אתה יכול לפרסם פה את המקור? רוצה לראות מה הם אומרים במדויקהנחיה של משרד הבריאות הישראלי במקרה ויש מחסור ארצי בחיסונים. כן חשוב לומר שמדובר בהנחיה עם אישור חריג לדבריהם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול לפרסם פה את המקור? רוצה לראות מה הם אומרים במדויקהנחיה של משרד הבריאות הישראלי במקרה ויש מחסור ארצי בחיסונים. כן חשוב לומר שמדובר בהנחיה עם אישור חריג לדבריהם.
לקראת מחסור בחיסונים: משרד הבריאות אישר במקרים חריגים לתת מנה שנייה של חיסון מחברה אחרתאתה יכול לפרסם פה את המקור? רוצה לראות מה הם אומרים במדויק
כנראה מדובר על אירועים חריגים מאוד ולא משהו שיקרה בצורה גורפת, וזה יעשה רק אחרי 28 ימים לפחות כדי למנוע אינטראקציה בין החיסונים, אבל זה בהחלט לא משהו שמומלץ, למרות שאני יכול להבין למה זה אפשרי, בכל זאת מדובר על חיסון עם אותה הטכנולוגיה אז סיכוי סביר שלא תהיה אינטראקציה שליליתלקראת מחסור בחיסונים: משרד הבריאות אישר במקרים חריגים לתת מנה שנייה של חיסון מחברה אחרת
יודע שזה ynet ולכן לוקח את זה כערבון מוגבל, למרות שבגדול מדובר על העתק-הדבק ממשרד הבריאות הישראלי.
דרעי שנתיים אם אני לא טועה עם כתב אישום נוסףויש אנשים שזה נראה להם סביר לגמרי...
ועכשיו דרעי עם עוד כתב אישום..
🤬
דרעי שנתיים אם אני לא טועה עם כתב אישום נוסף
בכל אופן אני באמת לא מצליח לעכל איך אין פה מהפך אזרחי המדינה מפגרת לגמרי אבל יש פשוט יותר מידי אנשים בורים בעיני
דעה מתנשאת לא אשקר.