עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזל טוב שחזרת עם המשתמש הישן שלך.בתור מישהי שגרה מעל שנתיים לבד(בת 22)
אין יותר כיף מהעצמאות,חופש,כל פינה בבית היא הפינה השקטה שלי,הדברים בבית מסודרים בדיוק כמו שאני רוצה. גם אם זה בא על חשבון החיסכון שלי,לומדת לתעדף דברים ובעיקר איך לכלכל את עצמי נכון.
לא יודעת אם הייתי שופטת גבר על כך שהוא עדיין גר עם ההורים כי אני מבינה את הקטע של החיסכון. במיוחד כי אני יודעת כמה קשה לצמוח ולהתפתח.
אבל כן מצפה שברגע שהקשר נהיה רציני, הוא הראשון שיציע לעבור לגור יחד.
(אולי גם כי אני בחורה של פעם ומבחינתי גבר לא אמור לעשות מטלות של בית וכו,אז זה לא שהוא צריך ניסיון בלגור לבד,רק לדעת להתנהל נכון כלכלית בהתאם למצב הנתון)
(אולי גם כי אני בחורה של פעם ומבחינתי גבר לא אמור לעשות מטלות
תודה:blush:מזל טוב שחזרת עם המשתמש הישן שלך.
חוצמזה שזה טוב לשמוע חוות דעת של אישה בעניין.
בתור אחד שמאוד אוהב את הגישה הזאת אני חושב שזה צריך להיות מותנה בזה שהגבר נמצא בפוזציית המפרנס העיקרי
ז"א אם גם הגבר וגם האישה עובדים במשרה מלאה ורק האישה עושה מטלות זה לא הוגן
תודה:blush:
אני מאוד רוצה להיות עדינה בדברים שלי ולא לעורר סערה או שהדברים שלי יתפרשו לא נכון.
*אני מדברת נטו על עצמי*
אבל קודם כל זה נובע מזה שאני מאוד אוהבת לבצע את המטלות. אני אוהבת שהכל בסדר שלי ובניקיון שלי. לא בקטע רכושני אלא כי אני יודעת שהכל נקי כמו שאני אוהבת. מעבר לזה שפחות מתאים לי שהגבר שלי יתחיל לעשות כביסה או לשטוף את הבית. מבחינתי יש לו המון חלק במטלות הבית אבל לא בניקיון
תופעת ״המאמי...נשבר לי/תתלה לי/תראה מה עשיתי/תחבר לי/תסדר לי/תרכיב לי וכו....גם ככה אני חופרת לו כל היום. רק חסר שהוא יתחיל לעשות כלים אחרי כל זה:sweatingbullets:
גם במיוחד שאני יודעת שהוא עובד פיזית הרבה יותר קשה ממני וזה מתבטא גם במשכורת.
וגם כי אני אישה של פעם. אני קמה איתו בארבע לפנות בוקר כדי לעשות לו סנדוויץ טרי וחשוב לי שתהיה ארוחה חמה שהוא חוזר. אחרי מקלחת תמיד יחכו לו בגדים נקיים על המיטה. אני לא באה להגיד שזו הדרך להתנהג. אני רואה את זה נכון בעיניי. הוא מתנהג אליי כמלכה. וחשוב לי להחזיר באותו מטבע
פחחח...
הבן זוג שלי עושה כביסות , קניות , מבשל , יורד לזרוק את הזבל.
ושנינו עובדים!
את עושה שם משהו לא בסדר כנראה.. 🤣
זה התסמינים של החיסון.......🙄
כל עוד טוב לשניכם בסידור הזה ואף צד לא מרגיש מקופח. שרק תמשיכו:kiss3:
תודה:blush:
אני מאוד רוצה להיות עדינה בדברים שלי ולא לעורר סערה או שהדברים שלי יתפרשו לא נכון.
*אני מדברת נטו על עצמי*
אבל קודם כל זה נובע מזה שאני מאוד אוהבת לבצע את המטלות. אני אוהבת שהכל בסדר שלי ובניקיון שלי. לא בקטע רכושני אלא כי אני יודעת שהכל נקי כמו שאני אוהבת. מעבר לזה שפחות מתאים לי שהגבר שלי יתחיל לעשות כביסה או לשטוף את הבית. מבחינתי יש לו המון חלק במטלות הבית אבל לא בניקיון
תופעת ״המאמי...נשבר לי/תתלה לי/תראה מה עשיתי/תחבר לי/תסדר לי/תרכיב לי וכו....גם ככה אני חופרת לו כל היום. רק חסר שהוא יתחיל לעשות כלים אחרי כל זה:sweatingbullets:
וגם כי אני אישה של פעם. אני קמה איתו בארבע לפנות בוקר כדי לעשות לו סנדוויץ טרי וחשוב לי שתהיה ארוחה חמה שהוא חוזר. אחרי מקלחת תמיד יחכו לו בגדים נקיים על המיטה. אני לא באה להגיד שזו הדרך להתנהג. אני רואה את זה נכון בעיניי. הוא מתנהג אליי כמלכה. וחשוב לי להחזיר באותו מטבע
אני כבר הבנתי שאתה אחראי לשמור על המורלאני עושה דברים אחרים.
יותר חשובים!!
הבנתי
בכל מקרה בתור גבר אני שואף להגיע למצב שתיארתי, אחרת ארגיש פרזיט 🤣 עם זאת מה שאמרת זהגישה מאוד טובה בעיני
אני כבר הבנתי שאתה אחראי לשמור על המורל
מאחלת לך בהצלחה ורק טוב,אמן:blush:
נשמע מהמם. היכן ניתן לקנות?תודה:blush:
*אני מדברת נטו על עצמי*
פחחחחחאם תגור עם בחורה זה יעלה חצי(;
בדיוק 🤣יעלה כפול:sarcastic:
נכנסתם יותר מדי לעומק. למה אתם אני ואני אתם? מפחיד.א
פחחחחח
בדיוק 🤣
אם הבחור רואה בעצמו מפונק שלא עושה כלום, אין ספק שבחורות לא ירצו לצאת איתו.הנה, ידעתי: דיון להישאר אצל ההורים/או לגור לבד בגיל 28 עוד מעט
![]()
אפשר בבקשה תמצות של מה שקרה בין פרק הזמן של ההודעה הזאת בשרשור הקודם לבן פרק הזמן הנוכחי והשרשור הזה?
ממש מעניין, מתנצל על החטטנות 🙄☝️
חחחח התגובות האלה שלך שהם סתם שיתוף בלי קשר לכלום הורגות אותיאוי, יש לי מקרה מגניב לדוגמה.
אחותי עזבה את הבית בגיל 20 והיא עברה לגור אצל חבר שלה(בן 25).
וחבר שלה? גר עם ההורים. לא ביחידה נפרדת או משהו, ממש לא. באותו הבית, כמו שנשמע.
יש להם את השיקולים שלהם, והם מעדיפים לחסוך מאשר אותה עצמאות.
כמובן ששניהם עובדים, ושניהם מוציאים ביחד וחוסכים ביחד.
בטח לא משתמשים בכסף של ההורים שלו.
הם מרגישים רצויים, והם לא ממהרים לצאת מהבית רק בשביל שיכולו לומר שהם יצאו מהבית.
אם לאחותי לא היה אותו, יכול להיות שהיא הייתה מחפשת בכל זאת לצאת בגלל התחושה שהיא עדיין כמו ילדה קטנה(מה לעשות, אתה תמיד תהיה הילד של ההורים שלך).
זה הקל עליהם שהיא עזבה? אולי קצת כלכלית(אוכל), אבל הם עדיין יעדיפו שהיא תחזור.
אין לי שורה תחתונה חוץ מהשורה הזו שאומרת שאני לא מייעץ לך בשום צורה,
ורק אומר לך דוגמה מהחיים סביבי.
הוא חי מזהחחחח התגובות האלה שלך שהם סתם שיתוף בלי קשר לכלום הורגות אותי