הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מוטרד מאוד- שאלה למבינים בלבד (moshe כנס)

מצב
השרשור נעול

אהודד

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
משה אני רואה שאתה מאוד מבין בנושא, אשמח לתגובה שלך.

שאלה על התוסף יהומבין,
אני יודע שזה לא חוקי בארץ, השאלה שלי היא- האם המשטרה רואה את זה בתור 'סם'? הם יכולים לעצור אותי על זה? (הרי זה לא חוקי)
מה שמטריד אותי זה שאני בצבא והם מקפידים חזק על הנושא של 'סמים'.
יש למישהו מושג בנושא? שאני אדע אם לצרוך את המוצר או לא,

תודה לעונים, מי שלא יודע שלא יענה.

1. למשטרה בארץ לא אכפת גם אם אתה לוקח קוק, כל עוד זה לשימוש עצמי, אז בטח ובטח שהם לא יסתכלו על יהומבין, אני יכול לשים הרבה כסף שהם בכלל לא יודעים מה זה, יהומבין גם לא בפקודת הסמים (בניגוד לאפדרין שכן)
2. בצבא לא יגלו בחיים שאתה לוקח יהומבין כי לא בודקים לכך, לא יראו את זה בבדיקת שתן וגם לא בדם, ככה שאין מה לדאוג.

משה אני גם רוצה להיות מבין :(

• פותח/ת השרשור
1. למשטרה בארץ לא אכפת גם אם אתה לוקח קוק, כל עוד זה לשימוש עצמי, אז בטח ובטח שהם לא יסתכלו על יהומבין, אני יכול לשים הרבה כסף שהם בכלל לא יודעים מה זה, יהומבין גם לא בפקודת הסמים (בניגוד לאפדרין שכן)
2. בצבא לא יגלו בחיים שאתה לוקח יהומבין כי לא בודקים לכך, לא יראו את זה בבדיקת שתן וגם לא בדם, ככה שאין מה לדאוג.

משה הבעיה היא לא 'אם ימצאו את זה'
הבעיה שזה עובר דרך המכס, והפחד שלי שבמכס יזהו משהו לא חוקי ו'ילשינו' למשטרה, מין הסתם אתה מזמין את זה לכתובת שלך וככה הם יכולים להגיע אלייך כי אתה משתמש במשהו לא חוקי.
מאוד מוטרד מהנושא, ברגע שזה יעבור את המכס אני אהיה הרבה יותר רגוע.

האם במכס יודעים מה חוקי מה לא? ואם מזהים משהו חוקי, מדווחים למשטרה? תודה מראש.

כן ואז כל ימ"ר ת"א יארגן פשיטה על החבילה שלך ומעצרים
וכל הקצינים יצטלמו איך שהם מובילים אותך עם אזיקים לניידת

מה נראה לך אין להם מה לעשות ?

• פותח/ת השרשור

זה לא עיינין של 'אין מה לעשות' יא מעפן
זה עיינין שאם הם רואים את זה כסם כי בצבא מחמירים על נושא הסמים
ואם אני יודע שזה סם אני לא מזמין את זה אין לי כוח לשחק איתם בשביל חיטוב מסריח

משה הבעיה היא לא 'אם ימצאו את זה'
הבעיה שזה עובר דרך המכס, והפחד שלי שבמכס יזהו משהו לא חוקי ו'ילשינו' למשטרה, מין הסתם אתה מזמין את זה לכתובת שלך וככה הם יכולים להגיע אלייך כי אתה משתמש במשהו לא חוקי.
מאוד מוטרד מהנושא, ברגע שזה יעבור את המכס אני אהיה הרבה יותר רגוע.

האם במכס יודעים מה חוקי מה לא? ואם מזהים משהו חוקי, מדווחים למשטרה? תודה מראש.
לא מדווחים כלום אפשר להעביר גם קוק במכס, העיקר שיהיה במשלוח ארוך.

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה בנושא-
האם זה ממכר? אם אני אפסיק לקחת אחרי קופסא אחת [90 קפסולאות] אני ארגיש שזה חסר לי או אפשר להמשיך הלאה כרגיל?
[איזה אחד בפורום אחר אמר לי שאם אני אפסיק אני אשמין כפול 2 לא יודע אם להאמין, אני מעדיף להשמין ולא להיות מכור לזה- האם זה ממכר? האם זה באמת ישמין אותי כשאפסיק לקחת אחרי 90 כדור?]

לקחתי לשבוע, הפסקתי ואני לא מרגיש כלום (כבר שבועיים לא לקחתי)

שאלה אחרונה בנושא-
האם זה ממכר? אם אני אפסיק לקחת אחרי קופסא אחת [90 קפסולאות] אני ארגיש שזה חסר לי או אפשר להמשיך הלאה כרגיל?
[איזה אחד בפורום אחר אמר לי שאם אני אפסיק אני אשמין כפול 2 לא יודע אם להאמין, אני מעדיף להשמין ולא להיות מכור לזה- האם זה ממכר? האם זה באמת ישמין אותי כשאפסיק לקחת אחרי 90 כדור?]
איזה אחד בתחנה מרכזית אמר לי שאני רזה? אבל אני שמן!!!!

• פותח/ת השרשור
אם אני אשתמש ביהומבין+200 מ"ג קפאין+60 דקות אירובי על הבוקר רק בסופי שבוע [חמישי שישי שבת ואלי גם רביעי לפעמים עם פחות אירובי] במינון הנכון ובתזונה הנכונה [לאורך כל השבוע דל פחמימה חוץ מהעמסות] ובימי ראשון שני ושלישי אעשה אימוני משקולות ללא יהומבין, זה מומלץ?
הבנתי שקפאין משפיע טוב יותר כשלוקחים אותו 3 ימים כן ו3 ימים לא, סיבה נוספת שאקח רק בסופי שבוע יהומבין- אני לא רוצה תופעות לוואי של מסכן במסגרת הצבא- יפריע לי בתיפקוד.

ואם נניח שכן אוכל להשתמש ביהומבין רק בסופי שבוע [ולא כל יום], תוך חודש וחצי אגיע לתוצאה? (אני שוקל 75 על 10 אחוז שומן),
מבחינה ביראותית(=פגיעה בטווח הרחוק/קצר) מה יותר מומלץ, יהומבין ברצף- כל יום או עם הפסקות של 3 ימים?

נערך לאחרונה:
צריך לקחת רצוף 21 יום בערך כמו במחקר (ב"דכ קופסא +-)
חוץ מיום של העמסה

תקרא את המאמר על שומן עיקש ויהומבין
תעשה חיפוש

• פותח/ת השרשור
אבל הבנתי שהגוף מתרגל לקפאין אחרי 3 ימים ולכן מומלץ לעשות הפסקות עם פקאין 3 ימים כן 3 ימים לא,, אז מה לקחת בלי קפאין? האפקטיביות תרד.

תקרא את המאמר על שומן עיקש ויהומבין
תעשה חיפוש

יש לך קישור בשבילי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דאבל ריץ' ל!ל!!!!!!

לפי דעתי אפשר לעשות מדי פעם הפסקה מקפאין או להוריד מינון... היומבין זה בכלל כדורים לזיקפה במקור.... ראיתי שכבר BB הפסיקו למכור אותם במינון של 5 מילי לכדור איזה באסה.

שילוב קפאין עם טירוזין גם יכול ליהיות סבבה אפילו בלי יהומבין

• פותח/ת השרשור
MOO,
קראתי עכשיו את האשכול שלך לגבי הזמנות מBB, הזמנת יהומבין+בלאק [שניהם לא חוקיים]
עשו לך בעיות עם זה במכס/משטרה?
[תענה ברצינות]

חמוד, לא עושים עם זה בעיות.
זה שזה לא חוקי לא אומר שאוכפים את זה בפועל, זה על הקו האפור בדיוק כמו הורדות באינטרנט.
לא - לא מתמכרים לזה, ואתה לא מקבל זקפה, זה לא ויאגרה.

MOO,
קראתי עכשיו את האשכול שלך לגבי הזמנות מBB, הזמנת יהומבין+בלאק [שניהם לא חוקיים]
עשו לך בעיות עם זה במכס/משטרה?
[תענה ברצינות]

יומיים מעצר באבו כביר
אבל בגלל חוסר עיניין לציבור משחררים אותך די מהר
תביא כסף לקנטינה שיהיה לך לסיגריות רק

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית