הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן יקח לי להגיע ל100kg סקוואט?

Liron H

משתמש מתחיל
4
2
נק' מוניטין:
9
4
2
כרגע אני על 75kg ל5 חזרות
אני עובדת לפי 5*5 במטרה להגיע ל100 סקוואט, כמה זמן לדעתכם יקח לי? חשוב לציין שבשבילי זה משקלים גבוהים יחסית למשקל גוף שלי ולכן ההתקדמות כנראה לא תהיה מהירה כמו לגבר בגובה 1.80
בת 16 שוקלת 48, 1.53 ומתאמנת כבר שנתיים
תודה לעונים 😃

אי אפשר להגיד לך,
צריך לדעת את הקצב התקדמות שלך שאת מצליחה לשמור עליו בלי להגיע לRpe גבוה, אני במשקלים דומים לשלך ויש שבועות שאני מצליח לעלות 5 קילו ויש שבועות שאני עולה 2.5 קילו, יש שבועות גם שאני לא עולה בכלל(לקראת סוף בלוק), ככה שזה לא תמיד לינארי אבל את יכולה לנסות לעשות הערכה גסה

אני עובדת לפי 5*5 במטרה להגיע ל100 סקוואט, כמה זמן לדעתכם יקח לי? חשוב לציין שבשבילי זה משקלים גבוהים יחסית למשקל גוף שלי ולכן ההתקדמות כנראה לא תהיה מהירה כמו לגבר בגובה 1.80
תודה לעונים 😃

מרשים ביותר.
מחזק את אלו שמעלי, אין דרך לדעת ובנוסף זה דבר מאוד אינדיבידואלי.

נערך לאחרונה:
תודה לעונים 😃
את ממש אלופה, תבואי לתחרות מתישהו, אין לך מתחרות, וזה גם משקל יפה.
20210115_023948.png

לשאלתך, קשה לדעת בדיוק כמה זמן יקח לך, בתור המשקל הקל שאת שוקלת, התאוששות שלך עדיין יותר מהירה משלי, שאני שוקל כמעט פי 2 ממך.
בהתאם למשקל גוף שלך והוותק אימונים שלך, אני חושב שלפחות חצי שנה עד שנה וחצי עם תוכנית וטכניקה טובה.

איך הדדליפט והבנץ' שלך?

• פותח/ת השרשור
אין שום דרך לדעת.
ומה זה משנה בכלל? כשתגיעי לשם את תדעי.
כל כמה זמן את מתקדמת במשקל?

אם את בת 16, שוקלת 48 ומבצעת 75 קג סקוואט תקין ושובר מקביל ל5×5 זה יפה מאוד בכל מקרה.
אי אפשר להגיד לך,
צריך לדעת את הקצב התקדמות שלך שאת מצליחה לשמור עליו בלי להגיע לRpe גבוה, אני במשקלים דומים לשלך ויש שבועות שאני מצליח לעלות 5 קילו ויש שבועות שאני עולה 2.5 קילו, יש שבועות גם שאני לא עולה בכלל(לקראת סוף בלוק), ככה שזה לא תמיד לינארי אבל את יכולה לנסות לעשות הערכה גסה
הייתה לי תקופה של התקדמות איטית, עשיתי דילואד וכרגע אני מצליחה לעלות 2.5kg בין אימון לאימון. אני מאמנת רגליים 3 פעמים בשבוע ופעמיים מהם אני מתחילה בסקוואט כבד וביום שביניהם אני עובדת במשקלים קלים יותר (8-12 חזרות) או מתמקדת בדדליפט/היפ טראסט כתרגיל מרכזי
מתכננת היום לנסות 77.5kg ל5 חזרות בתקווה שאצליח
בכל מקרה אני גם עושה את זה בfull rom ולא רק מגיעה למצב של שבירת מקביל והטכניקה שלי טובה
יש לך הערכה לכמה זמן יקח לי? ואם המשקל הזה מטרה הגיונית עבורי?
את ממש אלופה, תבואי לתחרות מתישהו, אין לך מתחרות, וזה גם משקל יפה.
צפה בקובץ המצורף 62266

לשאלתך, קשה לדעת בדיוק כמה זמן יקח לך, בתור המשקל הקל שאת שוקלת, התאוששות שלך עדיין יותר מהירה משלי, שאני שוקל כמעט פי 2 ממך.
בהתאם למשקל גוף שלך והוותק אימונים שלך, אני חושב שלפחות חצי שנה עד שנה וחצי עם תוכנית וטכניקה טובה.

איך הדדליפט והבנץ' שלך?
דדליפט אני מצליחה 80kg ל5 חזרות
בנץ אין לי מושג חחחחחחח לא עשיתי כבר ככ הרבה זמן
פעם אחרונה הייתה לפני איזה 8 חודשים שעשיתי 45kg לחזרה אחת אבל הוצאתי את זה מהתכנית אימון שלי כי זה לא שירת את המטרות שלי פשוט
אם נגיד הייתי מתכננת להתחרות כן הייתי עושה את זה אבל בינתיים אין לי שמץ של מושג
ותודה!!!

אם את מעלה 5 קג כל שבוע ונמצאת כרגע על 75 קג, זה אומר בחשבון פשוט שיקח לך 5 שבועות להגיע ל100. אם זה יקרה? אין לי מושג כי בחיים לא ראיתי אותך מבצעת סקוואט, אין לי מושג כמה זה קשה לך כרגע ואם קצב העליה שלך הוא ריאלי להמשיך בו או שבקרוב תצטרכי להאט.

וכן זה אחלה מטרה. יכול לקחת לך שנה, יכול גם שנתיים ושלוש ויכול גם 5 שבועות אם המתמטיקה תעבוד. אף אחד פה לא יודע בלי לדעת עלייך יותר פרטים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אני בטוחה שזה לא ישאר הקצב עד אז אבל תודה על המשוב
אם את מעלה 5 קג כל שבוע ונמצאת כרגע על 75 קג, זה אומר בחשבון פשוט שיקח לך 5 שבועות להגיע ל100. אם זה יקרה? אין לי מושג כי בחיים לא ראיתי אותך מבצעת סקוואט, אין לי מושג כמה זה קשה לך כרגע ואם קצב העליה שלך הוא ריאלי להמשיך בו או שבקרוב תצטרכי להאט.

וכן זה אחלה מטרה. יכול לקחת לך שנה, יכול גם שנתיים ושלוש ויכול גם 5 שבועות אם המתמטיקה תעבוד. אף אחד פה לא יודע בלי לדעת עלייך יותר פרטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית