הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אף אחד לא מדבר על GME?

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
חחחח איך הגעת למסקנה שהיא הולכת לכיוון של אלפי דולרים על סמך מה בדיוק השורטיסטים כבר מזמן יצאו ואם לא הם לא ישארו שמה אם זה יגיע לאלפי דולרים מתישהו האנשים החכמים שהתחילו את השורט סקוויז (לא אתה (תקרא על הונאת פונזי אותו רעיון אתה בתחתית הפרמידה))
יצאו עם המיליונים ויותר שהם עשו ואתה תשאר עם מניות שאפשר לתרום לילדים עניים באפריקה

תוסיף רק TO THE MOON ואימוגי של חללית תפתח טיקטוק ואתה טמבל ממוצע

צ'רי פיקינג חזק

בכל מקרה אני מסכים איתך (בגדול על הכל) אבל אתה מייפה טיפה את המציאות
שכבועת הדוט קום התפוצצה לקח לנאסק 14 שנים לחזור למה שהוא היה
ואין לך שום הבטחה שזה היה חוזר
השורטיסטים ממש לא יצאו לא יודע על מה אתה מדבר, גבר יש בחור עם 50 מליון שעדיין מחזיק, מה קשור הונאת פונזי, שמע אתה מערבב נושאים

בקשר למסחר יומי יש חברה אחת ידועה בעולם שמצליחה להרוויח ממסחר יומי באופן רציף . מעסיקים עשרות עם לא מאות מתמטיקאיים שסיימו במקומות הכי נחשבים בארצות הברית. הם משתמשים בעזרים לא אנושיים (בוטים) שעושים מיליוני טרנזקיות קטנות ובטווח הארוך זה מצליח להם. עושים איזה 40%-70% בשנה.

איזה סיכוי אתה חושב שיש לאדם פשוט מול מכונות במסחר יומי
אני אוהב את זה שאתה לוקח את הזמן לקרוא באינטרנט לפני שאתה מגיב. שאפו,בשיא הרצינות.

אף על פי שאתה מנסה להציג את זה כאילו זה ידע אישי שלך אבל לא חשוב,מעריך בכנות.
אני אשאל אותך ככה, למה שאני אתחרה במכונות?
יש מיליוני אנשים שסוחרים כל יום וכמו שסיכמנו רוב הסוחרים מפסידים(הסוחרים,לא המשקיעים)
כל שקל שמישהו מפסיד זה שקל שאני יכול להרוויח.
איך? בלעבוד חכם.

עכשיו בוא לקראתי עוד קצת ותתעמק רגע,
למה נשמע לך הזוי להרוויח אלף ביום? הרי יש מאות מניות שעולות יותר מ5% ביום,
יש עשרות שעולות מעל 10% ביום
ויש בודדות שעולות עשרות אחוזים ביום..
אתה סך הכל צריך תיק השקעות של 100,000 ולחפש עלייה של אחוז אחד בודד והנה לך עשית אלף ביום.
עכשיו אני אגלה לך סוד,אתה תפסיד בהתחלה ואולי גם תקרוס בלחץ הפסיכולוגי כי זה מה שקורה לרוב האנשים ואז הם פורשים מהתחום אחרי שהפסידו
והנה לך הסטטיסטיקה שהרוב מוחלט מפסידים.כי הם פשוט לא נשארו בשביל ללמוד את זה

גם 9/10 עסקים חדשים נסגרים, 90% מפסידים.. אותה סטטיסטיקה לכל תחום. השאלה היא אם אתה פורש או נשאר ללמוד את זה.
נשאר על הרצפה,או נלחם וממשיך לצעוד?

ביום הראשון שלי שהתחלתי,יצרתי תשואה של 15% והרגשתי מלך העולם. לקח לי בדיוק עוד 48 שעות להפסיד 50% ולהיכנס לדכאון. מכאן החלטתי שאני אוהב את התחום והולך לעשות את זה באופן מקצועי,ועם הרבה חוסן נפשי והמון המון המון המון המון למידה אני מרוויח יפה מאוד לתקופה די ארוכה כבר
, מה קשור הונאת פונזי, שמע אתה מערבב נושאים
אני נאלץ להסכים איתו שהנושא הזה מלא בעבירות פליליות.
אני אשב בצד ואחכה לכתבי אישום

אני אוהב את זה שאתה לוקח את הזמן לקרוא באינטרנט לפני שאתה מגיב. שאפו,בשיא הרצינות.

יש מיליוני אנשים שסוחרים כל יום וכמו שסיכמנו רוב הסוחרים מפסידים(הסוחרים,לא המשקיעים)
איך? בלעבוד חכם.

אתה סך הכל צריך תיק השקעות של 100,000 ולחפש עלייה של אחוז אחד בודד והנה לך עשית אלף ביום.
עכשיו אני אגלה לך סוד,אתה תפסיד בהתחלה ואולי גם תקרוס בלחץ הפסיכולוגי כי זה מה שקורה לרוב האנשים ואז הם פורשים מהתחום אחרי שהפסידו

גם 9/10 עסקים חדשים נסגרים, 90% מפסידים.. אותה סטטיסטיקה לכל תחום. השאלה היא אם אתה פורש או נשאר ללמוד את זה.

ביום הראשון שלי שהתחלתי,יצרתי תשואה של 15% והרגשתי מלך העולם. לקח לי בדיוק עוד 48 שעות להפסיד 50% ולהיכנס לדכאון. מכאן החלטתי שאני אוהב את התחום והולך לעשות את זה באופן מקצועי.
אף אחד לא קורא באינטרנט כלום, אם אתה חושב שאני אבזבז אפילו כמה דקות בשביל זה אתה מחמיא לעצמך יותר מידי.
בקשר להודעה שלך ארוך לי מידי סורי.

במסחר יומי מדובר במשחק סכום אפס, מישהו מפסיד ומישהו מרוויח. ואלה שמרוויחים הם הרבה יותר חזקים ממך.

אתה יכול להרוויח לאורך תקופה במסחר יומי. כמו שאתה יכול להרוויח לאורך תקופה עם מינופים של כפול 100. פשוט 99% שבשלב מסויים אתה תפסיד. לטווח הארוך לא תצא מורווח.

נערך לאחרונה:
אף אחד לא קורא באינטרנט כלום, אם אתה חושב שאני אבזבז אפילו כמה דקות בשביל זה אתה מחמיא לעצמך יותר מידי.
סבבה, אז פה נפרדות דרכינו?
כי מתחיל להימאס לי ואני באמצע בינג' של הסופרנוס

• פותח/ת השרשור

איך? בלעבוד חכם.

ביום הראשון שלי שהתחלתי,יצרתי תשואה של 15% והרגשתי מלך העולם. לקח לי בדיוק עוד 48 שעות להפסיד 50% ולהיכנס לדכאון. מכאן החלטתי שאני אוהב את התחום והולך לעשות את זה באופן מקצועי,ועם הרבה חוסן נפשי והמון המון המון המון המון למידה אני מרוויח יפה מאוד לתקופה די ארוכה כבר

אני נאלץ להסכים איתו שהנושא הזה מלא בעבירות פליליות.
אני אשב בצד ואחכה לכתבי אישום
מה שהברוקרים עשו אלו עבירות פליליות, לחסום קניה של GME ffs
מול מי יהיה הכתבי אישום? מול ה6 מליון קונים? על "הרצת מניות"?

מה שהברוקרים עשו אלו עבירות פליליות
גם,אין ספק.

מול ה6 מליון קונים? על "הרצת מניות"?
מול כמה בודדים דומיננטיים,אל תשכח שהפגיעה הזאת בקרן מלווין קפיטל פגעה במאות אלפי או מיליוני אמריקאיים.
זה הרצה ותרמית לכל דבר ועניין

והוא כבר יותר מכפול ממה שהוא היה לפני הפיצוץ
ושוב פעם אתה לא יכול להבטיח שזה יקרה גם בעתיד מבחינתך עוד שנה יהיה עוד מגיפה יותר קשה כל המניות יפלו ורק חברות בודדות בכלל ישרדו (סתם זורק)
אחדד כמה דברים שלא הבנת:
לכולם ידוע שבטווח הארוך המדדים תמיד בעלייה

מה שאני אומר זה שאם כבר העלת את הנתון הזה אז תעלה עוד כמה נתונים

בקשר למסחר יומי יש חברה אחת ידועה בעולם שמצליחה להרוויח ממסחר יומי באופן רציף . מעסיקים עשרות עם לא מאות מתמטיקאיים שסיימו במקומות הכי נחשבים בארצות הברית. הם משתמשים בעזרים לא אנושיים (בוטים) שעושים מיליוני טרנזקיות קטנות ובטווח הארוך זה מצליח להם. עושים איזה 40%-70% בשנה.

קוראים לזה אלגו טריידינג יש הרבה יותר מחברה ידועה אחת בעולם יותר נכון יש כמה מאוד ידועות בעולם (ובמקרה עם ישראליות)
יש עוד מלא דוגמאות, ראסל2000,תל אביב 35 וכו
שוב פעם זו התקופה אתה לא יכול להתסמך על זה שבעבר זה בסוף עלה אז גם בעתיד זה בסוף יעלה
השורטיסטים ממש לא יצאו לא יודע על מה אתה מדבר,
כנראה שאתה ממש לא מבין על מה אתה מדבר שאתה כותב כאלו שטויות מציע לך להוציא את הכסף שלך לפני שתפסיד תתחתונים
מה נראה לך השורטיסטים מחכים להפסיד עוד כסף?
גבר יש בחור עם 50 מליון שעדיין מחזיק
הוא לא עשה שורט הוא מהראשונים שהתחילו את זה
מה קשור הונאת פונזי,
זה לא הונאת פונזי אבל אפשר לראות דימיון מאוד גדול

מי שנכנס ראשון מרוויח והרבה ככל שאתה נכנס יותר מאוחר ואתה בתחתי הפרמידה אתה לא רק שלא מרוויח אלא מפסיד

נחש איפה אתה עומד בפרמידה

תן לי סיבה אחת שהמנייה תמשיך לעלות

ושוב פעם אתה לא יכול להבטיח שזה יקרה גם בעתיד מבחינתך עוד שנה יהיה עוד מגיפה יותר קשה כל המניות יפלו ורק חברות בודדות בכלל ישרדו (סתם זורק)

קוראים לזה אלגו טריידינג יש הרבה יותר מחברה ידועה אחת בעולם יותר נכון יש כמה מאוד ידועות בעולם (ובמקרה עם ישראליות)

שוב פעם זו התקופה אתה לא יכול להתסמך על זה שבעבר זה בסוף עלה אז גם בעתיד זה בסוף יעלה

כנראה שאתה ממש לא מבין על מה אתה מדבר שאתה כותב כאלו שטויות מציע לך להוציא את הכסף שלך לפני שתפסיד תתחתונים

מי שנכנס ראשון מרוויח והרבה ככל שאתה נכנס יותר מאוחר ואתה בתחתי הפרמידה אתה לא רק שלא מרוויח אלא מפסיד

רוב האלגו טריידינג מפסידות בטווח הארוך

בד"כ כלל יש להם מודל די דומה של פירמידה וצירוף חברים חדשים תמורת תשלום (לרוב חודשי). הם מרוויחים יפה בהתחלה אבל בשלב מסויים מפסידים

• פותח/ת השרשור
גם,אין ספק.

מול כמה בודדים דומיננטיים,אל תשכח שהפגיעה הזאת בקרן מלווין קפיטל פגעה במאות אלפי או מיליוני אמריקאיים.
זה הרצה ותרמית לכל דבר ועניין

המנייה תמשיך לעלות כי כולם קונים ולא מוכרים, יש שורט של 140% על המניות הצפות וככל שהזמן עובר לא משתלם לחברות גידור לשלם FEES, זה רק עניין של זמן

רוב האלגו טריידינג מפסידות בטווח הארוך

בד"כ כלל יש להם מודל די דומה של פירמידה וצירוף חברים חדשים תמורת תשלום (לרוב חודשי). הם מרוויחים יפה בהתחלה אבל בשלב מסויים מפסידים
אוקי אני מבקש ממך לקרוא מה זה אלגו טריידינג ואז לחזור לפה כי אתה כותב שטויות כאילו אין לי אפילו איך להגיב לך על זה מרוב שמה שכתבת לא נכון

אוקי אני מבקש ממך לקרוא מה זה אלגו טריידינג ואז לחזור לפה כי אתה כותב שטויות כאילו אין לי אפילו איך להגיב לך על זה מרוב שמה שכתבת לא נכון
חבר אתה לא ממציא את הגלגל אלגו טריידינג זה פשוט מסחר מבוסס מחשב. פקודות שעושות קנייה ומכירה

ושוב פעם אתה לא יכול להבטיח שזה יקרה גם בעתיד
כל עוד כדור הארץ ממשיך להתפתח זה ייעלה..
בכל אופן ברור שאי אפשר לחזות את העתיד,אפשר רק להעריך.
והערכת סיכונים זה מה שאני עושה בשביל להרוויח כסף.

בינתיים, מבאג 2000,דרך המשבר הענק של 2008,סוף העולם של 2012 וקורונה 2020. אנחנו עדיין בעלייה והכלכלה מתפתחת

• פותח/ת השרשור
כל עוד כדור הארץ ממשיך להתפתח זה ייעלה..
בכל אופן ברור שאי אפשר לחזות את העתיד,אפשר רק להעריך.
והערכת סיכונים זה מה שאני עושה בשביל להרוויח כסף.

בינתיים, מבאג 2000,דרך המשבר הענק של 2008,סוף העולם של 2012 וקורונה 2020. אנחנו עדיין בעלייה והכלכלה מתפתחת
המשקיע הנבון אחלה ספר ומסביר טוב למה המדדים תמיד יהיו בעלייה לאורך השנים

אמרתי את זה כבר עליו ,

אבל כמו שכבר הבנו הוא לא קורא עד הסוף
בקשר להודעה שלך ארוך לי מידי סורי.

אמרתי את זה כבר עליו ,

אבל כמו שכבר הבנו הוא לא קורא עד הסוף
אמר המהמר היומי לליצן שבטח קנה בוט ומשלם לו חודשי XD
אגב החברה שדיברתי עליה לא לוקחת כסף ממשקיעים חיצוניים (לא נותנת להם להשקיע). זאת האינדיקציה היחידה לאלגו טריידינג רווחי.

נערך לאחרונה:
המנייה תמשיך לעלות כי כולם קונים ולא מוכרים
אתה מבין שמתישהו אנשים צריכים למכור? נכון? ואז המנייה תחזור להיות 3 דולר נכון?
אתה יודע מתי זה יקרה? כי אם כן שתף אותי ואת שאר הפורום שכולנו נוכל להרוויח מיליונים
יש שורט של 140% על המניות הצפות וככל שהזמן עובר לא משתלם לחברות גידור לשלם FEES
היה שורט שזה התחיל לא עכשיו החברות שעשו שורט לא ישארו רק כדי שתרוויח מהם הם יצאו (והם כבר עשו את זה) וילכו לעשות כסף במקום אחר
חבר אתה לא ממציא את הגלגל אלגו טריידינג זה פשוט מסחר מבוסס מחשב. פקודות שעושות קנייה ומכירה
אתה כותב שטויות כאילו יש לך ידע זה לא סתם פקודות שעושות קנייה מכירה לכל פקודה כזו יש סיבה והחברות האלו עושות מיליונים ושוות מיליארדים

אתה מבין שמתישהו אנשים צריכים למכור? נכון? ואז המנייה תחזור להיות 3 דולר נכון?
אתה יודע מתי זה יקרה? כי אם כן שתף אותי ואת שאר הפורום שכולנו נוכל להרוויח מיליונים

היה שורט שזה התחיל לא עכשיו החברות שעשו שורט לא ישארו רק כדי שתרוויח מהם הם יצאו (והם כבר עשו את זה) וילכו לעשות כסף במקום אחר

אתה כותב שטויות כאילו יש לך ידע זה לא סתם פקודות שעושות קנייה מכירה לכל פקודה כזו יש סיבה והחברות האלו עושות מיליונים ושוות מיליארדים
ואו גבר תודה שגילת לי את אמריקה שזה לא סתם פקודות שעושות קנייה ומכירה

כמו הבחור מקודם שחשב שהוא הביא איזה מבזק בכך שהמדדים תמיד עולים לטווח הארוך

אתם אומרים דברים שברורים לכולם וחושבים שאנשים לא יודעים אותם זה מדהים

ואו גבר תודה שגילת לי את אמריקה שזה לא סתם פקודות שעושות קנייה ומכירה

כמו הבחור מקודם שחשב שהוא הביא איזה מבזק בכך שהמדדים תמיד עולים לטווח הארוך

אתם אומרים דברים שברורים לכולם וחושבים שאנשים לא יודעים אותם זה מדהים
אז מה הבעיה באלגו טריידינג תסביר לי שוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית