הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם בשביל מרשם לטסט

• פותח/ת השרשור MaLaG
  • פורסם בתאריך

MaLaG

משתמש מתחיל
23
4
נק' מוניטין:
4
23
4
צריך עזרה, מנסה להוציא מרשם דרך מרפאה פרטית והפנו אותי לעשות בדיקות דם (testostorone,prolactine,FSH,LH).
אני רוצה "לשפר" את התוצאות כדי להעלות את הסיכוי לקבל מרשם, יכולים להמליץ לי על מדדים של הבדיקות שככתבתי שיעידו על צורך בטסטוסטורון/trt?אני יודע לגבי המדד של הטסט אבל לא יודע לגבי השאר
או שיספיק לי רק "לשפר" את התוצאה של הטסט?

• פותח/ת השרשור
המינונים במרשם לטסט לא רלוונטיים אם אתה רוצה לעשות סייקל.
חבל שתשקיע מאמץ בכיוון הזה
זאת האפשרות היחידה שלי כרגע,אני לא יודע מאיפה עוד אני יכול להשיג, חשבתי להזמין אבל יש יותר מידי אתרים מזויפים/scams

זאת האפשרות היחידה שלי כרגע,אני לא יודע מאיפה עוד אני יכול להשיג, חשבתי להזמין אבל יש יותר מידי אתרים מזויפים/scams
מה הבעיה תריץ פה חיפוש בפורום
כמה וכמה פעמים אנשים דיווחו על מקורות אמינים

אני הרצתי סייקל סארמס (אוסטרין, lgd וקארדרין) של סיינס ביו. הסייקל היה אחלה סה״כ. מצד שני אני מסיים עכשיו סייקל ראשון של טסט׳ (420 מ״ג שבועי) ואני חייב להגיד שאין מה להשוות. סארמס יקרים יותר משמעותית, סביר להניח שישביתו אותך בדיוק כמו טסט׳ במיוחד אם אתה לוקח מינונים גבוהים, הם בונים פחות שריר וגודל. כמובן שיש לסארמס כל מיני ״יתרונות״ על פני סטרואידים, אבל אם כבר להיכנס לעולם הזה אז הייתי הולך על הסייקל הראשון הסטנדרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית