הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי של מייפרוטאין

אני משתמש בו, לדעתי שווה את המחיר, במיוחד אם אתה לוקח כש יש מבצעים ממש שווים, פעם לקחתי 240 כדורים ב 20-30 שקל, ועכשיו בבלאק פריידיי גם 240 ב 30-40.
והערכים שרשומים שם הם ל-2 כדורים, נכון?
כן, כתוב שם גם.

אני משתמש בו קבוע כבר תקופה ארוכה. לא עשיתי סקר שוק מעמיק, פשוט לקחתי את האחד עם המינונים הכי גבוהים ביחס למחיר. יכול להיות שיש בו כמה דברים מיותרים או דברים במינונים גבוהים שלא לצורך, אז אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא בהמשך.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בו קבוע כבר תקופה ארוכה. לא עשיתי סקר שוק מעמיק, פשוט לקחתי את האחד עם המינונים הכי גבוהים ביחס למחיר. יכול להיות שיש בו כמה דברים מיותרים או דברים במינונים גבוהים שלא לצורך, אז אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא בהמשך.

כן יש שם מיליון דברים שאני בכלל לא יודע מה הם כל מיני מינרלים נראה לי
בכל מקרה נראה לי זה לא יזיק

אני משתמש בו, לדעתי שווה את המחיר, במיוחד אם אתה לוקח כש יש מבצעים ממש שווים, פעם לקחתי 240 כדורים ב 20-30 שקל, ועכשיו בבלאק פריידיי גם 240 ב 30-40.

הבעיה שיש לי בקרדיטים האלו 120 שקל ואני צריך לקנות עד סוף חודש פברואר
מקווה שעד אז יהיו מבצעים שווים

כן, כתוב שם גם.

אה ושכחתי לשאול, יש עדיפות לחלק את המנה לפעמיים ביום?
נגיד כדור ביום וכדור בערב?

כן, כתוב שם גם.

עם יד על הלב, גם אני הייתי חובב מושבע בעבר של כל מני מולטי ויטמינים למיניהם. החלטתי לזנוח אותם ולעבוד בשיטה יותר טבעית. את המולטי ויטמין החלפתי בכל מני זרעים, לדוגמא צ׳יה, פשתן, hemp, ספירולינה וכדומה. כן ממשיך לקחת אומגה 3 וגם כדורים של כורכום. מרגיש נהדר. ממליץ בחום לקבל את הויטמינים ממקורות שהם יותר ״ אמינים ״ ואתה יודע שהם ישנם.

לי אישית המולטי של אופטימום לצורך העניין היה עושה בחילות נוראיות.

Just saying.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית