לא יודע, אני לא יודע אם זה טוב או רע.לא נפוץ אה?
מי שלא מתאים ביחד, זה טוב שיפרדו.
ומי שיכול לעבוד על זה, זה חבל אם נפרדים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע, אני לא יודע אם זה טוב או רע.לא נפוץ אה?
מענייןלא יודע, אני לא יודע אם זה טוב או רע.
מי שלא מתאים ביחד, זה טוב שיפרדו.
ומי שיכול לעבוד על זה, זה חבל אם נפרדים.
כן, זה בהחלט נתון חיובי.מעניין
כי אחוזי הגירושין די נמוכים במגזר (יחסית)
כי אחוזי הגירושין די נמוכים במגזר (יחסית)
לא עשיתי סטטיסטיקות, אבל לפחות האנשים שאני מכיר נראים מאושרים יחד. ואני לא מכיר הרבה גרושים במגזר.לא קשה לחשוב על סיבות למה זה ככה
רמז: זה לא כי הכל טוב ויפה.
לא עשיתי סטטיסטיקות, אבל לפחות האנשים שאני מכיר נראים מאושרים יחד. ואני לא מכיר הרבה גרושים במגזר.
וואלהרמז: זה לא כי הכל טוב ויפה.
נראים מאושריםנראים מאושרים
קצת פסימי.עם ההיכרות הקצרה שלי עם בני אדם..תהיה חודש זבוב על הקיר ותחזור עם דוח חדש. הרוב המוחלט של האנשים לא מוציא את הזבל לבחוץ.
קצת פסימי.
לא יודע, אני ברוך ה' מאושר בזוגיות שלי מעל 6 שנים, ההורים שלי מאושרים ביחד מעל 30 שנים, סבא וסבתא שלי מעל 60 שנים. אני מוקף באנשים שאני מכיר את הזוגיות שלהם בצורה די מקיפה, עד כמה שאפשר, ונראים מאושרים. גם מהמשפחה של אישתי זה ככה, הייתי אצל ההורים שלה חודש ברציפות כמה פעמים, והם באמת דוגמה לזוגיות טובה.
אני חושב שדתיים הרבה פעמים משקיעים בזוגיות בצורה אינטנסיבית יותר. זה מאוד נורמלי ללכת ביחד להרצאה על זוגיות יחד, או לקרוא ספרים על הנושא, או לפנות לאנשים מקצועיים או רבנים להתייעצות. אין אנשים שאני מכיר שהתחתנו לפני שהם היו אצל אדם שידריך אותו המון איך נראה חיי נשואים וכיצד להיות מוכן לזה.
כמו כן בגידול הילדים, זה הכי פופולרי בעולם להיעזר בכל מי שאפשר. אני לא יודע המון על נשואים, באמת, אני מכיר את אישתי וזה כל מה שאני צריך. אבל אני חושב שיש הסתכלות אחרת על נישואין ומשפחה אצל דתיים.
הסבירו את זה טובים ממני:
שמה זה הפוך ואם הוא מנסה היא צוחקת ונותנת לו בחזרה אחת יותר מצלצלתזה לא עובד על מרוקאיות
הסבירו את זה טובים ממני:
אמנם אני לא נשוי,אבל 🙌אני מכיר את אישתי וזה כל מה שאני צריך
משדך לך חאג'ה מסלפיתאמנם אני לא נשוי
תצחק,אבל ברמאללה היופי שלי תופס חזקמשדך לך חאג'ה מסלפית
קרוב אלייך אה? ;)סלפית
קרוב מידיקרוב אלייך אה?
עכשיו אין לך ברירה אלא להזמין אותי אלייך לסטייקקרוב מידי
ואלה סטייקים אני ספץעכשיו אין לך ברירה אלא להזמין אותי אלייך לסטייק