הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחורות שפוסלות גברים שגרים עם ההורים

• פותח/ת השרשור
קודם כל, אני חולה על הנושאים שלך. הכי לא קשורים לפורום של כושר, אבל מעניין רצח.

בפורום כאן אני מצפה לדיון, "בחורות שפוסלות גברים עם 200 ק"ג סקוואט". או "בחורות שפוסלות גברים עם 50 ס"מ היקף יד".

בכל אופן, זה לא יעזור לך להיות צודק, תהיה חכם. אתה רואה שהמצב שבחורות לא רוצות לצאת עם mama's boy, אולי הגיע הזמן לחשוב על שינוי.

הסיבה יכולה להיות שהם מחפשות גבר יציב שאפשר להישען עליו, עצמאי שיודע להתמודד עם האתגרים של לחיות מחוץ לבית, כמו משכירים שקשה לעבוד איתם, תיקונים בבית, שכנים מעצבנים, לשלם חשבונות, יציבות כלכלית, לדעת להתמודד עם אי נוחות ואתגרים. וגם אם תאורתית אתה כל הדברים האלו, מעשית אתה לא אחד מהם.

אמשול משל בנושא האימונים. גם אם עשית 50 חזרות עם עם 100 ק"ג סקוואט, או רצת ק"מ בפחות מדקה, או קפצת 3 מטר גובה, עדיין אין לך 200 ק"ג סקוואט עד שתעשה את זה. להגיד לנו כמה כסף יש לך, וכמה אתה מרוויח לא מעיד במאומה על עצמאות אמיתית.

אולי יש לך כסף, אולי את אדם איכותי ובוגר, אבל למעשה, אתה לא מצליח לחיות בעצמאות אמיתית. אם זה בגלל שאתה רגיל לרמת חיים אחרת ממה שאתה מסוגל לשלם כרגע, או בגלל שאתה לא מסתדר עם חברים לדירה שתשכור, או בגלל שאתה לא יודע מה לעשות בדירה ריקה לבד (דיברת על זה בעבר), או שאתה לא יודע לדאוג לעצמך עם בישולים ונקיון. בסופו של דבר, זה לא מה שרוב הבחורות מחפשות. אני בטוח שיש כמה בחורות שזה לא מפריע להן, אבל הם המיעוט, ועליך לשאול את עצמך, למה זה לא מפריע להן?

אנסה להביא דוגמה אליך. בוא נגיד שמה שחשוב לך בבחורה זה שתהיה יפה, מושכת ומתלבשת טוב. האם תסכים לצאת עם בחורה בלי הדברים האלו? האם תצא איתה אם חברי פורום LBS יגידו שהיא יפה ומושכת? או שהיא יכולה להיות מושכת בעוד כמה שנים כשסוף סוף היא תקנה איפור?

אחי, יש בך נורות האדומות שבחורה נזהרת מפניהם.

אם טוב לך עוד כמה שנים שאתה מרוויח כסף יפה, ויש לך הורים שדואגים לך, ובלי בחורה, תמשיך בשלך בלי קשר למה שאף אחד חושב.

אבל אם אתה מחפש חברה, אולי כדאי שתקרא את מה שכתוב על הקיר. "לך תהיה עצמאי".
לגור עם שותפים פחות רלוונטי בגיל שלי כבר מעדיף לעשות תצעד לבד, הבעיה יותר זה יוקר המחיה הסברתי בפוסט ובפועל אני שם לב שכל הבחורות האלו בעצמם גרות עם ההורים, אני בגישה שלי מעדיף להתקדם בעבודה בקריירה ולהרוויח יותר כדי שיוכל בעתיד להשכיר דירה נורמלית ולא איזה מחסן ב 3.5אלף שקל . רק הסברתי בפוסט על המצב בכל מקרה אני רואה באופן אישי שביוקר המחיה של היום להשכיר דירה נורמלית לבד(כן דירה לא מחסן ולרא מרתף ביחידת דיור) דורש תקציב בין 4.5 ל 5וחצי אלף בחודש, וגם בעבר שפתחתי תפוסט הקודם המון אנשים בני 30פלוס הגיבו שהם גרים בעצמם עם ההורים בכל מקרה אני מעדיף בכללי להגיע למצב שאני יוכל לקחת דירה שיהיה לי כיף לחיות בה ולא מחסן מתחת לאדמה וזה הסיבה שאני לא מתפשר, מי שגר פה במרכז יידע על מה אני מדבר שהמחירים הזויים ולגור במחסן בלי חלונות כדי להגיד אני "עצמאי" ולסבול כל יום? מעדיף שלא.

נערך לאחרונה:
לגור עם שותפים פחות רלוונטי בגיל שלי כבר מעדיף לעשות תצעד לבד, הבעיה יותר זה יוקר המחיה הסברתמ בפוסט ובפועל אני שם שכל הבחורות הכלי בעצמם גרות עם ההורים, אני בגישה שלי מעדיף להתקדם בעבודה בקריירה ולהרוויח יותר כדי שיוכל בעתיד להשכיר דירה נורמלית ולא איזה מחסן ב 3.5אלף שקל רק הסברתי בפוסט על המצב בכל מקרה אני רואה באופן אישי שביוקר המציה של היום להשכיר דירה נורמלית לבד(כן דירה לא מחסן ולר מרתף ביחידת דיור) דורש תקציב בין 4.5 ל 5וחצי אלף בחודש.

פ ר י פ ר י ה
בעיר שלי דירות 3 חדרים במצב מצויין עם ריהוט חדש ומרפסת ב2500.

לגור עם שותפים פחות רלוונטי בגיל שלי כבר מעדיף לעשות תצעד לבד, הבעיה יותר זה יוקר המחיה הסברתמ בפוסט ובפועל אני שם שכל הבחורות הכלי בעצמם גרות עם ההורים, אני בגישה שלי מעדיף להתקדם בעבודה בקריירה ולהרוויח יותר כדי שיוכל בעתיד להשכיר דירה נורמלית ולא איזה מחסן ב 3.5אלף שקל רק הסברתי בפוסט על המצב בכל מקרה אני רואה באופן אישי שביוקר המציה של היום להשכיר דירה נורמלית לבד(כן דירה לא מחסן ולר מרתף ביחידת דיור) דורש תקציב בין 4.5 ל 5וחצי אלף בחודש.
לא צריך לשבור את הראש כאן.
או שתמשיך לגור אצל ההורים בתקווה שמישהי תצא איתך.
או שתעלה את הסיכויים לדייט בקרוב עם צעד ענק לעצמאות על חשבון הכיס והנוחות שלך.

• פותח/ת השרשור
לא צריך לשבור את הראש כאן.
או שתמשיך לגור אצל ההורים בתקווה שמישהי תצא איתך.
או שתעלה את הסיכויים לדייט בקרוב עם צעד ענק לעצמאות על חשבון הכיס והנוחות שלך.
אח שלי הכל טוב, יצאתי עם מספיק בחורות בחיים מי שתפסול אותי בגילי בגלל דבר כזה שיהיה לה בהצלחה במיוחד אם היא גם גרה עם ההורים מה שלרוב קורה, אתה לא מבין את הפואנטה לא דיברתי רק עליי או משהו זה סיטואציה שקורה להרבה גברים בטווח גילאים הזה, יש אנשים שלא מוכנים לשלם לבד 5אלף שקל בחודש זה מטורף, ולגור במחסן זה כמו גטו מבחינתי, כנראה זאין ברירה אלה לצאת מהמרכז כדי לקבל מחיר שפוי כמו שרשמו פה.

4w50wbaa2c151.jpg

תשכיר בהתנחלות, 120 מטר מרובע, עם גינה, 2 חדרי שינה, מרפסת, מחסן ב 2000 .
זה מה שחסר לי באמת...
בדיקת רקטום כל מחסום

למרות שיש לי אוסף מכובד של מסבחות

גם במרכז יש מציאות
רק צריך למצוא
חחחח אני גם צריך אחת למראה.
אמא שלי הביאה כמה מאיראן כשהיא עלתה לארץ, אני זוכר את זה בתור ילד

וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת הָאָרֶץ בְּגוֹרָל לְמִשְׁפְּחֹתֵיכֶם לָרַב תַּרְבּוּ אֶת נַחֲלָתוֹ וְלַמְעַט תַּמְעִיט אֶת נַחֲלָתוֹ אֶל אֲשֶׁר יֵצֵא לוֹ שָׁמָּה הַגּוֹרָל לוֹ יִהְיֶה לְמַטּוֹת אֲבֹתֵיכֶם תִּתְנֶחָלוּ

נחלה, לא הקפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית