הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה נכון מה שהוא אומר?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
יש איזה בודיבילדר ביוטיוב שאני עוקב אחרי התכנים שהוא מעלה כי יש לו הרבה סירטונים מעניינים וסתם כיף לצפות בזה אבל יש סרטון שלו שהוא מסביר כמה שריר אפשר להשיג טבעית וזה נשמע לי קצת מדי קישור לסרטון:

לפי מה דהוא אומר בשנה הראשונה עם גנים מעולים כ5 קילו שריר, זה כלוםב9 החודשים הראשונים מהשחרור שלי העלתי 10 קילו כשמעל לחודש בסגר הראשונים לא התאמנתי וירדתי במשקל סתם ויכלתי להוציא מזה הרבה הרבה יותר זה לא המקסימום בוודאות שיכלתי ואומנם לא מדדתי אחוז שומן אבל מבחינה ויזואלית לא היה ניראה שכמעט העלתי בשומן
מה אתם חושבים על זה?

הוא מדבר על מסת שריר נקיה, לא רק נוזלים ואחרים, משהו שישאר גם אם תפסיק להתאמן עכשיו

• פותח/ת השרשור
הוא מדבר על מסת שריר נקיה, לא רק נוזלים ואחרים, משהו שישאר גם אם תפסיק להתאמן עכשיו
אם אני אפסיק להתאמן גם שריר אני יוריד
אם אני אפסיק להתאמן גם שריר אני יוריד
אני בספק שהעלת 10 קילו שריר..
בפחות משנה! סביר להניח שהרוב זה שומן ונוזלים.
כמובן שלא אבל לא הגיוני מצד שני שהעלתי 4 קילו שריר ו6 קילו שומן אתה מסכים?
כרגע שאני שוקל 74 ולא יותר מ16% שומן אם אתה רוצה אני אשלח תמונה עדכנית.
עבר מאז 14 חודשים שהייתה הפסקה של חודש וחצי ועוד חיטובון של חודש כך שיכלתי לעלות יותר(שקלתי 62 בהתחלה)
כששקלתי 62 הייתי בצבא ולא הגיוני בעליל שהייתי מתחת ל12% שומן וגם זה נשמע לי קצת כי תחשוב שיום יום לא הייתי מתאמן והייתה לי תזונה זוועתית
כל ארוחה מבשלים עם ליטר שמן וככמעט כל ערב מזמינים פיצה או המבורגר
טוענים 'זה כל כך קשה לתחזק אחוז שומן נמוך כך שלא הגיוני שהתחלתי עם אחוז שומן נמוך כל שעל פי החישוב אני 12 קילו יותר עם אולי 4% שומן יותר ב14 חודשים שכמו שאמרתי היה אפשר יותר
זה לא "איזה באדיבילדר ביוטיוב" זה דר' גרג פאקינג דוסט!!
זה לא הכוונה שלי אני מאוד אוהב את התכנים שלו ולומד ממנו המון והוא אולי היוטיובר היחיד שאני מסוגל לראות סירטונים שלמים שלו מבלי לדלג בכלל

זה לא הכוונה שלי אני מאוד אוהב את התכנים שלו ולומד ממנו המון והוא אולי היוטיובר היחיד שאני מסוגל לראות סירטונים שלמים שלו מבלי לדלג בכלל

הוא גם אומר הרבה שטויות... כדאי לך להצליב ״חידושים״ שלו עם עוד מקורות

יש איזה בודיבילדר ביוטיוב שאני עוקב אחרי
הוא מהאנשים הבודדים שהייתי ממליץ לאחרים לעקוב אחריו. מספק תוכן כנה ואמיתי,ישר ולעניין.
מהיחידים שלא מתחזים ל"טבעי" ולא מתבייש בשום דבר

• פותח/ת השרשור
הוא מהאנשים הבודדים שהייתי ממליץ לאחרים לעקוב אחריו. מספק תוכן כנה ואמיתי,ישר ולעניין.
כן אני מודע לזה
מה אתה חושב על מה שרשמתי בתגובה הקודמת? האם זה הגיוני ? כי לא יכול להיות שעליתי 3-4 קילו שריר שזה המקסימום לטענתו עם גנים טובים ועבודה קשה בזמן הזה ו6-7 קילו של שומן ונוזלים
אם ככה יש אנשים שמתחילים שחיפים משקל 50 על 1.80 ולא הגיוני שזה הקצב התקדמות זה נשמע לאט מדי

חושב כמו מה שהשאר כתבו לך..
לא עלית עשר קילו שריר בוודאות
יש כמה דברים שאנחנו לא שמים לב אליהם בדרך כלל ומשפיעים המון על המשקל.
קודם כל עצם זה שאתה אוכל יותר,כבר יש לך יותר אוכל בקיבה בכל רגע נתון ומן הסתם אתה שוקל קצת יותר.
דבר שני,יש לך הרבה יותר נוזלים וגליקוגן בגוף כי אתה אוכל יותר.
רק שני אלה ביחד שווים לפחות 3 קילו לדעתי.
תוסיף לזה עוד קילו או שתיים של שומן והנה לך, עלית בערך 5 קילו שריר "טהור"

• פותח/ת השרשור
חושב כמו מה שהשאר כתבו לך..
לא עלית עשר קילו שריר בוודאות
יש כמה דברים שאנחנו לא שמים לב אליהם בדרך כלל ומשפיעים המון על המשקל.
קודם כל עצם זה שאתה אוכל יותר,כבר יש לך יותר אוכל בקיבה בכל רגע נתון ומן הסתם אתה שוקל קצת יותר.
דבר שני,יש לך הרבה יותר נוזלים וגליקוגן בגוף כי אתה אוכל יותר.
רק שני אלה ביחד שווים לפחות 3 קילו לדעתי.
תוסיף לזה עוד קילו או שתיים של שומן והנה לך, עלית בערך 5 קילו שריר "טהור"
בחיין לא אמרתי שזה 10 קילו שריר נקי
אבל לא הגיוני שמתוך 10 בסך הכל 3
כשעשיתי את החיטובון ירדתי בשבוע הראשון איזה קילו ולא במאזן שלילי גבוה שזה הנוזלים , נוזלים זה לא 3 קילו אני גם נשקל איך שאני קם אחרי שביקרתי בשירותים, שאלה קטנה כשאני אעשה חיטוב הרי אני לא יוריד ישר 5 קילו כמו כלום? זה הרי לא הגיוני אז בו תסביר איך הגעת למסקנה הזאת ?
לפי מה שאתם אומרים אני עושה מסה עד 78 עכשיו ואז חיטוב ובסוף החיטוב אני אמור לשקול הרבה פחות מ70 כשהאחוז שומן שלי כרגע לא כזה גבוה

שאלה קטנה כשאני אעשה חיטוב הרי אני לא יוריד ישר 5 קילו כמו כלום? זה הרי לא הגיוני אז בו תסביר איך הגעת למסקנה הזאת ?
אתה יכול בכיף לרדת 2 קילו בשבוע-שבועיים הראשונים
לפי מה שאתם אומרים אני עושה מסה עד 78 עכשיו ואז חיטוב ובסוף החיטוב אני אמור לשקול הרבה פחות מ70 כשהאחוז שומן שלי כרגע לא כזה גבוה
אחי בסוף כל מחזור כזה של מסה/חיטוב אתה בשאיפה להיות עם 3-4 קילו שריר יותר כל פעם.
אם היה אפשר לעלות 8 קילו כל מחזור כזה כולנו היינו חטובים על 105 קילוגרם עכשיו

• פותח/ת השרשור
אתה יכול בכיף לרדת 2 קילו בשבוע-שבועיים הראשונים

אחי בסוף כל מחזור כזה של מסה/חיטוב אתה בשאיפה להיות עם 3-4 קילו שריר יותר כל פעם.
אם היה אפשר לעלות 8 קילו כל מחזור כזה כולנו היינו חטובים על 105 קילוגרם עכשיו
2 קילו לא 5 וגם בחיטובון שעשיתי בשבועיים ירדתי קילו וחצי שהייתי על מינוס 600 שזה יותר מדי(הפעם אני אהיה על 300)
אז אני כאילו לא שוקל 74 וזה משקר? אני לא מתווכח או משהו רק מנסה להבין איך זה עובד. כשסיימתי את החיטוב הקצר שלי הייתי על 6-7 קילו יותר לאחר 10 חודש על בערך 14% שומן שכמו שאמרתי אין סיכוי שבצבא הייתי 12 ומטה
ופה כבר לא אמור להיות לי את הנוזלים והחרטות כי הייתי בחיטוב

2 קילו לא 5 וגם
אני אמרתי 5 מתישהו ?

זה מה שאמרתי על נוזלים וגליקוגן
רק שני אלה ביחד שווים לפחות 3 קילו לדעתי

אין מדע מדוייק אחי,זה סטטיסטיקה כללית ממוצעת..
יכול להיות שאתה עושה דברים כמו שצריך והמצב אצלך יותר טוב..
באופן גורף בן אדם שיגיד לי שהוא עלה 8 קילו במסה,בלי לחשוב פעמיים אני אדע שאין סיכוי שיש שם יותר מ4-5 קילו שריר.(לא אתה. סתם דוגמה כללית)

• פותח/ת השרשור
אני אמרתי 5 מתישהו ?

זה מה שאמרתי על נוזלים וגליקוגן

אין מדע מדוייק אחי,זה סטטיסטיקה כללית ממוצעת..
יכול להיות שאתה עושה דברים כמו שצריך והמצב אצלך יותר טוב..
באופן גורף בן אדם שיגיד לי שהוא עלה 8 קילו במסה,בלי לחשוב פעמיים אני אדע שאין סיכוי שיש שם יותר מ4-5 קילו שריר.(לא אתה. סתם דוגמה כללית)
ברמת העקרון זה אפשרי? מה אם אנשים רזים קיצונית? לא המצב אצלי כמובן אבל סתם מסקרנות,רוצה אשלח לך תמונה מלפני יומיים תגיד אם לדעתך צברתי הרבה שומן? כי אני בזמן האחרון מצליח בקביעות לעלות קילו בחודש

במסה,בלי לחשוב פעמיים אני אדע שאין סיכוי שיש שם יותר מ4-5 קילו שריר.(לא אתה. סתם דוגמה כללית)
למה? אם הוא משך מסה המון זמן?..
כי אני בזמן האחרון מצליח בקביעות לעלות קילו בחודש
להעלות קילו בחודש זה מעולה אם משקלי העבודה עולים באותה קביעות:P:

• פותח/ת השרשור

להעלות קילו בחודש זה מעולה אם משקלי העבודה עולים באותה קביעות:P:
קשה לדעת כי עושה סטריט כרגע עכשיו אבל בחדר כושר היה טס המשקלי עבודה שלי

למה לקחת רק חצי ציטוט? נתתי דוגמה של 8 קילו.
אם הוא מושך המון זמן ועולה 20 קילו,לבריאות.יכול להיות שיש שם גם 10 קילו שריר
ברמת העקרון זה אפשרי? מה אם אנשים רזים קיצונית? לא המצב אצלי כמובן אבל סתם מסקרנות,רוצה אשלח לך תמונה מלפני יומיים תגיד אם לדעתך צברתי הרבה שומן? כי אני בזמן האחרון מצליח בקביעות לעלות קילו בחודש
הכל אפשרי,גם יש מי שיעלה 15 קילו שריר ותוך כדי יוריד אחוזי שומן.
אנחנו פשוט מדברים פה על כללי ברזל שרלוונטים לאדם הממוצע ולרוב האנשים

giphy.gif

אם באמת כבר אז(לפני 10 שנים) הוא היה על חומרים,
מעניין שהוא משקר לגבי אז והיום כן לגבי השימוש שלו.
לא הגיוני עם גנטיקה טובה להיראות ככה אחרי 15 שנה של אימונים כטבעי?
הנה תגובות שלו על הסרטון הזה:

קבצים מצורפים

• Screenshot_2021-01-19-06-21-24-880_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2021-01-19-06-21-24-880_com.google.android.youtube.jpg
    KB 101.2 · צפיות: 49
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית