נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
מאוד מעניין שווה צפייה....
האם באמת הכל פוליטי?
האם באמת הכל פוליטי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מסכים. בכללי לא הייתי ממליץ לקחת את הזוג הזה כמקור ידע, וגם התנהלות המדינה עם המגיפה הוא פוליטי וזה אפילו לא נתון לדיון, זו עובדהלא צמד שהייתי מייחס להם יותר מידי חשיבות..
אבל ברור שזה משחק פוליטי.
היום הפושע הנמלט שוב דחה את הדיון במשפט שלו בזכות הסגר המלא.
וכמובן שקדמו לכך 120 אלף בדיקות >> יותר מאומתים >> סגר.
אה, כמובן שנתבג היה פתוח לחלוטין - מה שהכניס לכאן רבבות של אנשים מאומתים לקורונה מהמון מדינות.
בעיקר דובאי.
ככה זה כשמנהל את המדינה נאשם בפלילים שבמקום לשבת מאחורי סוגר ובריח שם מדינה שלמה בכלא.
הזוג המראיין רלוונטי כקבוצה המרואיינת?אני מסכים. בכללי לא הייתי ממליץ לקחת את הזוג הזה כמקור ידע, וגם התנהלות המדינה עם המגיפה הוא פוליטי וזה אפילו לא נתון לדיון, זו עובדה
לא הבנתיהזוג המראיין רלוונטי כקבוצה המרואיינת?
לא המלצת להקשיב לזוג הזה כמקור ידע.לא הבנתי
לא משנה המרואיינים כי לא חסרות דרכים להציג את מה שנאמר בצורות שונות. יש פה הטיה ברורה. זה למה סרטונים הם לא מקור ידעלא המלצת להקשיב לזוג הזה כמקור ידע.
אני שואל,
האם זה משנה מי הוא הזוג שמראיין,
כמו שאלו האנשים שהם מראיינים?....
צפית בכתבה?
יותר רלוונטי דעתך על דעת המרואיינים,
לא המראיינים. אולי רק לא הפעם, לפחות.
זה מאד משנה כי הם יכולים לעשות cherry pickingx למומחים שרלוונטיים להם. באותה מידה אני יכול להכין לך סרט שלהם עם מקבילים להם בעלי דעות הפוך לחלוטין. הדרך לנחש בצורה מושכלת מי צודק היא מה דעת הקונצנזוס המדעי. כי אם יש לך 100 אלף רופאים שמתנגדים למדיניות, אבל 10 מליון שבעד המדיניות, אני הייתי נוטה להאמין לצד עם הרוב.לא המלצת להקשיב לזוג הזה כמקור ידע.
אני שואל,
האם זה משנה מי הוא הזוג שמראיין,
כמו שאלו האנשים שהם מראיינים?....
צפית בכתבה?
יותר רלוונטי דעתך על דעת המרואיינים,
לא המראיינים. אולי רק לא הפעם, לפחות.
באמת בראש שלי חשבתי לעצמי מה היה קורה אם הייתי רואה סרט דומה, רק שונה.זה מאד משנה כי הם יכולים לעשות cherry pickingx למומחים שרלוונטיים להם. באותה מידה אני יכול להכין לך סרט שלהם עם מקבילים להם בעלי דעות הפוך לחלוטין. הדרך לנחש בצורה מושכלת מי צודק היא מה דעת הקונצנזוס המדעי. כי אם יש לך 100 אלף רופאים שמתנגדים למדיניות, אבל 10 מליון שבעד המדיניות, אני הייתי נוטה להאמין לצד עם הרוב.
בכל מקרה, דעה אישית היא ששני הצדדים צודקים. כנראה שהקיצון שאנחנו עושים עם סגרים בלי סוף הוא רע, וגם לא לעשות כלום מול המחלה זה רע. תסתכל למשל על פלורידה - לא עשו שם שום הגבלות, ואם אני זוכר נכון התמותה ב2020 הייתי ב50% יותר מהexpected mortality במדינה. אם יש לך כח תריץ חיפוש בגוגל.
בוקר טוב אליהו...אף אחד בסרטון לא אומר שאין קורונה או מכחיש אותה!!
בסרטון הרבה אנשי מתחומי מקצוע שונים , טוענים שבדרגים הגבוהים (הממשלה) לא מתייעצים בכלל עם הגורמים הנכונים לגבי המגפה והריסון שלה..
ובנוסף יש תוכנית מסודרת ומאורגנת של משרד הביטחון "כיצד להתמודד במקרה של מגיפה" והממשלה לא מוכנים לתת למשרד הביטחון לבצע אותה..
אני רוצה לומר שממה שאני רואה... יש אכיפה מאוד סלקטיבית מחשש פוליטי
עושה רושם שהסגר משרת פה במדינה מישהו.. רק היום דחו את משפט ראש הממשלה למועד לא ידוע??@##
אני חושב שאם היו עושים ואוכפים סגרים דיפרנציאלים ועובדים לפי שיטת רמזור , לא היינו צריכים להשמיד את המשק ולא היינו מגיעים למצב של סגרים ולמצב התחלואה הנ"ל.
אני לא מתכוון עכשיו לצפות בכל הסרט הזה, אבל אני כבר יודע שהציגו שם נתונים שקריים (אחוז תמותה במדינות השונות מוצג כנמוך לפחות פי 100 מהמציאות).באמת בראש שלי חשבתי לעצמי מה היה קורה אם הייתי רואה סרט דומה, רק שונה.
יותר רציתי שקוצר יתן מענה למספרים שהם מעלים שמה, למשל.
הוא סיכם הכול כשאמר שזה פוליטי, אני מניח.
לא מאמין שמשביתים את המדינה(כלכלה, חינוך, בריאות נפשית..) שוב פעם בגלל.. זה.
הם בסך הכול אמרו דברים שהסכמתי איתם.
כלומר, מלפני ששמעתי אותם ספציפית אומרים את זה.
אולי בגלל שלי קל ונוח להסכים.
ואולי לא.
אני לא מתכוון עכשיו לצפות בכל הסרט הזה, אבל אני כבר יודע שהציגו שם נתונים שקריים (אחוז תמותה במדינות השונות מוצג כנמוך לפחות פי 100 מהמציאות).
לגבי מדיניות הממשלה, היא פסולה ושגויה בכל צורה אפשרית, לפי כל סטנדרט הגיוני, ואם הם מצליחים במשהו זה לא בכוונה
יש מדינות במערב שאתה יכול להצביע עליהם ולהגיד שהם פעלו נכון יותר ולכן נמצאים היום במצב טוב יותר? הן בתחלואה והן בכמות הסגרים?
האם העבודה שמדינות במערב אירופה גם עושות ועשו טעויות רבות בניהול המשבר לא מצביע על מגמה שלא רק אנחנו פועלים בצורה הזו בעת המשבר הנוכחי? (כמובן שהישראבלוף , השחיתות, הפוליטיקה, ריבוי המגזרים הבעיתיים, תרבות היהיה בסדר והחאפריות הכללית לא מועלים למצב)
והאם הבאת החיסונים היא גם נעשתה בטעות?
אני לא מכיר מספיק את המדיניות במדינות אחרות בעולם, אבל הרשימה בתגובה לפני נראית פחות או יותר טובהיש מדינות במערב שאתה יכול להצביע עליהם ולהגיד שהם פעלו נכון יותר ולכן נמצאים היום במצב טוב יותר? הן בתחלואה והן בכמות הסגרים?
אין מדינה אחת שלא עשתה טעויות זה ברור, אבל רוב המדינות למדו מהטעויות שלהם וניצלו את הזמן כדי למצוא דרכים חדשות להתמודד עם בעיות שבהתחלה לא היה איך להתמודד איתן. בישראל חוזרים על אותן הטעויות ותמיד מסיבות פוליטיות ואישיות, וכל פעם שבעיה חוזרת על עצמה המדינה צריכה להתמודד עם הבעיה כאילו זה משהו חדש ולאף אחד אין מושג איך להתמודד איתההאם העבודה שמדינות במערב אירופה גם עושות ועשו טעויות רבות בניהול המשבר לא מצביע על מגמה שלא רק אנחנו פועלים בצורה הזו בעת המשבר הנוכחי? (כמובן שהישראבלוף , השחיתות, הפוליטיקה, ריבוי המגזרים הבעיתיים, תרבות היהיה בסדר והחאפריות הכללית לא מועלים למצב)
היא לא, אבל היא גם לא נעשתה במאמץ אדיר, זו משוואה פשוטה, תשלם יותר=תקבל יותר חיסונים ויותר מהר.והאם הבאת החיסונים היא גם נעשתה בטעות?
מה לדעתך אמור היה להיעשות אחרת?לגבי מדיניות הממשלה, היא פסולה ושגויה בכל צורה אפשרית, לפי כל סטנדרט הגיוני, ואם הם מצליחים במשהו זה לא בכוונה
הצרה הגדולה שלנו שהגענו לאירועי הקורונה עם ראש ממשלה עם כתב אישום 3 סעיפים.