הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחורות שפוסלות גברים שגרים עם ההורים

לא יודע איפה התנשאתי , שאלת שאלה עניתי , למה ציפית? שנגיד הכל טוב הן דםוקות שהן פוסלות אותך על זה? אני כולה שנה משוחרר ואני כבר משתגע מלגור עם ההורים ואמא שלי עושה בשבילי הכל אני הכי מפונק, אבל לא יודע איך שרדת עד גיל 28 , בחורה שאתה יוצא איתה צריכה פרטיות זה הכל ולא בא לה שההורים שלך ישמעו מה שאתם עושים, אם אני זוכר נכון גם שאלת עם איזה חסכון לדעתכם בחור בגילך צריך להיות , אז על גם זה עניתי וקראת לזה התנשאות. מרגיש שפתחת את האשכול בשביל שיעודדו אותך ולא בשביל לקבל את האמת.
למה אתה ממשיך לדבר על עצמך, כנראה לא הבנת את כוונתו של הבחורצ׳יק אם זו לא התנשאות

תשמור משהו ליום הכיפורים.בובי.
אם יש יום בו לא אבקש סליחה זה ביום כיפור.
IMG_20210128_165612.jpg
תשמור משהו ליום הכיפורים.בובי.
אם יש יום בו לא אבקש סליחה זה ביום כיפור.

כבר בגיל 16 הייתי חפרן.

לדעתי הסיבה שזה מוריד לבחורות טמונה בהתנהלות שלך, ולא מעצם העובדה שאתה גר בבית בגיל כזה. אם למדתי דבר אחד מהכרויות ראשוניות, זה ש99% מהמשחק זה הביטחון העצמי שלך ואיך אתה מציג את הדברים. אם תציג את המצב בצורה חכמה, עם ביטחון, ותשדר וויבים שאתה יודע מה אתה עושה, זה לא יפריע להן גם כשתהיה בן 35 ואמא עדיין תעשה לך כביסה ותכין לך סנדוויץ' בבוקר לעבודה.

לדעתי הסיבה שזה מוריד לבחורות טמונה בהתנהלות שלך, ולא מעצם העובדה שאתה גר בבית בגיל כזה. אם למדתי דבר אחד מהכרויות ראשוניות, זה ש99% מהמשחק זה הביטחון העצמי שלך ואיך אתה מציג את הדברים. אם תציג את המצב בצורה חכמה, עם ביטחון, ותשדר וויבים שאתה יודע מה אתה עושה, זה לא יפריע להן גם כשתהיה בן 35 ואמא עדיין תעשה לך כביסה ותכין לך סנדוויץ' בבוקר לעבודה.
אתה צריך טון של ביטחון עצמי וחוסר מודעות כדי לשכנע גם את עצמך וגם מישהי שזה בסדר לגור עם אמא בגיל 35.

*להבדיל מקרים חריגים של פשיטת רגל, גירושין וכולי

לא יפריע להן גם כשתהיה בן 35 ואמא עדיין תעשה לך כביסה ותכין לך סנדוויץ' בבוקר לעבוד

אולי על מישהי תמימה\מטומטמת זה יעבוד, המשחק של "אני בטוח בעצמי" מהר מאוד יתגלה אם במציאות הכל הפוך מאיך שאתה מתאר את עצמך
עצה לא טובה.

הוא לא פותח האשכול, מי שקרא לך מתנשא.
למה אתה ממשיך לדבר על עצמך, כנראה לא הבנת את כוונתו של הבחורצ׳יק אם זו לא התנשאות[/QUOTEאי
למה אתה ממשיך לדבר על עצמך, כנראה לא הבנת את כוונתו של הבחורצ׳יק אם זו לא התנשאות
מה לעזעזל אתה רוצה ממני? בסך הכל אמרתי לו את דעתי שאני חושב שזה מאוד מוריד והסברתי גם למה לדעתי, נתתי גם דוגמאות על עצמי אבל לא התכוונתי להתנשאו
מה לעזעזל אתה רוצה ממני? נתתי לו את דעתו רק לך זה מפריע , הבאתי לו דוגמא על עצמי לא מהתנשאות
אמרתי לו אני בן 22 וכבר לא מסוגל לגור עם ההורים כי קשה להביא בנות הביתה איפה פה התנשאות?

אתה צריך טון של ביטחון עצמי וחוסר מודעות כדי לשכנע גם את עצמך וגם מישהי שזה בסדר לגור עם אמא בגיל 35.

בחורות אוהבות גבר שיודע מה הוא עושה, לא אחד פסיבי שמועד לאיפה שהחיים דוחפים אותו. אם הוא יציג את המגורים עם ההורים כתקופה זמנית וכמשהו שמהווה רק שלב בהוצאה לפועל של תכניות עתידיות שלו, זו לא בהכרח תהיה בעיה.

הכל עניין של הצגה/בטחון. אולי כשהוא מזמין בחורות אליו הביתה אבא שלו פותח את הדלת של החדר שלו עם בוקסר בלי לדפוק ושואל אם בא להם שניצל תירס, זו כבר בעיה בהתנהלות שלו וברור לכל גבר עם מודעות למה זו תהיה בעיה לבחורה.

בחורות אוהבות גבר שיודע מה הוא עושה, לא אחד פסיבי שמועד לאיפה שהחיים דוחפים אותו. אם הוא יציג את המגורים עם ההורים כתקופה זמנית וכמשהו שמהווה רק שלב בהוצאה לפועל של תכניות עתידיות שלו, זו לא בהכרח תהיה בעיה.

גבר שיודע מה הוא עושה לא משקר בדייט ראשון ומשחק אותה משהו שהוא לא.
ביטחון עצמי זה חשוב, ועוד יותר חשוב שהוא ינבע ממשהו אמיתי ולא יחפה על דברים אחרים.
בחור בן 35 שגר עם אמא ובאותה נשימה מפגין בטחון עצמי של אדם עמיד\מוצלח זה חוסר מודעות לא בטחון עצמי. בחורה עם ראש על הכתפיים תבין את זה מהר מאוד.

גבר שיודע מה הוא עושה לא משקר בדייט ראשון ומשחק אותה משהו שהוא לא.
ביטחון עצמי זה חשוב, ועוד יותר חשוב שהוא ינבע ממשהו אמיתי ולא יחפה על דברים אחרים.
בחור בן 35 שגר עם אמא ובאותה נשימה מפגין בטחון עצמי של אדם עמיד\מוצלח זה חוסר מודעות לא בטחון עצמי. בחורה עם ראש על הכתפיים תבין את זה מהר מאוד.

אתה מסתכל על זה שחור לבן. יש הרבה גוונים בין "לשחק אותה משהו שהוא לא" לבין "לא לשקר". אין לו שום מחויבות לחשוף כל פרט לבחורה, בטח אם מדובר על פגישות ראשונות.

במקום להגיד "אני רוצה לגור לבד אבל אני מעדיף כרגע לחסוך על חשבון ההורים" (="אני מקריב את העצמאות שלי כי אני מתקמצן על הוצאות נוספות"),
הוא יכול להגיד "למזלי היחסים של עם ההורים מעולים והם מכבדים מאוד את הפרטיות והמרחב שלי בבית, אז החלטתי לנצל את זה לתקופה, בזמן שאני עובד על X Y Z".

סתם דוגמא לניסוח של אותו משפט שיכול לעשות הבדל עצום. רוב האנשים היום פשוט לא יודעים איך לשווק את עצמם. תסתכל על האנשים שמצליחים לעבור בקלות ראיונות עבודה, הם לא בהכרח הכי מוכשרים בתחום שלהם. הם הכי מוכשרים ביכולת שלהם "להגמיש" את המציאות בצורה שתציג אותם באור הכי חיובי.

אתה מסתכל על זה שחור לבן. יש הרבה גוונים בין "לשחק אותה משהו שהוא לא" לבין "לא לשקר". אין לו שום מחויבות לחשוף כל פרט לבחורה, בטח אם מדובר על פגישות ראשונות.

במקום להגיד "אני רוצה לגור לבד אבל אני מעדיף כרגע לחסוך על חשבון ההורים" (="אני מקריב את העצמאות שלי כי אני מתקמצן על הוצאות נוספות"),
הוא יכול להגיד "למזלי היחסים של עם ההורים מעולים והם מכבדים מאוד את הפרטיות והמרחב שלי בבית, אז החלטתי לנצל את זה לתקופה, בזמן שאני עובד על X Y Z".

סתם דוגמא לניסוח של אותו משפט שיכול לעשות הבדל עצום. רוב האנשים היום פשוט לא יודעים איך לשווק את עצמם. תסתכל על האנשים שמצליחים לעבור בקלות ראיונות עבודה, הם לא בהכרח הכי מוכשרים בתחום שלהם. הם הכי מוכשרים ביכולת שלהם "להגמיש" את המציאות בצורה שתציג אותם באור הכי חיובי.

יש הבדל בין לייפות קצת את המציאות, מה שעושים בערך כולם
לבין להראות תמונה מסויימת כשבמציאות זה הפוך לגמרי ("תפגין בטחון עצמי" ו "לא אכפת להם שאתה בן 35 גר עם אמא")

בראיון עבודה בטחון עצמי חשוב כשאתה מתחרה מול מישהו באותם בכישורים שלך.
אם אתה מגיע עם 0 כישורים ו100 ביטחון עצמי, ומולך מישהו עם כל הכישורים שנדרשים ועם 0 ביטחון עצמי, אתה יכול עם הבטחון עצמי שלך לנגב את התחת.

יש הבדל בין לייפות קצת את המציאות, מה שעושים בערך כולם
לבין להראות תמונה מסויימת כשבמציאות זה הפוך לגמרי ("תפגין בטחון עצמי" ו "לא אכפת להם שאתה בן 35 גר עם אמא")

בראיון עבודה בטחון עצמי חשוב כשאתה מתחרה מול מישהו באותם בכישורים שלך.
אם אתה מגיע עם 0 כישורים ו100 ביטחון עצמי, ומולך מישהו עם כל הכישורים שנדרשים ועם 0 ביטחון עצמי, אתה יכול עם הבטחון עצמי שלך לנגב את התחת.

אבל אנחנו לא יודעים אם התמונה הפוכה לגמרי כי אנחנו לא מכירים אישית את פותח השרשור. בין אם הוא 100% ילד של אמא שפוחד לעזוב את הבית ל 100% אחד שיודע מה הוא עושה ומתכנן רק לתקופה זמנית, ככה או ככה היכולת שלו לשווק את עצמו ולהציג את הדברים בצורה חכמה תעזור לו עם בחורות, וגם בכל תחום אחר בחיים. הוא דיבר ספציפית על אתרי הכרויות, אז אני הסקתי שמדובר על פגישות ראשונות עם בחורות בהן עולה הנקודה הזאת, ולכן שיווק והיכולת לייפות את המציאות מאוד רלוונטיים.

נערך לאחרונה:

הכל עניין של הצגה/בטחון. אולי כשהוא מזמין בחורות אליו הביתה אבא שלו פותח את הדלת של החדר שלו עם בוקסר בלי לדפוק ושואל אם בא להם שניצל תירס, זו כבר בעיה בהתנהלות שלו וברור לכל גבר עם מודעות למה זו תהיה בעיה לבחורה.
נתת דוגמה מאוד נקודתית.
גבר או אישה שעובדים רגיל ולא לומדים , זה ממש חריג עבורם לגור עם ההורים בגיל 35

ההבדל בין להיות עם ביטחון לבין לא. זה עצם העבודה שאתה מסוגל ללחוץ לעצמך בביצים ולעשות כל צעד שתרצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית