ערך תזונתי של פילה בקר נתח מספר 12

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
כל מחשבון באינטרנט ליטרלי מראה אחרת. אחד 322, אחד 247, אחד בכלל 150.
מישהו יודע/יש לכם המלצה לאתר טוב גם באנגלית שידע בוודאות מה הערך הקלורי של נתח מספר 12?

מצאתי שהשם של הנתח הזה באנגלית הוא Tenderloin. חיפשתי בגוגל וזה מציג את הערכים הבאים:
לפני בישול:
raw - Copy.jpg

צלוי:
roast - Copy.jpg

מבושל:
broiled - Copy.jpg

• פותח/ת השרשור
נראה לי מוזר הערכים האלה, פילה הוא נתח כמעט נטול שומן ממה שידוע לי. אם יש שם נגיד ~25 גרם חלבון למאה גרם וגרמים בודדים של שומן אמור להיות לא הרבה יותר מ 100 קלוריות
broiled זה לא מבושל זה צלוי (לא יודע מה ההבדל בין roast),
boiled זה מבושל

נראה לי מוזר הערכים האלה, פילה הוא נתח כמעט נטול שומן ממה שידוע לי. אם יש שם נגיד ~25 גרם חלבון למאה גרם וגרמים בודדים של שומן אמור להיות לא הרבה יותר מ 100 קלוריות

broiled זה לא מבושל זה צלוי (לא יודע מה ההבדל בין roast),
boiled זה מבושל
צודק, פספסתי שם את הr והמוח שלי השלים את השאר אוטומטית. גם אני לא בדיוק מבין מה ההבדל:
IMG_20201227_125200.jpg

Broiling זה כאילו על האש צד-צד וroasting זה פשוט לשים את זה בתנור?

ולגבי הערכים, לא יודע. זה באמת מופיע במספרים שונים במקורות שונים ובמקרים כאלו בדרך כלל אני מסתמך על גוגל.

הנה משהו שמתאים לערכים שאתה מתאר, כנראה זה לפני בישול. בקיצור לא יודע אני אישית הייתי הולך על האופציה האמצעית.
Screenshot_2020-12-27-12-58-31-352_com.myfitnesspal.android.jpg

צודק, פספסתי שם את הr והמוח שלי השלים את השאר אוטומטית. גם אני לא בדיוק מבין מה ההבדל:
צפה בקובץ המצורף 61846

ולגבי הערכים, לא יודע. זה באמת מופיע במספרים שונים במקורות שונים ובמקרים כאלו בדרך כלל אני מסתמך על גוגל.

הנה משהו שמתאים לערכים שאתה מתאר, כנראה זה לפני בישול. בקיצור לא יודע אני אישית הייתי הולך על האופציה האמצעית.
צפה בקובץ המצורף 61847
broil זה צליה על מנגל, נראה לי roast זה בתנור כמו צלי בקר, אולי זה ההבדל
אה לא ראיתי שכתבת, נראה לי ככה

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 61846

צפה בקובץ המצורף 61847
מצאתי את זה גם, זה או זה, או 153 קל' או 247 קל' חחחח. לדעתי זה קשור לבשר שמיובא אם מלכתחיחה מפרידים את השומן מהבשר וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית