בחורות שפוסלות גברים שגרים עם ההורים

להישאר בבית של ההורים בגיל הזה כדי לחסוך נשמע לי כמו סיבה שגם משאירה אותך חנוק בבית של ההורים וגם לא מועילה לך בשום דבר, הרי אם אתה חוסך כדי לצאת מהבית של ההורים אז למה שלא תעשה את זה עכשיו עם מה שחסכת?
מצטער לומר לך אבל 120 אלף שקל לא יעזרו לך לקנות דירה, ואפשר גם לחסוך בלי להישאר בבית של ההורים.
אם אתה בצומת דרכים בחיים שלך כמו לימודים שמונעים ממך לעבוד או חתונה עם מישהי שגרה רחוק ממך או משהו בסגנון אז אפשר להבין מגורים עם ההורים כי זה זמני, אבל כשאתה בתוך הלופ הזה של עבודה-חסכונות בלי שינוי מיוחד בתוכנית הזאת אתה פשוט דוחה את הבלתי נמנע.
בכל מקרה אתה אדון לעצמך ותעשה מה שנוח לך, זה בסדר להישאר עם ההורים אם אתה מעדיף את זה על פני לצאת מהבית אבל אתה לא יכול באותה נשימה להאשים את מי שלא רוצה להיכנס איתך לקשר בגלל זה, השיקולים שלה הם שלה כמו שהשיקולים שלך הם שלך, אתה לא יכול לכפות את עצמך על אחרים ולשאול למה זה כל כך מפריע להן. מפריע להן לצאת עם בחור שהן מחפשות אפיק לקשר רציני וההורים שלו נמצאים איתם 24/7, זכותן.

תקשיב לרצות לחיות עם ההורים בגלל שאתה חוסך כסף לדירה ולקבל דחייה מבחורות מטומטמות שבאות בגישה ''יא פאטט למה אין לך דירה עדיין? '
זה דבר אחד, ולהתלונן שאתה רוצה עצמאות בזמן שאתה מסרב לעבור לדירת שותפים מטעם נוחות זה דבר אחר לגמרי

בפורום כאן אני מצפה לדיון, "בחורות שפוסלות גברים עם 200 ק"ג סקוואט". או "בחורות שפוסלות גברים עם 50 ס"מ היקף יד".
אתה באשליות שהם אפילו יודעות איך למדוד
🤣

וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת הָאָרֶץ בְּגוֹרָל לְמִשְׁפְּחֹתֵיכֶם לָרַב תַּרְבּוּ אֶת נַחֲלָתוֹ וְלַמְעַט תַּמְעִיט אֶת נַחֲלָתוֹ אֶל אֲשֶׁר יֵצֵא לוֹ שָׁמָּה הַגּוֹרָל לוֹ יִהְיֶה לְמַטּוֹת אֲבֹתֵיכֶם תִּתְנֶחָלוּ

נחלה, לא הקפה.
אמן

רציתי לפתוח דיון על זה מה דעתכם באיזה גיל לדעתכם זה כבר לא ראלי לגור עם ההורים?
אני בן 28 ואני גר עם ההורים, אני עובד מסודר ומרוויח סבבה 9 נטו ויש לי חסכונות למעלה מ 120 אלף שקל שחוסך לעתיד לקניית דירה(כן ייקח לי עוד אלף שנה).
יוצא לי בזמן האחרון להכיר בחורות באתרי הכרויות וברגע שאני אומר להם, שאני גר עם ההורים זה מוריד להם ברמות.
והם מצפות שאגור לבד, גם אם יש סיבה הגיונית והבנאדם עובד מסודר ,חוסך כסף לעתיד שלו לדירה לא משנה מה.
מבחינתם העיקר שיגור לבד, אגב התופעה הזאת קורת להרבה בחורים שגרים עם ההורים שאני מכיר בלי קשר אליי או משהו.

בזמנו רציתי לעבור לגור לבד אבל לא מצאתי דירה שהיא ראויה למחיה, כן לא מוכן להתפשר על לגור ביחידת דיור במרתף בלי חלונות ובלי אוויר וחנוקה ולשלם עליה 3500שקל
והעיקר להגיד "אני גר לבד" ודירות רגילות בבניין עולות למעלה מ 4.5אלף שקל בלי חשבונות באזור שאני מחפש ככה שבמידה ואני עובר לדירה נורמלית ולא יחידת דיור בבניין אני יתחיל את החודש שלי מהוצאה של 5אלף שקל+..
אז לא נשאר לי ברירה אלה להישאר אצל ההורים, היחידות דיור האלו שהם בייסמנט זה ממש תת תנאים וזה מרגיש כמו כלא חנוק, בלי אוויר, בלי חלונות וזה לא רמת חיים שאני באופן אישי מסוגל לחיות בה, אבל בשביל דירה נורמלית בבניין צריך להשקיע 4.5-5אלף שקל בחודש שזה כבר כבד ולכן ויתרתי על המעבר שרציתי לעשות והחלטתי להישאר אצל ההורים עוד תקופה ולחסוך עוד ולהתקדם בקריירה כרגע.
השאלה שלי האם לדעתכם זה ראלי שבחורות פוסלות גברים מתחת לגיל 30 בגלל שהם גרים עם ההורים?
בתפיסה שלי באופן כללי אני חושב שגבר בגיל 30+ שגר עם ההורים זה כבר מוזר, והוא חייב לצאת לעצמאות שלו לא משנה כמה כסף הוא חסך ומה השאיפות שלו זה גיל שכבר לא ראלי לדעתי לפחות לגור עם ההורים.
אבל יש כל מיני שיקולים לכל אחד יש חיים וסיפור משל עצמו, אשמח לשמוע מה דעתכם על הנושא הזה..
ואם כבר נעלה עוד נושא כמה כסף לדעתכם בחור עד גיל 28-30 צריך לחסוך במידה והוא גר עם ההורים?.
למה אתה מבזבז את הזמן שלך באתרי הכרויות? למה אתה מצמצם את האפשרויות שלך להכיר בחורות?
ועוד דבר, יש לך מעל 3 מליארד נשים בעולם, למה אתה מבזבז את הזמן על כל אחת שעושה הצגות?

@gaga1234
הבחורות הן לא הסיפור פה.

אם אתה מרוויח 9 נטו, גר אצל ההורים וחסכת עד עכשיו 120,000 שקל.
משהו בהתנהלות הכלכלית שלך שגוי. במצבך הייתי מכוון לחסוך לפחות 5000 שקלים בחודש ולהשקיע אותם נכון.

כדאי שתהיה לך תוכנית מה לעשות בעתיד אחרת בעוד שנה / שלוש שנים תעלה שוב את אותו פוסט.

למה אתה מבזבז את הזמן שלך באתרי הכרויות? למה אתה מצמצם את האפשרויות שלך להכיר בחורות?
למה מצמצם? להיפך, מרחיב, זה לא אמור לבוא על חשבון להכיר בצורות אחרות

@gaga1234
הבחורות הן לא הסיפור פה.

משהו בהתנהלות הכלכלית שלך שגוי. במצבך הייתי מכוון לחסוך לפחות 5000 שקלים בחודש ולהשקיע אותם נכון.

כדאי שתהיה לך תוכנית מה לעשות בעתיד אחרת בעוד שנה / שלוש שנים תעלה שוב את אותו פוסט.

התגובה היחידה השפויה פה.

אין שום סיבה שלא תחסוך מינימום 50% מהמשכורת שלך ואפילו יותר.

ג.נ, אני בן 28, לא גר עם ההורים וחוסך מעל 50% משכורת.

מה שיש לך זה חיסכון של שנתיים בלחץ, להגיד שזה הישג? קשה להגיד.

למה שמישהו תרצה לצאת בגיל 28 עם בחור שגר עם ההורים ושלא רואה סיבה לצאת משם בקרוב?

גם אני יצאתי מהבית רק בגיל 26-27 אבל כבר מגיל 25 הייתה לי תוכנית של איך ומתי אצא מהבית.

לסיכום, לא מעודד את זה אבל לגמרי מבין את הטענה שלהן.

לא תדע להעריך פרטיות ועצמאות עד שתגור לבד.

למה מצמצם? להיפך, מרחיב, זה לא אמור לבוא על חשבון להכיר בצורות אחרות
לצמצם בין היתר כי הוא מתלונן על הבחורות עצמן (גם גברים לא חסר להם) ששומעות שהוא לא עומד בפרמטר.
אני נגד כל האתרים האלו, כי אתה נמדד ביכולות שנרשמות ולא באישיות שלך.

אתה נמדד במה שאתה רושם ובתמונת פרופיל עד שאתה יוצא לדייט ראשון, אחרי זה אתה נמדד באישיות שלך, וכך גם הצד השני
לצמצם בין היתר כי הוא מתלונן על הבחורות עצמן (גם גברים לא חסר להם) ששומעות שהוא לא עומד בפרמטר.
אוקיי אז הוא לא יוצא עם כאלה שהוא לא עומד בפרמטר מסויים מבחינתן, עדיין אני לא רואה איך ההימצאות באתר היכרויות מצמצמת משהו.
בזמנו כשהבנתי שבתור סטודנט אני נמצא מול מחשב יותר מכל דבר אחר התחלתי להתעניין באתרי היכרויות, זה רק הרחיב לי את אפשרויות ההיכרויות והדייטינג.

• פותח/ת השרשור
התגובה היחידה השפויה פה.

אין שום סיבה שלא תחסוך מינימום 50% מהמשכורת שלך ואפילו יותר.

ג.נ, אני בן 28, לא גר עם ההורים וחוסך מעל 50% משכורת.

מה שיש לך זה חיסכון של שנתיים בלחץ, להגיד שזה הישג? קשה להגיד.

למה שמישהו תרצה לצאת בגיל 28 עם בחור שגר עם ההורים ושלא רואה סיבה לצאת משם בקרוב?

גם אני יצאתי מהבית רק בגיל 26-27 אבל כבר מגיל 25 הייתה לי תוכנית של איך ומתי אצא מהבית.

לסיכום, לא מעודד את זה אבל לגמרי מבין את הטענה שלהן.

לא תדע להעריך פרטיות ועצמאות עד שתגור לבד.
כן אבל חלק מהזמן עד הגיל הזה הייתי גם בלימודים ולפני שסיימתי לקח זמן, עד שנכנסתי לעבודה רצינית
היו תקופות שהייתי בזבזן ולא מחושב אפשר להגיד שהראש שלי התאפס בגיל 26 בלהתחי ללחסוך כסף ולחשוב על העתיד בצורה רצינית..
אני לא מסכים איתך אחי, אתה לא מבין שאין לי בעיה לגור לבד הבעיה זה המחירים ההזויים שיש פה במדינה- מי שמוכן להתפשר ולגור במרתף ביחידות דיור שיגור אני לא מוכן לגור במחסן של בית פרטי בלי חלונות ואוויר.
בכל מקרה מחירים של דירות רגילות זה בין 4.5 ל 5.5 וזה האמת.
לכן קשה אלה אם כן מתפשרים על פריפריה כמו שרשמו פה.
ואני לא רואה בגיל 28 דבר כל כך חריג בלגור עם ההורים ולחסוך כסף, אני אמרתי את דעתי והתפיסת עולם שלי שמגיעים לגיל 30 זה כבר ניהיה מוזר ממש, אבל בגיל 28 זה לא ביג דיל ובחורות שרק רוצות שהגבר יגור לבד, ולא מסתכלות על דברים כמו אם הוא חוסך כסף חושב על העתיד הם מפגרות,חוץ מזה אם אתה יוצא עם בחורה והולך לכם טוב ביחד תמיד אפשר לעבור לגור איתה מה הבעיה פה? למה ה"גבר" חייב לגור לבד כדי להוכיח שהוא חזק, הוא חזק בלי קשר לזה אם בנאדם הוא חושב על העתיד שלו הוא חזק לא אם הוא גר לבד באיזה מרתף ביחידת דיור העיקר שהוא "עצמאי".
אני חושב שמבחינת מה שאני רוצה זה להתקדם בקריירה ולהגיע למצב שאני יוכל להשכיר דירה נורמלית שהיא לא מחסן זה הכל יש כאלו שלא מפריע להם לגור במקומות כאלו לי כן, או במקרה אחר לצאת עם בחורה ושהולך טוב תמיד אפשר לעבור לגור איתה ואז ההוצאות מתחלקות וזה יותר קל כלכלית.
@gaga1234
הבחורות הן לא הסיפור פה.

לא כל התקופה הייתי מרוויח ככה רק בשנה אחרונה,לפני זה לימודים עבודות זמניות
וראש יותר של ילד שלא חשב על לחסוך כסף לעתיד שלו.
התפיסה שלי בלחסוך כסף התחילה רק בשנתיים האחרונות מגיל 26, מבחינת תוכנית ומה שאתה אומר
הסברתי ואמרתי ואגיד שוב אני לא מוכן לגור במחסן או ביחידת דיור מתחת לבית פרטי העיקר שאני יהיה "עצמאי" ודירה רגילה זה אלפי שקלים 4.5-5.5 אלף שקל המטרה שלי להתקדם בקריירה שלי להגיע למצב שאני יוכל להשכיר בית ברמת חיים שאני מוכן לחיות בה ועד אז להישאר, או במקביל להכיר מישהי ואם הולך טוב תמיד אפשר לעבור לגור איתה ואז ההוצאה נהיית הרבה יותר קלה למה ה"גבר" צריך להוכיח שהוא "חזק" בזה שהוא גר לבד מה זה הבולשיט הזה אישה יכולה להישאר אצל ההורים כמה שבא לה והגבר חייב לצא? מי קבע?, אני אומר שוב אין לי בעיה לצאת אבל הרמת חיים שאני דורש עולה 4.5 אלף שקל בלי חשבונות,ואגב הרמת חיים שאני דורש לא כזאת גבוה פשוט זה המחירים ההזוים שיש באזורים שהם לא פריפריה בישראל..

כן אבל חלק מהזמן עד הגיל הזה הייתי גם בלימודים ולפני שסיימתי לקח זמן, עד שנכנסתי לעבודה רצינית
היו תקופות שהייתי בזבזן ולא מחושב אפשר להגיד שהראש שלי התאפס בגיל 26 בלהתחי ללחסוך כסף ולחשוב על העתיד בצורה רצינית..
אני לא מסכים איתך אחי, אתה לא מבין שאין לי בעיה לגור לבד הבעיה זה המחירים ההזויים שיש פה במדינה- מי שמוכן להתפשר ולגור במרתף ביחידות דיור שיגור אני לא מוכן לגור במחסן של בית פרטי בלי חלונות ואוויר.
ואני לא רואה בגיל 28 דבר כל כך חריג בלגור עם ההורים ולחסוך כסף, אני אמרתי את דעתי והתפיסת עולם שלי שמגיעים לגיל 30 זה כבר ניהיה מוזר ממש, אבל בגיל 28 זה לא ביג דיל ובחורות שרק רוצות שהגבר יגור לבד, ולא מסתכלות על דברים כמו אם הוא חוסך כסף חושב על העתיד הם מפגרות,חוץ מזה אם אתה יוצא עם בחורה והולך לכם טוב ביחד תמיד אפשר לעבור לגור איתה מה הבעיה פה? למה ה"גבר" חייב לגור לבד כדי להוכיח שהוא חזק, הוא חזק בלי קשר לזה אם בנאדם הוא חושב על העתיד שלו הוא חזק לא אם הוא גר לבד באיזה מרתף ביחידת דיור העיקר שהוא "עצמאי".
אני חושב שמבחינת מה שאני רוצה זה להתקדם בקריירה ולהגיע למצב שאני יוכל להשכיר דירה נורמלית שהיא לא מחסן זה הכל יש כאלו שלא מפריע להם לגור במקומות כאלו לי כן, או במקרה אחר לצאת עם בחורה ושהולך טוב תמיד אפשר לעבור לגור איתה ואז ההוצאות מתחלקות וזה יותר קל כלכלית.

התפיסה שלי בלחסוך כסף התחילה רק בשנתיים האחרונות מגיל 26, מבחינת תוכנית ומה שאתה אומר
הסברתי ואמרתי ואגיד שוב אני לא מוכן לגור במחסן או ביחידת דיור מתחת לבית פרטי העיקר שאני יהיה "עצמאי" ודירה רגילה זה אלפי שקלים 4.5-5.5 אלף שקל המטרה שלי להתקדם בקריירה שלי להגיע למצב שאני יוכל להשכיר בית ברמת חיים שאני מוכן לחיות בה ועד אז להישאר, או במקביל להכיר מישהי ואם הולך טוב תמיד אפשר לעבור לגור איתה ואז ההוצאה נהיית הרבה יותר קלה למה ה"גבר" צריך להוכיח שהוא "חזק" בזה שהוא גר לבד מה זה הבולשיט הזה אישה יכולה להישאר אצל ההורים כמה שבא לה והגבר חייב לצא? מי קבע?, אני אומר שוב אין לי בעיה לצאת אבל הרמת חיים שאני דורש עולה 4.5 אלף שקל בלי חשבונות,ואגב הרמת חיים שאני דורש לא כזאת גבוה פשוט זה המחירים ההזוים שיש באזורים שהם לא פריפריה בישראל..

אתה בסדר עם המצב שלך, למה אתה מחפש אישור מאחרים?
אתה רוצה להתלונן על יוקר המחייה בישראל? הכל כבר נכתב נאמר וידוע לכל
רוצה לא לגור במרתף של תל אביבים סטלנים בפלורנטין? או פריפריה או לשלם הרבה כסף
רוצה להשאר עוד שנה שנתיים בבית? לך על זה, קח בחשבון שלחלק מהבחורות זה נורת אזהרה כמו שכבר כתבו
מה מטרת האשכול בסופו של דבר? התגובות שלך חוזרות על עצמם בלופים

אחי אתה חייב ללמוד להתפשר
רוצה לחיות ברמת חיים סבירה נגיד בתל אביב ועדיין לחסוך? אחלה קח דירת שותפים ותחסוך.
רוצה דירה עצמאות מלאה בלי שותפים? קח דירה בפרפריה ותחנוק את עצמך עד שתמצא עבודה.

סלח לי אבל בתור ילד בן 28 לגיטימי לגמרי שתצטרך להתפשר על המקום מגורים שלך.
אתה נתפס על ירושלים באיזור מסויים אז כן המחירים ככה, בעולם אחר היית גר עם ההורים שלך בגלי תכלת,
זה אומר שתשכיר שם דירה גם שתעבור לגור לבד?

רשמתי לך בהודעה הקודמת, אני לא מעודד את זה.
אני כן מבין את זה.

אם תבוא למישהי בדייט ותגיד לה "כן אני גר עם ההורים כרגע וחוסך כמה שיותר כסף על מנת שאוכל לעבור לדירה ראויה בהקדם"
אני בטוח שכל בחורה נורמאלית תבין אותך.

בתור מישהי שבאה מבחוץ לקשר ורואה שאתה גר אצל ההורים ומבחינתך זה יותר מלגיטימי, אפשר להגיד שזה מומלץ כרגע לדעתך.
אפשר להבין למה נדלקת לה נורה אדומה.
אף אחד וגם לא אתה יכולים להבטיח לה שעוד כמה חודשים תגורו בדירת החלומות שלכם (כי זה כנראה לא יקרה)

גם אם תחסוך בשנתיים האלה עוד 120 אלף, מה אתה חושב שזה יתן לך? ישדרג אותך ממרתף לפנטהאוז? כנראה שלא.
במקסימום תקבל עוד חדר.

בסופו של יום יש נשים כאלה ויש כאלה, ההכללה היא לא נכונה בלשון המעטה.

@gaga1234 זאת בחירה שלך איך להתנהג.
רק חשוב שתבין שאתה לא בנקודת פתיחה טובה

ה״מסר״ שמעביר גבר בן 28 שגר עם ההורים הוא או אדם מפונק ולא עצמאי ו/או לא מוצלח כלכלית.
האם זה נכון או לא, לגיטימי לפסול קשר בגלל זה כל אחד יבחר מה הוא חושב.

גיל 28/30/32 זה חסר משמעות. אם תציב לעצמך יעד תוך x שנים לחסוך סכום כסף או לשדרג את עצמך מקצועית עם תוכנית איך להגיע לשם זה מצוין.

קח בחשבון שמחירי הדיור לא צפויים לרדת משמעותית גם אם תהיה ירידת מחירים

אני רואה את עצמי בהמשך חיי בדירת שותפים, בייחוד אם אתם מתחברים יש לזה רק יתרונות (ביחס ללגור עם ההורים יעני)

שמע אני גם פחות אהבתי את זה שהפכו את הנושא לישירות עליך אבל מה הבעיה ביחידות דיור? כל עוד הבעלים לא מניאק או מנגן בחלילית זה יתרון ענק
רוב היחידות דיור שראיתי בנויות בצורה סבבה לגמרי אני לא יודע מה הסטנדרטים שלך כלכך אבל אתה נראה לי לא קולט את המצב שלך כלכך

סורי על הסיומת הביקורתית אבל זה המצב
נ.ב תעבור למבשרת או משהו קרוב לירושליים למה אתה כלכך ספציפי על לגור בשכונה של ההורים שלך לעזאזל

לגור עם שותפים פחות רלוונטי בגיל שלי כבר מעדיף לעשות תצעד לבד, הבעיה יותר זה יוקר המחיה הסברתי בפוסט ובפועל אני שם לב שכל הבחורות האלו בעצמם גרות עם ההורים, אני בגישה שלי מעדיף להתקדם בעבודה בקריירה ולהרוויח יותר כדי שיוכל בעתיד להשכיר דירה נורמלית ולא איזה מחסן ב 3.5אלף שקל . רק הסברתי בפוסט על המצב בכל מקרה אני רואה באופן אישי שביוקר המחיה של היום להשכיר דירה נורמלית לבד(כן דירה לא מחסן ולרא מרתף ביחידת דיור) דורש תקציב בין 4.5 ל 5וחצי אלף בחודש, וגם בעבר שפתחתי תפוסט הקודם המון אנשים בני 30פלוס הגיבו שהם גרים בעצמם עם ההורים בכל מקרה אני מעדיף בכללי להגיע למצב שאני יוכל לקחת דירה שיהיה לי כיף לחיות בה ולא מחסן מתחת לאדמה וזה הסיבה שאני לא מתפשר, מי שגר פה במרכז יידע על מה אני מדבר שהמחירים הזויים ולגור במחסן בלי חלונות כדי להגיד אני "עצמאי" ולסבול כל יום? מעדיף שלא.
אם תגור עם בחורה זה יעלה חצי(;
קודם שכל, אחר כך לב.

איך שאתה מכניס בחורה לנכס :
"מאמי.. צריך לשפץ פה"
אבל זה דירה חדשה מקבלן??! עכשיו קיבלנו את המפתח! 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית