עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה על התשובה המספקת, שאתה אומר 'האוכל נכנס בקלות למה אתה מתכוון?תלוי מאיזה חומרים מורכב הסייקל. אם יש בולדנון התאבון בריא יותר וככל שהמינון שלו יותר גבוה האוכל נכנס בקלות. כנל לגבי MK677 שמוסיפים לסייקל של טסט התאבון מוגבר ובריא יותר בעיקר בחודשיים הראשונים. גם על טרן תאבון טוב.
*אני יכול להגיד לך מהניסיון האישי שלי לא משנה באיזה סייקל אני אם אני מתאמן חזק יותר אני רעב יותר בהמשך והתאבון בריא.
*יש ספורטאים שאומרים שמינון גבוה של טסט פוגע להם בתאבון.
כן ולא. בעיקרון כל סטרואיד יעלה את התאבון בגלל חילוף חומרים גבוה יותר, אבל יש לא מעט אוראלים לדוגמה שיפחיתו את התאבון בגלל פגיעה בכבד.האם יש עליה משמעותית בתאבון בזמן שימוש בסטרואידים אנבוליים? כי הגוף מאוד אנאבולי מהרגיל תודה
ומעבר לזה ששורפים יותר קלוריות יש גם את זה שמפתחים מסת שריר בצורה מוגברת וידוע השריר מגיע מהאוכל שאוכלים אז האם הרעב עולה בהתאם? כי הגוף מפתח שריר בצורה מוגברת וצריך כמות גדולה של מזוןכן ולא. בעיקרון כל סטרואיד יעלה את התאבון בגלל חילוף חומרים גבוה יותר, אבל יש לא מעט אוראלים לדוגמה שיפחיתו את התאבון בגלל פגיעה בכבד.
מה גם שזה לא בהכרח יעשה לך את המסה קלה/חיטוב קשה יותר, אתה שורף יותר קלוריות ולכן הגוף שלך רעב יותר, אתה דורש יותר אנרגיה