חמדולילהואלה סטייקים אני ספץ
עלייך אם כברעליך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חמדולילהואלה סטייקים אני ספץ
עלייך אם כברעליך
@nlr666 צירוף מקרים או שעלה הנושא?ואלה סטייקים אני ספץ
עלית על המיקום חחחחחחח?
שלא יבוא עליך המחאבארת
חחחח, איזה מניאק, טוב שאבא שלי לא שאל שאלות. כמונו.Both
שמעתי שהתחסנת היום
היה נעים להכיר אותך
לא משנה אם זה נכון והכל אבל למה לצאת ז*ן מישהו שאל אותך עליך? למה להתנשאצודקות אתה בן 28
ואני בן 22 עם חיסכון כמו שלך אגב
עובד רק שנה מהשחרור והייתי בקרבי אז לא עבדתי בזמן צבא ולא עבדתי לפני גם
הסבירו את זה טובים ממני:
Deep.למה האמת תמיד מבאסת חחחח
למה האמת תמיד מבאסת חחחח
חחחח תמימות מביאה אושר לדעתיהאמת כואבת
סמים שמרגישים טוב במיוחד ידפקו אותך
תרופות שאמורות לרפא אותך תמיד יבואו בתוספת נזק נוסף, לא בונוסים חיוביים.
אוכל לא בריא טעים יותר
מה שנראה טוב מדי כדי להיות אמיתי, בדרך כלל כזה.
כדור הארץ לביטון.
רציתי לפתוח דיון על זה מה דעתכם באיזה גיל לדעתכם זה כבר לא ראלי לגור עם ההורים?
אני בן 28 ואני גר עם ההורים, אני עובד מסודר ומרוויח סבבה 9 נטו ויש לי חסכונות למעלה מ 120 אלף שקל שחוסך לעתיד לקניית דירה(כן ייקח לי עוד אלף שנה).
יוצא לי בזמן האחרון להכיר בחורות באתרי הכרויות וברגע שאני אומר להם, שאני גר עם ההורים זה מוריד להם ברמות.
והם מצפות שאגור לבד, גם אם יש סיבה הגיונית והבנאדם עובד מסודר ,חוסך כסף לעתיד שלו לדירה לא משנה מה.
מבחינתם העיקר שיגור לבד, אגב התופעה הזאת קורת להרבה בחורים שגרים עם ההורים שאני מכיר בלי קשר אליי או משהו.
בזמנו רציתי לעבור לגור לבד אבל לא מצאתי דירה שהיא ראויה למחיה, כן לא מוכן להתפשר על לגור ביחידת דיור במרתף בלי חלונות ובלי אוויר וחנוקה ולשלם עליה 3500שקל
והעיקר להגיד "אני גר לבד" ודירות רגילות בבניין עולות למעלה מ 4.5אלף שקל בלי חשבונות באזור שאני מחפש ככה שבמידה ואני עובר לדירה נורמלית ולא יחידת דיור בבניין אני יתחיל את החודש שלי מהוצאה של 5אלף שקל+..
אז לא נשאר לי ברירה אלה להישאר אצל ההורים, היחידות דיור האלו שהם בייסמנט זה ממש תת תנאים וזה מרגיש כמו כלא חנוק, בלי אוויר, בלי חלונות וזה לא רמת חיים שאני באופן אישי מסוגל לחיות בה, אבל בשביל דירה נורמלית בבניין צריך להשקיע 4.5-5אלף שקל בחודש שזה כבר כבד ולכן ויתרתי על המעבר שרציתי לעשות והחלטתי להישאר אצל ההורים עוד תקופה ולחסוך עוד ולהתקדם בקריירה כרגע.
השאלה שלי האם לדעתכם זה ראלי שבחורות פוסלות גברים מתחת לגיל 30 בגלל שהם גרים עם ההורים?
בתפיסה שלי באופן כללי אני חושב שגבר בגיל 30+ שגר עם ההורים זה כבר מוזר, והוא חייב לצאת לעצמאות שלו לא משנה כמה כסף הוא חסך ומה השאיפות שלו זה גיל שכבר לא ראלי לדעתי לפחות לגור עם ההורים.
אבל יש כל מיני שיקולים לכל אחד יש חיים וסיפור משל עצמו, אשמח לשמוע מה דעתכם על הנושא הזה..
ואם כבר נעלה עוד נושא כמה כסף לדעתכם בחור עד גיל 28-30 צריך לחסוך במידה והוא גר עם ההורים?.
ואם כבר נעלה עוד נושא כמה כסף לדעתכם בחור עד גיל 28-30 צריך לחסוך במידה והוא גר עם ההורים?.
מונקי די(ק)האמת כואבת
סמים שמרגישים טוב במיוחד ידפקו אותך
תרופות שאמורות לרפא אותך תמיד יבואו בתוספת נזק נוסף, לא בונוסים חיוביים.
אוכל לא בריא טעים יותר
מה שנראה טוב מדי כדי להיות אמיתי, בדרך כלל כזה.
כדור הארץ לביטון.
אתה היית רוצה לעשות סופ"ש אצל מישהי שעדיין גרה אצל ההורים?
לשמוע את אבא שלה דופק לך בדלת של השירותים לשאול מתי אתה מסיים.
את אמא שלה שואלת למה אתם בחדר כל היום? בואו לאכול..
גם הן לא מעוניינות בכך ובמיוחד אלו שגרות לבד ולא צריכות להתמודד עם זה יותר.
שמע , זה תלוי כמה אתה יצרתישלא נדבר על לייצר אינטימיות בדירה עם ההורים...
כמה אפשר לתת עבודה ברכב.. לא כיף לשבת על המוט הילוכים 😆
שמע , זה תלוי כמה אתה יצרתי
נכון לא כזה נורא לשכב עם ההורים?שמע , זה תלוי כמה אתה יצרתי
הוא סוס פרא
חמור גרםהוא סוס פרא