום לכולם,
אני בשנות ה-30 לחיי, BMI של 14.9, אין סיבה רפואית שנתן לאבחן כיום מלבד בעיות התפתחות וגדילה בילדות שלא טופלו הורמונלית.
אני לא חי בסרט שאני אוכל מלא, אני אוכל סביר (יומן אכילה קבוע, עודף קלורי יומי קבוע של +300 (לרוב), אני פשוט לא רעב, אני אוכל כי אני מזכיר לעצמי לאכול,
ואם לא אז אני לא אוכל בלי שום תחושה מסוימת, עד שתכאב הבטן מחומצות קיבה ואזכר שצריך לאכול, קשה לי לאכול כמויות גדולות, זה פשוט לא אפשרי, אני מקיא וסובל מכאבים בבטן, גם אם אני מנסה לחלק ל30 מנות ביום.. זה לא קורה.
הגעתי לשלב בחיים שאני לא מוכן יותר לסבול מתת משקל, בשום מחיר, ובעיקר מפחד מהסכנות שבהתבגרות בצל תת משקל (השבריריות והקושי כאדם זקן, לסבול מקור וכן הלאה).
לכן אני כרגע שוקל האם לקחת הורמון גדילה, טסטוסטרון/סטרואידים או לשמוע פתאום פה על דברים אחרים מעניינים.
הייתי רוצה בבקשה שתשתפו אתם, חברי הפורום, את הניסיון שלכם עם כל אחד מהחומרים ואיך זה השפיע על התאבון שלכם,
איזה מהחומרים עורר בכם הכי הרבה תאבון? בבקשה תשימו לב לשאלה, לא מתי העלתם הכי הרבה משקל.. כי אתם פשוט אוכלים.. אלא מתי תחושת הרעב הייתה הכי מוגברת.
אני מתכוון לשמור על חוקי הפורום אז לא יהיו שאלות על כיוונים, מחיר, ושום דבר מהסוג הזה.

איפה שאתה עובד/ לומד, שים שקית תפוציפס קבוע לידך במרחק הושטת יד. תנסה להוסיף את זה.. או חטיף אחר אהוב.
ייתכן כי הבעיה היא שאתה אוכל ארוחות ״משעממות״. תנסה להיות יצירתי במבול להכין פסטות פיצות וכו, לא רק מצד זה שתאכל את מה שאתה מכין תרצה ללכת לבשל - אלא גם תרצה ״להנות״ במטבח.

לא כדאי לך להתחיל סייקל, בטח כשאתה לא מצליח לאכול.

*קפאין מדכא תאבון כדאי לזכור:victory:

• פותח/ת השרשור
איפה שאתה עובד/ לומד, שים שקית תפוציפס קבוע לידך במרחק הושטת יד. תנסה להוסיף את זה.. או חטיף אחר אהוב.
ייתכן כי הבעיה היא שאתה אוכל ארוחות ״משעממות״. תנסה להיות יצירתי במבול להכין פסטות פיצות וכו, לא רק מצד זה שתאכל את מה שאתה מכין תרצה ללכת לבשל - אלא גם תרצה ״להנות״ במטבח.

לא כדאי לך להתחיל סייקל, בטח כשאתה לא מצליח לאכול.

*קפאין מדכא תאבון כדאי לזכור:victory:
זמן מיותר זה לא פריווילגיה שיש לי, כלומר, ללכת עכשיו לקורסים של אוכל ולהתחיל לבשל.. לא הולך לקרות.
לא משנה אם זה פיצה המבורגר או קינואה.. זה משעמם אותי באותה המידה.
אין פה שייכות ללא ״מצליח״ לאכול, אלא אין חשק ועניין בלאכול, פשוט אין תחושת רעב במידה שאתה ו/או אחרים חווים ומכירים.

זה לא אמור להיות סייקל במובן הקלאסי של כך, גם HGH לאורך שלושה-ארבע חודשים במינון של 1-2IU ליום יגביר תאבון.
וגם MK-677 יעשה את העבודה, למעשה הרבה חומרים יעשו את העבודה אבל אני מחפש לשמוע ניסיון אישי של החברים פה.
המטרה היא זה לא ״להתעלל״ בחומרים בזמן כמה שיותר קצר למקסימום תוצאות במינונים גבוהים - כי ככה משיגים תוצאות למסה של שרירים וכדומה..
המהות פה היא שונה ולכן גם אופן השימוש ובכלל כל דרך ההסתכלות על הנושא.

אין לי שום ידע בהורמוני גדילה\סטרואידים ותוספים מן הסוג הזה אבל לא שמעתי אף פעם על שימוש בהם לצורך הגברת תאבון (לא בעולם הפיטנס לפחות). אבל לא רוצה להטעות בעיניין.

סתם זורק, מה לגבי קנאביס? יש שלל דרכים לשימוש, חלקם ללא THC (כדי שלא תתהלך בעבודה עם עיניים אדומות בחיפוש אחר במבה נוגט)

ניסית את כל האמצעים הקונבנציונלים?

קודם כל קנאביס אם אתה לא מעשן יעלה אותך 3 ק"ג במבה בכמה ימים.

ועכשיו ברצינות,
תאכל ארוחה ראשונה כמה שיותר מוקדם, אתה תראה איך שעות הרעב שלך משתנות.

זה בסך הכל הרגל, כמה ימים קשים ואז אתה בלופ.

הפתרון למצבך זה אוכל בעל דחיסות קלורית גבוהה ולא חומרים. יש מולך פתרון פשוט מאוד אותה בוחר לככת לכיוון מסוכן. לאדם בריא לא מומלץ להשתמש בחומרים אז על אחת כמה וכמה לאדם שיש לו בעיה רפואית כלשהי.

חמאת בוטנים, שמן זית, שתייה מתוקה, שוקולד...לא חסר מאכלים שאתה יכול לאכול אותם ולהגיע גם למאזן חיובי של 1000 קלוריות בלי להתאמץ בכלל, גם אם יש לך 0 תאבון.

1. נכון סטרואידים אנבוליים ספיציפים יכולים להעלות את תחושת הרעב , למשל -בולדנון. לא יודע עם זה כתוצאה מאימונים מפרכים ומצורך של הגוף לצרוך אוכל אחרי אימון או שזה סתם תופעת לוואי.
2. HGH אורגינל לא תצליח להשיג- בוא נשאיר את הנושא הזה סגור.
3. Mk677 אמור להעלות תיאבון לפי כל הפורומים ולדעתי עדיף לך לקחת אותו ולא סטרואידים, למרות ש :

כך בחשבון את הנתנון הבא - יש לך בעיה שאתה צריך לפתור מהשורש - ואם תיקח סטרואידים (תעשה טיפול חיצוני) זה יטפל בבעיה באופן זמני בלבד ! כשתפסיק את השימוש בסטרואידים או בכל חומר אחר תהיה נסיגה ואתה תחזור לנקודת ההתחלה ואולי אפילו עם ריבואנד שלילי.

אני אפשט את זה - עכשיו אין לך תיאבון ואתה רזה- תיקח חומרים כדי להעלות את התאבון - האסון יעלה ואתה תעלה במשקל. תפסיק לקחת את החומרים - בתאבון ירד חזרה וכל העלייה שהיתה תרד.

כך עוד נתון - אם תיקח סטרואים ולא תאכל הרבה תיתכן שיהיה ירידה באחוזי שומן - ולדעתי זה יכול לעשות את ההפך ממה שאתה רוצה בעצם.

לכן עדיף לטפל בשורש הבעיה ולא לרוץ לחומרים.
תחפש תזונאי טוב שיבנה לך תפריט נוח ונכון

נ.ב אני בעד שימוש בסטרואידים ובעצמי משתמש אבל למטרה שלך זה לא מתאים.

• פותח/ת השרשור
קודם כל קנאביס אם אתה לא מעשן יעלה אותך 3 ק"ג במבה בכמה ימים.

ועכשיו ברצינות,
תאכל ארוחה ראשונה כמה שיותר מוקדם, אתה תראה איך שעות הרעב שלך משתנות.

זה בסך הכל הרגל, כמה ימים קשים ואז אתה בלופ.

הפתרון למצבך זה אוכל בעל דחיסות קלורית גבוהה ולא חומרים. יש מולך פתרון פשוט מאוד אותה בוחר לככת לכיוון מסוכן. לאדם בריא לא מומלץ להשתמש בחומרים אז על אחת כמה וכמה לאדם שיש לו בעיה רפואית כלשהי.

חמאת בוטנים, שמן זית, שתייה מתוקה, שוקולד...לא חסר מאכלים שאתה יכול לאכול אותם ולהגיע גם למאזן חיובי של 1000 קלוריות בלי להתאמץ בכלל, גם אם יש לך 0 תאבון.

1. נכון סטרואידים אנבוליים ספיציפים יכולים להעלות את תחושת הרעב , למשל -בולדנון. לא יודע עם זה כתוצאה מאימונים מפרכים ומצורך של הגוף לצרוך אוכל אחרי אימון או שזה סתם תופעת לוואי.
2. HGH אורגינל לא תצליח להשיג- בוא נשאיר את הנושא הזה סגור.
3. Mk677 אמור להעלות תיאבון לפי כל הפורומים ולדעתי עדיף לך לקחת אותו ולא סטרואידים, למרות ש :

כך בחשבון את הנתנון הבא - יש לך בעיה שאתה צריך לפתור מהשורש - ואם תיקח סטרואידים (תעשה טיפול חיצוני) זה יטפל בבעיה באופן זמני בלבד ! כשתפסיק את השימוש בסטרואידים או בכל חומר אחר תהיה נסיגה ואתה תחזור לנקודת ההתחלה ואולי אפילו עם ריבואנד שלילי.

אני אפשט את זה - עכשיו אין לך תיאבון ואתה רזה- תיקח חומרים כדי להעלות את התאבון - האסון יעלה ואתה תעלה במשקל. תפסיק לקחת את החומרים - בתאבון ירד חזרה וכל העלייה שהיתה תרד.

כך עוד נתון - אם תיקח סטרואים ולא תאכל הרבה תיתכן שיהיה ירידה באחוזי שומן - ולדעתי זה יכול לעשות את ההפך ממה שאתה רוצה בעצם.

לכן עדיף לטפל בשורש הבעיה ולא לרוץ לחומרים.
תחפש תזונאי טוב שיבנה לך תפריט נוח ונכון

נ.ב אני בעד שימוש בסטרואידים ובעצמי משתמש אבל למטרה שלך זה לא מתאים.

תודה חברים, מעריך את דעתכם.

להשתמש באנאבולים על מנת להגביר תיאבון זה טיפשי ידידי ,
משתמשים בסטרואידים על מנת להעלות מסת שריר וגם זה עושים רק אחרי שאתה מגיע לרמת כושר די גבוהה,
תבדוק את עצמך מבחינה תזונתית בדיקות דם רפואיות מקיפות שהכל תקין זה קודם לכל ,
לגבי סטרואידים מניסיון יש הגברת תיאבון רצינית בגלל העובדה שהגוף צריך יותר קלוריות ומן הסתם בסייקל אתה מתאמן חזק יותר ,
שוב אני אדגיש אל תשתמש בסטרואידים על מנת להגביר את התיאבון שלך !

שלום לכולם,
מזכיר לי אותו באיזשהו מקום, שקלתי 42 קילו, BMI זהה לשלך ו-50 קילו היה רק עוד חלום רחוק ובלתי אפשרי מבחינתי, לאכול הרבה לא הייתה אופציה, כאבים, חוסר תיאבון, הקאות וכו, בסופו של דבר מצאתי פתרונות, הגעתי ל-72 קילו, מספר שלא חלמתי לראות אי פעם על המשקל, אמנם כן יצא לי לעשות סייקל כי אני בפיתוח גוף תחרותי אבל כל העניין התחיל לפני זה וכבר אז עליתי 15 קילו ללא צורך בתוספים כאלו ואחרים, האם זה היה קשה ומייאש? מאוד!
האם זה היה אפשרי? חד משמעית כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית