הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אורלי וגיא - מה אם כל העולם טעה?!

הנחיה של משרד הבריאות הישראלי במקרה ויש מחסור ארצי בחיסונים. כן חשוב לומר שמדובר בהנחיה עם אישור חריג לדבריהם.
אתה יכול לפרסם פה את המקור? רוצה לראות מה הם אומרים במדויק

לקראת מחסור בחיסונים: משרד הבריאות אישר במקרים חריגים לתת מנה שנייה של חיסון מחברה אחרת

יודע שזה ynet ולכן לוקח את זה כערבון מוגבל, למרות שבגדול מדובר על העתק-הדבק ממשרד הבריאות הישראלי.
כנראה מדובר על אירועים חריגים מאוד ולא משהו שיקרה בצורה גורפת, וזה יעשה רק אחרי 28 ימים לפחות כדי למנוע אינטראקציה בין החיסונים, אבל זה בהחלט לא משהו שמומלץ, למרות שאני יכול להבין למה זה אפשרי, בכל זאת מדובר על חיסון עם אותה הטכנולוגיה אז סיכוי סביר שלא תהיה אינטראקציה שלילית

לא עבר הרבה זמן,.אולי משהו כמו שבועיים ורואים כמה פופוליסט היה הסרטון שלהם והמזל הגדול שלא הקישו למיעוט ההזוי הזה שטוען שהכל סבבה.

ויש אנשים שזה נראה להם סביר לגמרי...
ועכשיו דרעי עם עוד כתב אישום..

🤬
דרעי שנתיים אם אני לא טועה עם כתב אישום נוסף
בכל אופן אני באמת לא מצליח לעכל איך אין פה מהפך אזרחי המדינה מפגרת לגמרי אבל יש פשוט יותר מידי אנשים בורים בעיני

דעה מתנשאת לא אשקר.

• פותח/ת השרשור
דרעי שנתיים אם אני לא טועה עם כתב אישום נוסף
בכל אופן אני באמת לא מצליח לעכל איך אין פה מהפך אזרחי המדינה מפגרת לגמרי אבל יש פשוט יותר מידי אנשים בורים בעיני

דעה מתנשאת לא אשקר.

אני בדעה שלך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית