הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקע מפשעתי או בכלל פציעה?

kikidoyou

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
אז ככה, אני בן 25 מתאמן מגיל 18 ss ולאחריו תוכניות כוח שונות. בינואר שנה שעברה עברתי ניתוח טחורים שחודש אחריו חזרתי להתאמן לאט לאט בלי הרבה משקל, בעקבות הקורונה עברתי להתאמן בבית בעיקר מתח ומשקלים נמוכים.
בחודש מאי פתאום התחלתי להרגיש הרגשה מוזרה בצד שמאל של הבטן התחתונה 10 ס״מ מצד שמאל לפופיק ו5 ס״מ למטה משהו כזה. הרופאת משפחה הפנתה אותי לאולטרסאונד שם מצאו בקע מפשעתי, באותו זמן הפסקתי להתאמן והלכתי לייעוץ. הייתי אצל רופא כירורג של הקופה שאמר שהוא לא מרגיש כלום בבדיקה פיזית אבל בגלל הסימפטומים שאני מתאר של כאב אחרי הרמה של משהו כבד ובגלל שרואים באולטראסונד אז זה בקע וצריך לנתח. מאז ועד היום לא התאמנתי כי לא יכולתי לעבור את הניתוח בגלל תקופה עמוסה בלימודים ועבודה. אתמול ניגשתי לרופא מומחה שנחשב בכיר מאוד בתחום מתוך מטרה לקבוע תור לניתוח, להפתעתי (הרבה מאוד) הרופא אומר שאין לי בקע ושמה שיש לי זה פציעה של ספורט וללכת לפיזוטרפיסט. בשאלה על האולטראסונד הוא אמר שבכל בדיקה כזאת ימצאו בקע ושלי לא קליני בכלל, הכאבים לא ממנו ובקע של כמה מילימטרים כמו שיש לי יש להמון אנשים.
אז מצד אחד כאבים שמזכירים בקע מבחינת סימפטומים, מצד שני רופא בכיר שאומר שאין כלום.
מישהו מכיר סיפור כזה? קרה לו? ומה הוא עשה אם כן? תודה רבה לכל מי שיעזור וימליץ

התופעה נפוצה.
יש שרירים וגידים שנמצאים באזור ויכולים ליצור תחושה לא נוחה באזור.
יפה שהרופא הפנה אותך לפיזיותרפיסט. נתקלתי לא מעט במצבים שנעשו ניתוחים מיותרים והכאב חזר גם אחרי הניתוח.
גש לפיזיותרפיסט, אין מה להתלבט.
ניר, פיזיותרפיסט ספורט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית