הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחורות שפוסלות גברים שגרים עם ההורים

לא משנה אם זה נכון והכל אבל למה לצאת ז*ן מישהו שאל אותך עליך? למה להתנשא

למה האמת תמיד מבאסת חחחח
לא יודע איפה התנשאתי , שאלת שאלה עניתי , למה ציפית? שנגיד הכל טוב הן דםוקות שהן פוסלות אותך על זה? אני כולה שנה משוחרר ואני כבר משתגע מלגור עם ההורים ואמא שלי עושה בשבילי הכל אני הכי מפונק, אבל לא יודע איך שרדת עד גיל 28 , בחורה שאתה יוצא איתה צריכה פרטיות זה הכל ולא בא לה שההורים שלך ישמעו מה שאתם עושים, אם אני זוכר נכון גם שאלת עם איזה חסכון לדעתכם בחור בגילך צריך להיות , אז על גם זה עניתי וקראת לזה התנשאות. מרגיש שפתחת את האשכול בשביל שיעודדו אותך ולא בשביל לקבל את האמת.

לא יודע איפה התנשאתי , שאלת שאלה עניתי , למה ציפית? שנגיד הכל טוב הן דםוקות שהן פוסלות אותך על זה? אני כולה שנה משוחרר ואני כבר משתגע מלגור עם ההורים ואמא שלי עושה בשבילי הכל אני הכי מפונק, אבל לא יודע איך שרדת עד גיל 28 , בחורה שאתה יוצא איתה צריכה פרטיות זה הכל ולא בא לה שההורים שלך ישמעו מה שאתם עושים, אם אני זוכר נכון גם שאלת עם איזה חסכון לדעתכם בחור בגילך צריך להיות , אז על גם זה עניתי וקראת לזה התנשאות. מרגיש שפתחת את האשכול בשביל שיעודדו אותך ולא בשביל לקבל את האמת.
הוא לא פותח האשכול, מי שקרא לך מתנשא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית