מחפשת אורטופד

• פותח/ת השרשור N1
  • פורסם בתאריך

N1

משתמש פעיל
620
33
בליווי אישי
נק' מוניטין:
33
620
33
שלום לכולם,
מישהו מכיר אורטופד כתף (או עמוד שדרה) פרטי ואיכותי? אחד שאכפת לו מהמטופל, שיחתור למצוא את הבעיה ובאמת יהיה שווה את הכסף שהוא לוקח.
מחפשת בשל כאבים כרוניים קשים באיזור השכמה והטרפז השמאליים.
עשיתי את רוב הבדיקות, ניסיתי הרבה תרופות וטיפולים, המטרה עכשיו - לאבחן את הבעיה ברצינות, מה שלא הצליחו לעשות כל הרופאים שעברתי דרכם עד כה.

שלום לכולם,
מישהו מכיר אורטופד כתף (או עמוד שדרה) פרטי ואיכותי? אחד שאכפת לו מהמטופל, שיחתור למצוא את הבעיה ובאמת יהיה שווה את הכסף שהוא לוקח.
עשיתי את רוב הבדיקות, ניסיתי הרבה תרופות וטיפולים, המטרה עכשיו - לאבחן את הבעיה ברצינות, מה שלא הצליחו לעשות כל הרופאים שעברתי דרכם עד כה.

אישית הייתי מטופל אצל פרופסור היים,

בכל מקרה מה שאגיד לך זה שלדעתי לא משנה כמה איכותי האורטופד אלא איזה אורטופד יתן לך צילום, ועדיף MRI.

• פותח/ת השרשור
אישית הייתי מטופל אצל פרופסור היים,

בכל מקרה מה שאגיד לך זה שלדעתי לא משנה כמה איכותי האורטופד אלא איזה אורטופד יתן לך צילום, ועדיף MRI.

עשיתי כבר MRI, גם צאוורי וגם כתף (הכל יצא תקין). שוקלת לבקש שוב רק מהאופציה שאולי אולי פספסו בשניהם את האיזור "באמצע" (השכמה והטרפז).
תודה בכל מקרה, אשמח לדעת במה התרשמת מהפרופסור ומדוע הלכת אליו אם אפשר לשאול (איזו פציעה).

עשיתי כבר MRI, גם צאוורי וגם כתף (הכל יצא תקין). שוקלת לבקש שוב רק מהאופציה שאולי אולי פספסו בשניהם את האיזור "באמצע" (השכמה והטרפז).
תודה בכל מקרה, אשמח לדעת במה התרשמת מהפרופסור ומדוע הלכת אליו אם אפשר לשאול (איזו פציעה).

לקבל MRI פעם שנייה אחרי תקופה קצרה לא יהיה פשוט אבל שווה ניסיון.

לא הפנו אותך לפיזיותרפיה אולי?

יש לי בכתף קרע ברצועה + שחיקה רצינית בסחוס, הלכתי אליו כי זה הגיע למצבים של כאב שלא חוויתי אף פעם בחיי.
אחרי צילום MRI אובחן הנ"ל, להגיד לך שהוא עזר לי במשהו? לא.

למרות זאת, הוא נראה אורטופד מדהים אבל מה שקיבלתי ממנו היה "תחליף תחביב".
בואי נגיד שלא הייתי משלם לאורטופד פרטי כדי אולי לדלות טיפה יותר מידע למצבי, העדפתי MRI.

הפיזיותרפיה עזרה יותר (גם לא יותר מידי) ועזרה לי להרוויח עד טיפה "טווח תנועה" וחיזוק של השרירים מסביב.

בכל מקרה אולי תוכלי לקבל תשובה יותר טובה מאנשי מקצוע.

@kotzer
@Nir Kriger

שלום לכולם,
באיזה קופ''ח את?
עם פרטיים אין לי כל כך ניסיון,אבל מי שמטפל בי בדר''כ אכפת לו מאוד (ואני 'לקוח' דרעק-פעיל יותר מדי)

• פותח/ת השרשור
באיזה קופ''ח את?
עם פרטיים אין לי כל כך ניסיון,אבל מי שמטפל בי בדר''כ אכפת לו מאוד (ואני 'לקוח' דרעק-פעיל יותר מדי)

כללית, מבחינתי יותר טוב שהוא יהיה דרך קופת חולים כל עוד יש לו "קבלות" או המלצות רציניות.
לקבל MRI פעם שנייה אחרי תקופה קצרה לא יהיה פשוט אבל שווה ניסיון.

לא הפנו אותך לפיזיותרפיה אולי?

יש לי בכתף קרע ברצועה + שחיקה רצינית בסחוס, הלכתי אליו כי זה הגיע למצבים של כאב שלא חוויתי אף פעם בחיי.
אחרי צילום MRI אובחן הנ"ל, להגיד לך שהוא עזר לי במשהו? לא.

למרות זאת, הוא נראה אורטופד מדהים אבל מה שקיבלתי ממנו היה "תחליף תחביב".
בואי נגיד שלא הייתי משלם לאורטופד פרטי כדי אולי לדלות טיפה יותר מידע למצבי, העדפתי MRI.

הפיזיותרפיה עזרה יותר (גם לא יותר מידי) ועזרה לי להרוויח עד טיפה "טווח תנועה" וחיזוק של השרירים מסביב.

בכל מקרה אולי תוכלי לקבל תשובה יותר טובה מאנשי מקצוע.

@kotzer
@Nir Kriger

הבנתי, תודה רבה

רק מדגיש שאם היית אצל מספר אורטופדים וביצעת את כל הבדיקות הרלוונטיות ולא מצאו כלום, אולי מבחינת המבנה שלך הכל תקין וצריך להתמקד בתפקוד (שאותו בודקים ביכולת התנועה שלך- גמישות כוח ושליטה בתנועות בסיס וכוח קלאסי)
את הבדיקות הללו מבצע פיזיותרפיסט.
מוזמנת גם להרחיב מה את מרגישה ובמה את מוגבלת.
ניר, פיזיו' ספורט

• פותח/ת השרשור
רק מדגיש שאם היית אצל מספר אורטופדים וביצעת את כל הבדיקות הרלוונטיות ולא מצאו כלום, אולי מבחינת המבנה שלך הכל תקין וצריך להתמקד בתפקוד (שאותו בודקים ביכולת התנועה שלך- גמישות כוח ושליטה בתנועות בסיס וכוח קלאסי)
את הבדיקות הללו מבצע פיזיותרפיסט.
מוזמנת גם להרחיב מה את מרגישה ובמה את מוגבלת.
ניר, פיזיו' ספורט

אני עכשיו אצל פיזוטרפיסט מטעם הקופה, לא רוצה להשמע פסימית אבל לא נראה לי שהוא יוביל אותי לתוצאות מרחיקות לכת, גם כי כבר הייתי אצל כמה פיזותרפיסטים וגם כי אני באמת חושב שצריך להגיע קודם לבעיה (גם בשביל שהפיזיותרפיסט ידע במה להתמקד).
אני מבינה מה אתה אומר מבחינת תוצאות הבדיקות אבל אין לי בעיה בתפקוד כמעט בכלל.
הכאבים מרגישים עיצביים (אציין שעשיתי EMG ספציפי למקור הכאב והכל תקין):
לפעמים זה מרגיש מהצאוור ומוקרן לטרפז, לפעמים מהטרפז לכתף והמרפק והכאבים הכי חזקים שהיו לאחרונה הם סביב השכמה והטרפז.
זה מרגיש כמו שריר טפוס ולפעמים כמו דקירה. כשהכאבים הם בכתף ובמרפק זה יותר מרגיש כאילו היד מנומלת ויש זרמים כאלה ו"טיקים" של השרירים שם.
מקווה שזה נותן כיוון, תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית