מידע אוטוטו מתחיל סייקל....

• פותח/ת השרשור kfir
  • פורסם בתאריך

kfir

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום לכולם..
אני חדש כאן בפורום
רציתי המלצות על הסייקל שאני מתחיל בקרוב
קודם כל אני יתן נתונים
גיל-18
משקל-86
גובה-173
אחוז שומן-13-14
אז ככה 500 מ"ג טסט אינטט לשבוע מחולק לשתיים ראשון ורביעי
טורינבול -40 מ"ג ליום למשך 8 שבועות
נפוזים-15-20 מ"ג ליום למשך 4 שבועות
פרווירון אחד ליום עד סוף הסייקל
מה אתם ממליצים לשנות משו להוסיף ..??
ואיזה תוספים לקחת אם זה אם זה לגביי הוויטמינים אומגה 3 וכו...
אשמח אם תעזרו מהמבינים שבינכם...😃

הטסט בסדר
תעיף תטורינבול
תעלה מינון לנפוסים ל40-45 מ"ג ביום ,15-20 הייתי נותן לחברה שלי אם זה לא היה נותן לה סיכוי סוף סוף להרביץ לי כמו שהיא רוצה .והייתי מכניס את הדיאנבול בשבוע ה3-4 ,ככה שהוא יכנס לפעולה בדיוק יחד עם הטסט' אנטט ואתה תנצל את העליה בכוח כשהגוף שלך כבר בסביבה אנבולית (תחשוב על סינרגיה בין חומרים חבוב )
בחרת באנטט אז אל תעשה סייקל של פחות מ10 שבועות ואל תעבור את ה12

הפרווירון מיותר בסייקל כזה פשוט
שיהיה לך נולבה בהישג יד ,ובמקרה הכי גרוע שים כסף בצד לHCG בסוף הסייקל,אבל אני לא רואה את זה קורה .

שיהיה בהצלחה

כמה זמו הטסט?

כמו ש SHADOW אמר, הטורינבול סתם מיותר, דיאנבול לכיוון 30-40 מ"ג ליום, 4 שבועות זה מספיק.
לגבי תוספים: מולטי ויטמין לספורטאים, תבדוק שיש בו ויטמין C לפחות 0.5 גרם, אם לא אז תקנה בנפרד, כמו כן תבדוק שיש בו גם כמות נכבדה של B12.
לגבי אומגה 3?, בכל מקרה חשוב לקחת אומגה 3, אז קפסולות של אומגה 3 יהיו בסדר גמור.

לא ציינת מה הPCT שלך, כוריגון - HCG שיהיה בהישג יד, עדיף לקחת HCG בכל מקרה. להיות בטוח.

כמה זמו הטסט?

כמו ש SHADOW אמר, הטורינבול סתם מיותר, דיאנבול לכיוון 30-40 מ"ג ליום, 4 שבועות זה מספיק.
לגבי תוספים: מולטי ויטמין לספורטאים, תבדוק שיש בו ויטמין C לפחות 0.5 גרם, אם לא אז תקנה בנפרד, כמו כן תבדוק שיש בו גם כמות נכבדה של B12.
לגבי אומגה 3?, בכל מקרה חשוב לקחת אומגה 3, אז קפסולות של אומגה 3 יהיו בסדר גמור.

לא ציינת מה הPCT שלך, כוריגון - HCG שיהיה בהישג יד, עדיף לקחת HCG בכל מקרה. להיות בטוח.

כוריגון זה לא משחק ילדים ,טעות לקחת אותו סתם ,במיוחד ילד חסר ניסיון ,הוא עוד יעשה לעצמו נזק.

• פותח/ת השרשור
לגביי ה-pct יש לי 30 כדורים של נולבה 20 מ"ג לאחרי הסייקל ושתיי אמפולות של כוריגון שאני לא ממש יודע מתיי לקחת אותם אם בכלל ומה הסיכון בלקחת אותו
ולאיפה בדיוק לקחת אותו כי לי אמרו לרקמת השומן התת ביטנית..

HCG לוקחים תוך שרירי ולא תוך בטני.
30 כדורים נולבדקס? זהו? זה לא מספיק, או שתשיג עוד 20 כדורי נולבדקס כדי לעשות 40/40/20/20 או שתשיג כלומיד 50 מ"ג בכמות של 30 כדור.

קראת את המדריכים?
תחקור ותלמד לפני שאתה מתחיל.

למשין הד,
אני לוקח HCG עם מזרק איסולין,
לתוך רקמות השומן בבטן.
מה רע בזה?
או מה היתרון של להזריק HCG לשריר?

כמו שאמרו לך טורינאבול אתה יכול לאוריד,אין צורך. דיבול תעלה ל-30 מלגרם ליום להורך כל הסייקל אמרת 8 שבועות אז תשאיר 8,יהיה תוצעות יפות.איזה טסט' זה? עירני רפואי?
*מה המטרה של הפרווירון פה? לאוריד קצת מיים? אפשר..אבל במלא תיהיה קצת נוזלי אז לא חובה..
*אם הסייקל הוא רק 8 שבועות ולא יותר אין ביכלל צורך ב-HCG כרגע זה מיותר לגמרה.
*כל מי שאני מכיר לוקח HCG אם מזרק אינסולין ומזריק לשומן בבטן.
*לסוף סייקל לשיקום מהערכת הורמונלית כך כלומיד-50 מלגרם. נולבדקס רק למקרה של ג"ינו,אקצוצים בפיטמות וכו...
תוספים שאתה יכול להשתמש זה חלבון, אומגה-3 6 כאמוסות ליום,מולטי ויטמין טוב (אופטי-מן של אופטימום מעולה) אם אין לך בתפריט 1,200 סידן תקנה בכדורים. מגנזיום גם אפשר להוסיף,בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית